|נשאלה בקשר למקנזי ובילי ההורסים...

|נשאלה בקשר למקנזי ובילי ההורסים...

האם מישהו יודע אם מקנזי החמודה (אשלי בשיום) משחקת עד היום בארה"ב? וזה נכון שבילי ישחק בצח"מ רק שנה אחת? חתיך שכזה? לא חבל?!

דחוף!!! כל פיסת מידע על מאק ובילי..

אני חייבת לדעת כמה זמן בילי ומאק ישחקו בצח"מ?! והאם יש למאק אתר?

דחוף../images/Emo35.gif יש לך צירי לידה או משהו../images/Emo35.gif

יש למאק אתר, שחר לא מזמן רשם מספר כתובות, תדפדפי בהודעות הפורום. בילי (דיוויד טום) אכן יעזוב בשלב מסויים. כמו כן גם השחקנית אשלי בשיום (מקנזי) אם כי ממש בקרוב היא תחזור לגלם את מקנזי בארה"ב.

דחוף ביותר!!!!!

מצטערת אבל אני באמת שלא מוצאת! אולי אפשר לפרסם את הכתובות שוב? PLEASE PLEASE PLEASE

Charmed24

New member
מק ובילי א-אור-סים

מק אשלי בשיום עזבה לפני שנתיים את הסדרה, ומיד הוחלפה בשחקנית קלי קרוגר. לפני כ-7 חודשים, עזבה מק את ג'נואה סיטי. בימים אלה ממש חוזרת מק לג'נואה סיטי, כשאותה משחקת השחקנית המקורית שאותה אנחנו מכירים, אשלי בשיום. בכל מקרה, כאן בארץ יש לנו עוד שנתיים ו-3 חודשים לחכות עד שאשלי תוחלף בקלי בילי דיוויד טום נשאר בסדרה גם לאחר שאשלי עזבה, והמשיך לשחק לצד קלי במשך חצי שנה. באוגוסט 2002 דיוויד עזב (אל דאגה, אצלנו זה יקרה רק בנובמבר 2006). לאחר כ-4 חודשים, חזר בילי העירה, עם שחקן חדש: ראיין בראון. ראיין נשאר בתפקיד 7 חודשים, וביולי 2003 עזבו ראיין וקלי את הסדרה יחדיו

תודה רבה!!! אז בעצם...

מאק המקורית והמושלמת חוזרת לשחק בפרקים שעכשיו משודרים בארה"ב נכון ? ובילי התותת עזב אותנו לאנחות בלי לשוב?! מה זה שווה שהם מחליפים לנו שחקנים בקצב מסחרר?? ישנם שחקנים שאין להם תחליף כמו בילי ומאק. הדבר הכי טוב שהם יכלו לעשות זה להחזיר לנו את אשלי המקורית שאף אחת לא הצליחה להחכנס לנעליה...

Dawn12

New member
קישורים, ועוד משהו על דיוויד טום

קודם כל, ברוכה הבאה הרמוניקה!
את הקישורים לאתרים על מק, בילי וכל אחד בנפרד תוכלי למצוא כאן. נראה לי שבקצב הזה המידע על בילי ומק יצטרך לעבור ל"שאלות נפוצות", הא? עוד משהו על עזיבתו של דיוויד טום, אם כבר עסקנו בנושא. דיוויד, אשר נטש את ג'נואה סיטי באמצע 2002, הצטרף ממש בימים אלה לקאסט של "לחיות את החיים". דיוויד יגלם, תאמינו או לא, את אחיה של הת'ר טום (המגלמת את קלי קריימר) שהיא כידוע אחותו במציאות. נראה כי דיוויד עוקב אחר צעדיה של הת'ר בעולם הסבון, שכן הוא ביצע את אותו מהלך גם בצח"מ. דיוויד יתחיל לגלם את "פול קריימר" בקרוב, אך התאריך הרשמי עדיין לא פורסם.

גט ריל - לינור אברג'יל../images/Emo70.gif

רגע, באמת????? אני מודה שהפסקתי לעקוב אחרי מה שקורה ב"לחיות" כבר למעלה מחודש, ככה שלא היה לי מושג

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif אכן כן

ולולא חתמתי כבר על העצומה של "לחיות" הייתי עושה זאת עכשיו!

למעלה