נשאלה השאלה (שוב),

DarlingAdam

New member
נשאלה השאלה (שוב),

"למה לסביות אוהבות סלאש". כלומר, תרגום: למה בחורות שאוהבות בחורות רוצות לקרוא סיפורים, בעיקר הכוונה בשאלה הזו לסיפורים ארוטיים, על בחורים שאוהבים בחורים. השאלה עולה מדי פעם וכל פעם אנשים חוזרים על אותן התשובות. רציתי לדעת אם יש פה מישהו או מישהי או משהו שיש להם תשובות חדשות, נקודת מבט שאני לא מכיר, תיאוריה מגדרית כלשהי.

נסיון (גם אם לא אחדש כלום)

טוב, אני יכול להתייחס בעיקר לפורנו הומואי, ולא לסלאש, כי אני לא צרכן סלאש גדול, אבל נראה לי שזה יכול להתאים, וגם שקצת קשה לי לענות על זה כי לא כל כך מרגיש בחורה שאוהבת בחורה, אבל אני אנסה לשחזר מחשבות מרגעים שכן מרגיש כך. *הערה: שימוש במונחים "אישה\גבר" כדי שיהיה נוח לקרוא ולהבין, זה הרבה יותר מסובך, אני יודע* אז ככה, יש נשים שלא רוצות לקדם פורנו סטרייטי בגלל השימוש הנלוז בנשים כאובייקט וכו', אבל מאחר שהן כן רוצות לצרוך פורנו כלשהו, נותר הפורנו ההומואי. כנראה שעולה השאלה, מדוע נשים שנמשכות לנשים ימצאו אקטים מיניים שכוללים גברים כמגרים, נראה לי שזו תפיסה די רווחת אך מוטעית, משום ש: א. [גם] לסביות נמשכות לגברים (משפט בעייתי, אני יודע, תתכן הרחבה בהמשך). ב. אני חושב שפורנו מציג מין, כל התפיסה של מין נובעת מפורנו בדרך זו או אחרת, רגע, איבדתי קצת את חוט המחשבה, אני לא יודע איך להסביר את זה, אבל פורנו גורם לגירוי מיני מעצם זה שהוא מציג מין. ג. באופן אישי, נשים כאובייקט מיני מוצגות בדרך כלל בצורה מאוד מסויימת ומאוד לא מגרה בעיניי. כלומר, אם אני רואה אישה בפורנו סטרייטי, שערה הגולש ועיניה המצועפות לא יזיזו לי כהוא זה. לעומת זאת, הגבר שיזיין אותה יכול, ואם זה גבר שמזיין גבר, מה טוב. אני הופך את הגברים לאובייקט המיני שלי [גם כלסבית, גם כהומו]. (ועוד לא מדברים על פורנו קווירי בכלל). ד. (המשך) הלסביוּת מגדירה הרבה יותר מאובייקט משיכה. כלומר, זה שאת בוחרת לשכב, לאהוב, וואטאבר, אישה אחרת, ו/או להגדיר את עצמך כלסבית, לא בהכרח משליך על האובייקטים שיגרו אותך, שיכולים להיות, גברים. אני מניח ש"עיצוב הדמויות" בפורנו בכלל וכנראה גם בסלאש, בהקשר המגדרי, מאוד מקטלג. הנשים לעולם יהיו רכות, חושניות ונחדרות והגברים יהיו כוחניים וחודרים. וזה די עצוב, אבל אלימות וכוחניות הרבה יותר סקסית. [אני בעצם לא בטוח בכל מה שכתבתי, נא לקחת בערבון מוגבל.]

DarlingAdam

New member
מה שכתבת דווקא מאוד יפה ומפורט,

ואם בא לך, יהיה ממש נחמד אם תשאיר הודעה להיא ששאלה במקור, כי התשובה שלך הרבה יותר טובה משלי :)

טוב,

באמת הגיע הזמן לפתוח חשבון ב- LJ, אבל זה בטח ייקח לי המון זמן, ואני לא מצליח לכתוב בלי שם משתמש וכו'. אם בא לך לתרגם את התשובה שלי ולהעביר אותה, יש לך אישור. חם.
.

ליטל ו

New member
כי ככה.

אני לא חושבת שאני ממש מכירה לסביות טהורות (אולי רק כאן? יש כאן?). אין לי איך לענות על זה.

למעלה