נשאלה כאן שאלה ואני עונה!

נשאלה כאן שאלה ואני עונה!

בערך הרקדה של 120 דקות מתקדמים כמה מערכים (ללא ריקודי שורות) מעגלים - זוגות כדי לבצע. תשובתי 4 מערכים. כל מחזור חצי שעה (מעגלים 1/2 שעה, זוגות 1/2 שעה). מישהו חושבת אחרת?

עדלה שלום. לך.נאמר פה בפורום שבחו"ל

הסבבים קצרים יותר.לדעתי זה היה טוב יותר אילו יכלו לייסם את זה.אבל שמעתי מאחד המדריכים הידועים לנו ולדעתי גם בצדק כי אם הסבבים יהיו קצרים אז לאחר שתי סבבים של זוגות חלק גדול מהרוקדים מסתפקים בשתי סבבי זוגות והולכים הביתה.זה בדוק על ידו במשך שנים רבות. לכן בארץ סבבים כמו שאת כותבת הכי מתאימים. מאחל לך ערב מהנה ולילה טוב לאחר שאת חוזרת מההרקדה.

שאלה זו היא שאלת הסקר של הפורום

ואם עוד לא ענית לסקר את מוזמנת לעשות זאת כי בקרוב התוצאות תפרסמנה ב"רוקדים". גם אחרים שעוד לא ענו מוזמנים לענות. כמה שיותר תשובות כך הסקר יותר תואם למציאות. להגיע לסקר ע"י לחיצה על הקישור שבראש הפורום.

פלורנס1

New member
לעדה בתשובה לשאלת הסקר

לדעתי זה יכול להיות נחמד ובמיוחד לאלה שלא רוקדים זוגות מאחר וזמן ההמתנה מתקצר, והזמן עובר מהר , בזמן הזה הולכים להפסקת קפה. אני יודעת גם על כאלה שלא רוקדים מעגלים אלא רק זוגות ולהם גם יש את ההפסקה לקפה , אבל אצלם דווקא זה יכול להפריע מאחר וכאלה שרוקדים רק זוגות במקום להגיע שעה אחרי מגיעים מוקדם יותר ויוצאים מאוחר יותר. לסיכומו של דבר זה תלוי באופי הרוקדים ולכן הייתי מציעה שסקר שכזה צריך להעשות בפורום של אותו חוג - בחוגים עצמם כגון סקר ההרקדה באוניברסיטה בנפרד, סקר ברעננה בנפרד, סקר בכל חוג וחוג בנפרד וכמובן לפרסם את תוצאות הסקר בחוגים וכמובן יעשו מה שיחליטו הרוב - אמנם יהיו כאלה בין המתנגדים לכך אבל תהיה להם האופציה לרקוד במקום אחר -או שעליהם לכבד את תוצאות הסקר ואם הם כל כך אוהבים את החוג אז להמשיך לרקוד שם. זו דעתי ותו לא !

למעלה