נשאל אתכם, כי אין מקום אחר...

הטRולית

New member
נשאל אתכם, כי אין מקום אחר...

ז"א יש, בטח יש, אבל לא סומכת על אחרים... ברק עיצבנו אותי. אני רוצה לעבור לספק אינטרנט אחר. (מוסיפים לי חיובים כאילו אני יושבת על מליונים). עוד יומיים מסתיימת לי ההתחייבות. ולאן פניי מועדות? או! שאלה טובה.. למישהו יש המלצות? יאללה, תתחילו להגיד - כמה משלמים, איפה, על איזו מהירות, ואם יש תקלות האם הנציג תמיכה הוא רוסי

Jan22

New member
נתחיל בזה שהשאלה שלך צריכה להיות

'' מי הכי פחות גרוע '' !!!? 1.נטוויזן מחזיקים הרבה לקוחות אבל יש להם בעיית תשתית רצינית . 2.בזק בינלאומי - הם בסדר ,עבור אתרים ישראלים מהירות הגלישה מאוד סבירה.הבעיה היא עם אתרים בחו''ל ,ושם המהירות נמוכה יותר. 3.אנרטנט זהב גם מחזיקים כמות לקוחות סבירה וגם להם יש בעיית תשתית לא קטנה ,אבל יש להם שירות לקוחות פשוט קטסטרופאלי .לעומתם ,נטוויזן בעלי השירות בין הטובים. 4.ל012 יש כבוד ,עדיין לא נתקלתי במקרים של ניתוקים ומהירות גלישה נמוכה בהתאם לחבילה. בכל אופן ,העיקרון שאת צריכה לשים עליו דגש הוא לא רק אתרים ישראלים ,אלא אתרים מחו''ל ומהירות הגלישה בהם , למרות החבילה שלך (ואל תקשרו את זה ל''ביצים'' !). כמובן שצריך לקחת את השיקול של המחיר , אבל אני יותר חושב שעדיף לשלם קצת יותר ולהיות בחבילה אפקטיבית ,מאשר במהירות נמוכה ולשלם פחות.

Jan22

New member
ובכלל ...

את גרה באיזו מאורה ,אי שם ליד נתיבות ,לא ? הגיעה אליכם בכלל הטכנולוגיה של פס רחב ? HOLLY FUCKING KANOHLI !

הטRולית

New member
לא, אצלנו אני גולשת עדין על 256KB

ולא אפלוד, דאונלוד, כן? אני מבינה שאתה ב012, רייט<? לעניות דעתי, 013 ונטוויז'ן איחדו כוחות. לגבי שירות? מי צריך? פעם בשנה יש תקלה..

הטRולית

New member
אגב, זה משנה של מי התשתית?

לא שאני יעבור עכשיו להוט, ובכל זאת.. משנה משהו? פעם קראתי איפשהו שלקוח של בזק תבע אותם על זה שבגלל שהוא גר בכפר נידח, אז הוא לא באמת גולש במהירות שאליה הוא מחובר.. משהו כזה...

אזרח111

New member
014.

כלומר - אם את גולשת קלילה שפה ושם מחפשת בגוגל וגולשת לפורומים של תפוז - לא תרגישי בהרבה הבדל .... ההבדל העיקרי מבחינתך יהיה באיכות השירות - ופה לפי דעתי כולם חרא
אבל אם את רוצה אינטרנט איכותי ומהיר - אז לכי על 014. כיום לכל ספקיות האינטרנט חוץ מ014 יש צווארי בקבוק בעיקר בקישוריות לחו"ל. וגם לפעמים בתוך הארץ. הספקיות מתמודדות עם הבעיות האלה בדרכים מגוונות כמו תעדוף פרוטוקולים/ חסימת פורטים .... (דבר שבפועל יגרום לך לאיטיות בEMULE או בהורדות משרתים בפרוטוקולים ספציפיים ולא נפוצים כמו FTP ג) ל014 יש רוחב-פס די מנופח - שכמעט תמיד מספיק לכולם ולכן הם לא נוקטים במניפולציות שכאלה על חשבון הגולשים. מה שכן - הם יותר יקרים מהחברות האחרות (בתור ברירת מחדל - אם תגיעי לקשרי לקוחות בבקשת ניתוק זה כבר משהו אחר) אגב - אני עזבתי את 012 די מזמן ועברתי ל014

הטRולית

New member
כבר אמרתי שאתה משוחד?

חחח סתם, הם לא כאלה יקרים. הם נתנו לי אותו מחיר כמו שברק נותנים (עוד לא הגעתי לקש"ל שלהם...) ככה שזה לא ממש משנה. מה עם ניתוקים, בעיות וכיוצ"ב?

אזרח111

New member
ניתוקים זו לא בעיה של ספקית -אינטרנט אף פעם.

רק של ספקית תשתית (הוט/בזק) כלומר - יכול להיות מצב שלספקית אינטרנט נופלים השרתים ואז המנויים חווים ניתוקים. אבל זה משהו די נדיר שגם החברה תמיד מודעת אליו - כי אם יש שרת בעייתי אז אלפים/עשרות אלפים של לקוחות מושפעים מכך.

הטRולית

New member
אפשר לסמוך עליך בעיניים עצומות

ולבחור ב014 ולהתחייב לשנה?? ואני לא גולשת לאתרים ישראלים רק. נראה לי תפוז וואלה מסתכמים בא"י.. חח..

אזרח111

New member
לא ... אני לא "מגד עתידות/אורקל"

מאיפה לי לדעת מה יקרה שם עוד שנה? אולי תיפול קטיושה על חוות השרתים שלהם במלחמה הבאה? נכון לעכשיו הם הכי טובים בהפרש ניכר מאוד. מעבר לכך - החלטה שלך. יש להם גם חבילות ללא התחייבות.

הטRולית

New member
תכלס, אני כבר שנתיים עם ברק.

אם לא הייתה להם נציגת מכירות סתומה ששקרה לי, ונציגת שירות יותר פוסטמה, שלא לדבר על היום בו לא יכולתי להתחבר... בקיצור, אלף ואחת סיבות לעזוב. אם אין איתם בעיות, אני נראה לי אעבור אליהם.. אגב, מה רע ב012?

למעלה