נשארה לי רק חברה אחת "בלי"

שחר חדש

New member
נשארה לי רק חברה אחת "בלי"

השבוע פגשנו חברים שמזמן לא ראינו. הם התחתנו לפני כשנה. אנחנו נשואים שש שנים. כל החברים שלנו כבר "עם", יש כאלה שנכנסו לסיבוב השני. אז היה מאוד נחמד, בילינו יפה. אבל אחר כך - בלילה, שאישי היקר נרדם לו נזכרתי שבעצם זו החברה היחידה שלי שהיא "בלי" (חוץ מהרווקות מביניהן). והמחשבה הזו הפחידה אותי. הפחידה מאוד כי פתאום חשבתי שהיא עוד תהיה "עם" לפני, ושאולי בכלל היא כבר... עכשיו... אפילו שכנעתי את עצמי שיש לזה סימנים, ושבטוח שהיא.... וזה מפחיד אותי - לא בגלל שהיא תהיה "עם", אלא בגלל שזה מותיר אותי כל כך מאחור עם ששת שנות נישואיי. בגלל שזה מדגיש לי כל פעם מחדש את "החריגות" הזו של ה"בלי" שכבר צורמת כלפי חוץ ומעלה שאלות חקרניות, בגלל שכבר אין לי סבלנות יותר לתהליך ואני רוצה שזה יגיע כבר. בגלל שיש לי פנטזיה שגם לי זה יקרה ככה במפתיע, ובלי כל הטררם הזה מסביב ומעקבי הביוץ, וכי נמאס לי כבר להיות "בלי" כשאני כל כך רוצה להיות "עם". תודה שהקשבתן, שחר חדש.

יעל@

New member
גם אני עושה ספירה כזו ../images/Emo39.gif

היינו הזוג הראשון שהתחתן בין כל החברים, ועכשיו כולם מתחתנים, ורוצים להכנס להריון. אני לא יודעת איך אני אעמוד בזה וכל הזמן מקווה שזה יקרה לי קודם. (אנחנו נשואים 3 שנים ומנסים מהיום שהתחתנו). חברותיי הנשואות כולן עם ילדים (חלקן עוד התחתנו אחרי). כן כמה זה לא פשוט להיות בינתיים בלי גם אני רוצה להיות עם. גם לנו זה יקרה, אני חושבת שהמתנו מספיק ועכשיו התור שלנו... לא? במיוחד לקראת השנה החדשה.

שחר חדש

New member
זה בהחלט מגיע לנו. אני החלטתי

שאני עושה את זה החודש!
סופי.

רוב החברות שלי עוד רווקות

ואלו שלא הן הרבה יותר מבוגרות ממני, כך שמהבחינה הזו יש לי מזל. אבל אני כל כך מבינה איך את מרגישה, זה ממש מלחיץ איך בכל שיחה את פוחדת שתגיע ההודעה על הריון והלב שלך שוב יצנח.

שחר חדש

New member
סוכריה, מה שלום ה - ../images/Emo63.gif ?

הבטחת לגמור עם זה עד אוקטובר...
ולענייני הכואבים - יש לך מזל שכך. ובאמת, לפעמים אני חושבת על זה שמתוך המרוץ הזה שלנו להשגת ההריון, אנחנו שוכחים כמה ברי מזל אנחנו שיש לנו אהבה. הרבה מהאנשים שסביבנו לא הגיעו בכלל למאבק הפוטנציאלי הזה. יהיה לנו בסוף. רק שיבוא כבר הסוף הזה.

האמת היא שאני עובדת על זה ממש

עכשיו, מקודדת את הנתונים לתוכנה הסטטיסטית. זה נחמד, גם לא עבודה שצריך לחשוב עליה, וגם תחושה שאני מקדמת דברים. נראה כשנגיע לעיבודים ולכתיבה
ואת צודקת, כמובן, אנחנו בנות (ובני) מזל. יש לנו בני זוג אוהבים ואהובים שמוכנים להתאמץ יחד איתנו כדי לזכות בפרס הכי גדול שקיים. תארי לך את זה בתור שעשעון טלויזיה - צוותים של זוגות היו אמורים להתאמץ כדי להגיע למטרה הנכספת, להיבדק, להידקר, להתבלבל, ללמוד, לשגות, לקוות... ובסוף, הפרס הגדול - תינוק שכולו שלכם! יכול להיות מוצלח, לא?

שחר חדש

New member
אהבתי את הרעיון. ../images/Emo8.gif

אהבתי גם את העצות שנתת לחגיגת יום הנישואין (אני אישית חושבת לאמץ כמה). השאלה היא - אם כל הזוגות בשעשועון זוכים, או רק הטובים ביותר
. אני מרגישה מאלה שתקועים בלהתבלבל....

כ-ו-ל-ם זוכים בסוף ../images/Emo45.gif

בתינוק קטן משלהם, תאוה לעיניים...
לחלק זה ייקח יותר זמן, לחלק פחות, אבל מי שמתאמץ ומתמיד יזכה בסופו של דבר באשר חשקה נפשו. גם את.

אני האחרונה חביבה שעמדה בתור....

כולם התחתנו אחרינו, כל הרווקות עמדו לידי בחתונה ורצו שהזר ייפול אצלן. כולן חובקות לפחות צאצא אחד. הייתי ראשונה להינשא ואהיה האחרונה חביבה עם ילד ראשון. בביולוגיה כנראה קשה לתזמן בדיוק כל דבר. אבל התקופה הזו גם עשתה את הזוגיות שלנו יותר חזקה ויציבה ובין החברים יש כבר נצנוצים של פרידות, כך שגם בזה יש מעין "חצי כוס מלאה". אין ספק זו תקופה קשה ולעיתים מתסכלת אבל גם למחירים שמשלמים בה יש בסוף רווחים. זוהרה

למעלה