נשארים לישון או חוזרים הביתה??

Tomak19

New member
נשארים לישון או חוזרים הביתה??

אני מחר אראה מה קורה, ואם יהיו שם תנאים טובים ללינה אני אשאר לישון שני שלישי רביעי.

אני מתכנן לעשות אותו דבר...

לבוא ביום ראשון, לראות איך זה, ואז להחליט אם להישאר. (אם יתנו לי בכלל בגלל האיזור מגורים) וגם אם בכלל המפקדים יסכימו....כי זה בלאגן.

Tomak19

New member
אחי, יש מצב שהיית איתי על אותו

האוטו אתמול?? נו, המונית הזאת שבאה ללשכת גיוס בירושלים, שנחנקנו בה כמעט, חחחח אני הייתי זה עם הדיסקמן

Tomak19

New member
וואלה, ואתה היית זה שישב לידי או

מישהו מאחורה??? דיי עצבנה אותי המונית אז רק שמעתי טראנסים והאוסים כל הנסיעה, חחחח

Tomak19

New member
וואלה, אז אין לי מושג מי אתה

רגע, אולי אתה לבשת חולצה אפורה והיה לך קוצים?? חחחח, אין לי מושג, כי ישבו הרבה מאחורי. מה שכן, תודה שזה היה בידור לראות איך החיילים מהלשכה נכנסים להיסטריה כשהם מגלים שאין להם מספיק מקום. בקשר לאיפה אני גר- אני ירושלמי. מה איתך??

aviramco

New member
אני ישןן

אני כנראה ישאר לישון כי אני טברייני וזה רחוק...

Tomak19

New member
כן, גם אני במקומך הייתי עושה אותו

דבר. תאר לך יש שם אילתים, איזה מסכנים, חחחחח

סיונתו

New member
אוי

איך אני אוהבת את הפורום הזה
תמיד אני מחייכת שאני קוראת את ההודעות שלכם
אגב- ממש כיף לכם שיש לכם את כל החוויות האלה
זה כמו לחזור מטיול שנתי... אני רוצה גגגגגגםםםםםם

Tomak19

New member
אגב, מה את חושבת על ההרצאה

של הנודניק ההוא??? והכי מצחיק שהוא חושב שאם אני אהפוך למשהו חשוב בצבא אני אבוא לחבק אותו, lol, טוב לדעת שיש לקשישא הזה חוש הומור

מעיין©

New member
אל תהיה ציני

הוא זקן מאוד נחמד שכבר שנים רבות מקבל את כל המתגייסים , ביום הגיוס בבקו"ם. והכל בהתנדבות. קצת הערכה לא תזיק

../images/Emo45.gif

אני כל כך מסכים איתך.. שמעתי המון אנשים מלכלכים עליו.. אבל בכנות, אני מרגיש שהוא אדם מקסים, אפשר לראות עליו (ועל הדודות) שיש לו אהבה רצינית (והערצה אמיתית) לחיילים ומתגייסים. מגיע לו כל הכבוד שיש. אחרי ההרצאה שוחחתי איתו קצת ביידיש.. (כן, אני דובר יידיש בזכות הדודה המטורפת שלי, וכמובן שאני אשכנזי) והוא איש כל כך טוב לב.. הוא אב שכול, כשהוא דיבר על החיבוקים שבהוא קיבל, זה בגלל שהוא פשוט עזר לחיילים/ות מסויימים להצליח מאוד בתחום הצבא (על ידי שיחות נפש בארבע עיניים) הוא נתן לי את הטלפון שלו למקרה שאני ארגיש רע מבחינה נפשית.. הוא מקבל את כ-ל- - ה-מ-ת-ג-י-ס-י-ם. מישהו צריך לעשות את זה בסופו של דבר.. עדיף הוא על חיילת קטנה ומעצבנת שתצעק עלינו "יאללה שבו בשקט ותצפו בסרט!!" הוא איש שעושה את העבודה הפשוטה והקלילה שלו עם כל הלב ועם כל טיפת נשמה שיש לו. ריספקט מגיע לו, באמת.
עמי

Starving Marvin

New member
../images/Emo45.gif ממש כך.

אפילו ציניקן כרוני שכמותי יודע להעריך כאלו דברים. כל הכבוד לו, ותכל'ס- זה מאוד נחמד שמקבלים אותך ככה לצה"ל. אז Tomak, הייתי מציע שתחשוב שנית על הדברים שלך. (עמי- יש שפה שאתה לא מדבר?
)

Tomak19

New member
אוקיי, אוקיי

אני מצטער, וכל הכבוד לו על ההשקעה, אבל עדיין הוא לא באמת מצפה שאני אזכור אותו אם אני אהפוך למשהו בצבא, נכון?? זה לא שהוא היה המחנך שלי או משהו כזה, הוא בסך הכל בן אדם נחמד שהרצה לי, אם אני אזכה איי פעם באוסקר אני אצטרך לצרף אותו לרשימת התודות?? lol

למעלה