נשארנו עם גבס אחד

טאניוש

New member
נשארנו עם גבס אחד ../images/Emo6.gif

החלטנו שנטפל בהדסה כמו שהתכוונו בהתחלה, והייה שווה לעבור-רגל שמאל פנויה לחלוטין ואמא מנשקת אותה בכל הזדמנות
. אתמול הורדנו גבסים, למען האמת סיוט לא קטן. ברגל אחת ירד בקלות יחסית,בשניה- פשוט לא נמס אפילו בחצי בקבוק חומץ! בסוף הודנו בעזרת מספריים. לקח לנו שעה וחצי...אוף... לכן קפצתי עד התקרה מאושר כששמעתי שמשאירים גבס רק בימין. אגב, גם בגיבוס הזה לאון לא בכה
(גבר גבר
). או שלא כואב לו או שקטן עליו אחרי הורדת גבסים של אתמול. התכוננתי נפשית לחויה קשה ובסוף אפילו נהננו!

איזה יופי, תגידי.....

הורדתם לבד????? למה לא בבית חולים<? משאירים גבס רק בימין כי אין קלאב פוט דו"צ או שפספסתי משהו<??? בכל מקרה אני שמחה בשמחתכם ומאחלת שיהיה רק טוב, עם הגבסים ובלעדיהם תגדלי אותו בנחת ו.... שימי כבר תמונות!!!!

טאניוש

New member
מאיפה התווסף לך ה-1?

הורדנו לבד למרות שאחרי שעה היינו די בספק שזה ירד אי פעם. לא בבית חולים כי... לא בבית חולים! אין לי תשובה. כך מעדיפים בבית חולים וגם אנחנו. משאירים גבס רק בימין כי בשמאל היה תנוחתי (בימין ק"פ חמור). תמונות יש כבר במחשב אבל תפוז אצלי בקושי זז ואין לי בשבילו לא זמן ולא סבלנות. נכון להיום נזלת של הקטן מטרידה אותי הרבה הרבה יותר מהגבסים...

אוי מתוקון...

שימי לו מי מלח לתוך האף כלומר זה תרסיס כזה עם פיה די דקה שבטח לא תכנס לו לאף אבל אם היא תהיה באיזור, גם כן טוב... ה"1?" את שואלת?, סיפור ארוך התפוז הזה מעצבן אותי לא זכרתי את הסיסמה הקודמת שלי ושיניתי אי מייל וכעת במקום להזכיר לי, הםשולחים לי אותה לאי מייל הישן
, אז פתחתי שם משתמש חדש
תרגישו טוב אורית

למעלה