נשארנו עם החשק!!

freeborb

New member
נשארנו עם החשק!!

אין יותר שלג? הסנובורד הארון? נשאר עוד הרבה חשק?http://www.freebord.com/ תכנסו ותראו!!!!

Loppy

New member
אני לא יודע אם הבנת אבל...

זה פורום סקי!!!!!! לא מפרסמים כאן אתרים של סקייטבורד!!! נ.ב. אם גל (מנהלת הפורום) קוראת את זה אז אני ממליץ למחוק את ההודעה!

tukh

New member
מה הבעיה?

שכתוב בשם הפורום סקי אוטומטית יבואו אנשים שעושים סנובורד, כמוני. סקי וסנובורד קשורים ביחד - אי אפשר לפתוח פורום רק לסקי או רק לסנובור. כל העיניין הוא שאנשים יתיעצו בנוגע לדברים מסויימים. אם זה לא מעניין אותך אל תקרא אבל אל תמנע את זה ממי שזה כן מעניין אותו.

Loppy

New member
ל- tukh

אבל זה לא אתר סנובורד! אם תכנס תראה שזה סקייטבורד!

tukh

New member
אם לא שמת לב

זה סנובורד למצב שאנשים מתגעגעים לסנובורד אבל אין שלג - מה עושים? לוקחים את המכשיר ויוצאים לרחוב. אבל מה מתוחכם בו? אתה לא צריך לדעת לרכוב על סקייטבורד בשביל זה בגלל שזו אותה טכניקה של הסנוברוד. אם הסתכלת על התמונות בטח ראית שזה בכלל לא דומה בעיצוב לסקייטבורד - זה יותר ארוך ורחב עם גלגלים שממוקמים אחרת. כי אחרת איך לדעתך אפשר היה להשתמש באותה הטכניקה? וזה בעצם כל הרעיון של המכשיר סנובורד למי שרוצה לשפר תרגילים וביצועים.

GalGula

New member
לופי, אני חושבת שפספסת משהו...

אם תיכנס ללינק המצורף, תראה שדוקא יש קשר לסקי. (ואגב - גם אם לא - תמיד יש דרך יותר נעימה להעביר ביקורת...)
גל

Loppy

New member
נכסתי,

לא מצאתי שום מידע על סנובורד חוץ משלושה קישורים! (וכדי למצוא את השלושה קישורים צריך לחפש הרבה...)

למעלה