נשארת מאחור

פונדיצ'רי

Active member
נשארת מאחור

בעלי לפעמים, כשרוצה להגביר את האון, יוצא לגינה לעשן 2 שאיפות. הוא מתמסטל מהר ואומר שאז הסקס גם מועצם וברמה אחרת. ניסיתי כמה פעמים. לא מצליחה לקבל את אותו אפקט. רק שיעולים. קצת מבאס ומעורר קנאה שאני לא יכולה לחוות את זה כמוהו.

Sharoman

New member
לא כל בני האדם נולדו שווים

מה שמשפיע על בעלך לא בהכרח ישפיע עליך או לפחות לא באותה צורה.
אפשר להבין את הרצון שלך להעצים את ההנאה שלך מסקס אבל אני בטוח שאת מבינה שלהתבאס על הנאה של אדם אחר (במיוחד כשמדובר בבעלך) או לקנא בו כנראה לא יגביר את ההנאה שלך בשום מצב.
מה שכן עשוי לעזור זה שינוי הגישה שלך כלפיו ולהנות מהתופעה שמשפיעה עליו ולנצל אותה לטובתך.
כלומר, במקרים בהם הסקס מועצם עבורו לוודא שהוא משקיע יותר כדי להעצים אותו גם עבורך.
אפשרות מומלצת עם כל שותף שלך, למעשה.
יחד עם זאת גם אם עישון לא משפיע עליך באותה מידה אני בטוח שיש דברים אחרים שמעצמים את החוויה שלך אז במקום להתמקד במשהו שלא עובד עליך היתיי מחפש משהו שכן ומנסה להבין מה בדיוק גורם לו להשפיע עליך בצורה כה חיובית כדי לחפש דברים דומים בעלי השפעה דומה או גדולה יותר.

פונדיצ'רי

Active member
ואני קיויתי לעצה פרטית איך להצליח לתפוס ראש

אבל תודה , שרומן. עיני לא צרה בו. זה נחמד להשתגל עם מישהו מסטול. אבל אני רוצה גם.

Sharoman

New member
אישית אני אוהב יותר שמישהי תופסת לי את הראש

אני לא מומחה גדול (או בכלל) בהתמסטלות, אבל גם אם תצליחי להתמסטל כמוהו לא בטוח שההשפעה עליך תהיה אותה השפעה.
לכן אמרתי מלכתחילה שכדאי לך לבדוק מה כן מתאים לך במקום להתרכז במשהו שלא.
אלכוהול או סוג אחר של מריחואנה או אפילו אדרנלין יכולים לעזור לך יותר.

אם לא הולך עם אלכוהול וסמים למיניהם...

יש תוספים אחרים - למשל, פרטנר נוסף, צעצועים, סקס במקום ציבורי ושאר מיני מזונות (אולי מזונות?). מניח שדברים כאלה מוסיפים לא פחות, לפחות לחלק מהאנשים.

את צוחקת עלינו ? לך יש אורגזמה כל 2 דקות ואנחנו המושא לקנאה

נשים נהנות הרבה יותר .
לאשתי יש לפעמים אורגזמות בצבעים וצרחות שדורשות משתיק קול
אני מקנא בה ולא להיפך .

פונדיצ'רי

Active member
איך זה קרה שהיום מצפים מאיתנו, הנשים, גם להיות מולטי

אורגזמיות? זו כבר נהייתה מטלה. תן לי אחת טובה, וכמו שאומרים ברוח הפסח: דייני.

למה מצפים? זה קורה מעצמו , אשתי בתחילה

טענה שפיזיולוגית אי אפשר לקבל אורגזמה בהפרש של 2 דקות .
אחר כך היא ראתה שהיא טעתה . זה לא אני גורם לזה זו היא .
אני אוסיף עוד משהוא , אהבה אמיתית מגבירה את האורגזמות או אהבה בתחילתה , כי זה דבר שנשחק עם הזמן .

זו מטלה? רק אם בן הזוג שלך כבר צריך החלפה . לא שאני מעודד זאת,
את תחליטי .
ועוד נושא הוא ורבלי , נשים אוהבות שמזיינים להן את המוח
זה קודם לסקס , כלומר כל הזמן לומר לה מילים אוהבות .

למעלה