נשאר לי הרבה מילוי של פחזניות

נשאר לי הרבה מילוי של פחזניות

מה אפשר להכין?

בבקש כמה שיותר פשוט .. (רמת הבישול שלי היא מתחילה + )

תודה!
 

Maldini Girl

New member
עוגת בסקוויטים?

או פשוט לאכול כמו שזה עם תותים/ פירות אחרים?
 

bali

New member
מנהל
עוגת ביסקוויטים

לוקחים חבילת ביסקוויטים.
שמים בצלוחית עמוקה קצת חלב או נס קפה מוכן, טובלים ביסקוויטים בנוזל ומסדרים בשכבה אחת בכלי מלבני.
מורחים שכבה של קרם הקצפת+אינסטנט פודינג.
מסדרים עוד שכבת ביסקוויטים טבולים ועוד חלק מהקרם. משאירים קצת קרם לשכבה העליונה.
מסדרים עוד שכבת ביסקוויטים טבולים, עליה את הקרם שנשאר ומעל מגרדים שוקולד חלב או מריר.
שומרים במקרר כמה שעות וטורפים.

מכיוון שאני לא יודעת כמה קרם נשאר לך, תעשי חשבון לבד אם יספיק לכלי קטן או בינוני.
 

Maldini Girl

New member
בטח

זו עוגה שיש לה מלא ורסיות
אני אוהבת את המתכון מהספר של גיל חובב בה הוא קורא לה "העוגה הכי טעימה בעולם"
&nbsp
החומרים הדרושים:
1 חבילת ביסקוויטים פשוטים (למשל פתי בר)
1 אינסטנט פודינג וניל (או בכל טעם אחר)
2 כוסות חלב להכנת הפודינג
עוד מעט חלב
1 גביע גבינה לבנה 5 או 9 אחוז
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
&nbsp
אופן ההכנה
1. יוצקים מעט חלב לצלחת שטוחה. טובלים בו בזריזות ביסקוויטים משני הצדדים כך שיירטבו אבל לא יספגו חלב. מסדרים אותם בשכבה אחת בתחתית תבנית מרובעת או מלבנית.
&nbsp
2. מכינים את הפודינג. מערבבים לתוכו את הגבינה. מורחים חצי על הביסקוויטים.
&nbsp
3. מניחים מעל עוד שכבת ביסקוויטים מורטבים קלות ומכסים בשארית הפודינג. מצננים במקרר חצי שעה.
&nbsp
4. בינתיים מביאים את השמנת אל סף רתיחה בסיר קטן ומסירים מהאש. שוברים פנימה את השוקולד ומניחים לשתי דקות. מערבבים היטב לקבלת קרם חלק. מצננים מעט.
&nbsp
5. יוצקים את הקרם על העוגה שהתייצבה ומחזירים למקרר לשעתיים לפחות (ואפשר גם ללילה שלם).
&nbsp
6. פורסים פרוסות מרובעות ומגישים (ואז מתחילים ליישר וליישר...).
&nbsp
• וכדי לעשות הכל עוד יותר פשוט וזריז אפשר להכין את העוגה גם בלי הגבינה ועם שכבה אחת בלבד של ביסקוויטים (כלומר ביסקוויטים, מעליהם פודינג ומעליו קרם שוקולד). אם אין שמנת מתוקה אפשר להתיך את השוקולד עם 100 גרם חמאה.
&nbsp
המתכון מפה
https://www.bishulim.co.il/העוגה_הכי_טעימה_בעולם8009
 
תודה רבה

 
למעלה