נשבעת לכם שזה אמיתי, נשברה לי דלת של מכונת כביסה,

Nerv3

New member
נשבעת לכם שזה אמיתי, נשברה לי דלת של מכונת כביסה,

שלחתי את בעלי לאזור התחנה המרכזית הישנה בתל אביב שם מוכרים מקררים ישנים וחלקי חילוף לדלתות, הוא לא מצא את הדלת בצד ימין, מצא הרבה דלתות שהתאימו למה שכריך רק הצד לא התאים, החלטנו שנקנה מכונת כביסה חדשה, בערב הלכנו לסרט, כשחזרנו בלילה מהסרט ראינו ליד הפחי אשפה מכונת כביסה ישנה זרוקה, התקרבנו והנה זו בדיוק המכונה שיש לנו, בדקנו את צד הדלת והופה בינגו, בדיוק מה שאנחנו צריכים, בעלי הוציא מהאוטו מברג פרק את עד הדלת התקין אותה ועד היום המכונה עובדת בבתינו, אני אומרת צרוף מקרים, מה אומרת המסטיקנית?

קורה לי המון שאני חושבת להתקשר למישהו והנה הטלפון מצלצל ואותו/ה מישהו מאחורי הטלפון, זה יכול להיות אחד מילדי או אחד מחברים שלנו, מה זה אומר? בעלי אומר שאני מכשפה, הוא צודק?

לפעמים אני מספרת לאיזו חברה על סיטואציה עתידית מסויימת, וכשמגיע הרגע זה קורה בדיוק כמו שתארתי שזה יקרה, מה זה אומר עלי?

מזל רחל

New member
כוחות נסתרים

מאוד יכול להיות שיש לך כוחות נסתרים
על מנת לבדוק אם כן או לא עליך לרשום כל דבר כולל התאריך שראית/אמרת...
חוץ מזה אני מציעה לך בכל מקרה לחשוב רק על חיובי-לטוב על מנת שלא תפגעי חלילה באיש

Nerv3

New member
מב זאת אומרת לחשוב טוב על אנשים?

אני בת כהן ואסור לי לקלל או לאחל רע לאנשים כי זה מתממש,
האם לזה כוונתך?

גור42

New member
שום קשר לכישוף. זו תופעה ידועה ומגניבה שנקראת "סינכרוניות".

גם לי זה קורה הרבה, ואני ממש לא "מכשף".

תעשי חיפוש באינטרנט בנושא של סינכרוניות (synchronities), אם את רוצה ללמוד יותר על הנושא.

Nerv3

New member
המילה מכשפה נכתבה עם קריצה, ממש אני לא כזו

ובקשר לסינכרון אצטרך לקרא כי מעולם לא שמעתי על זה, אך בהחלט קורים
לי כל השנים דברים מדהימים אתן עוד דוגמא, ציצלתי לחברה בדיוק ברגע שבאו
מהצבא להודיע לה על מות בעלה בפעילות צבאים, ועוד המון דברים גורליים קרו לי שזה נותן לי לחשוב למה דווקא לי????????

גור42

New member
זה לא "דווקא לך". זה קורה לכולם. זו תופעה די נפוצה, למעשה.

זה מזכיר לי שלפני כמה שנים רציתי לראות סרט ישן מסויים (זה היה לפני תקופת ה-youtube ואתרי הוידאו). באותו שבוע שהחלטתי על זה, הלכנו לבקר קרובי משפחה ומה אני רואה ליד הטלוויזיה שלהם? קלטת וידאו של הסרט שרציתי לראות!

צירוף מקרים? אני לא חושב. ויש לי דוגמאות נוספות מהסוג הזה. למעשה, מדובר בתופעה כל-כך נפוצה, שכל אחד יכול לחוות סינכורניות בלי שום מאמץ. כל מה שצריך זה להיות מודע לכך שהתופעה קיימת, ואז פתאום מתחילים לראות אותה בכל מקום. זה יכול להיות כלב שמתחיל לנבוח תמיד 5 דקות לפני שהשכן חוזר הביתה, או סבתא שתמיד מתקשרת באמצע ארוחת הערב (ולא משנה אם אנחנו אוכלים ב-5 או ב-9, הסבתא תמיד "יודעת" מתי להתקשר), או חבר ותיק שמצלצל אלינו בדיוק ביום שבו חשבנו עליו.

הדבר הזה הוא פשוט חלק מהיופי של העולם שבו אנו חיים.

למעלה