נשבעת לכם שסבתא שלי

נשבעת לכם שסבתא שלי

הפולניה והפורום הזה אותו עדה. נדמה לי שמיס פיגי אמרה כאן שבפורום הזה לא מדברים על מה שכואב. ולמרות שאני חדשה כאן אני מתחילה להבין שהיא צודקת. היתה כאן דאחקה ומישהי אחרת קינאה וכתבה משהו קצת מעליב שבעלת הדחקה נעלבה. מאז אף אחת מהם לא הראתה את פרצופה כאן. כמה עצוב. למה לא מדברים על זה?

פרח7

New member
מה יש לדבר

בחושייך החדים תפשת את התמונה כולה וסכמת את הנושא בצורה ממצה וענינית. אני חושבת שמה שקרה אינו מענינך, אבל , אין מה לעשות, זו לא אשמתך, זה הגנים הפולניים שלך (סבתא מצד מי?) שמכתיבים לך להתערב ולדחוף את אפך לענינים לא לך.

לא כל דבר שעולה בפורום - שייך

לפורום... לפעמים עולה בפורום עניין שממש לא שייך לכאן. למשל - מריבה/אי הבנה אישית. כמו שכתבה המארחת הרשמית שלנו: בשביל זה יש טלפון, מסרים, אימיילים, ואפילו פגישות בארבע או יותר עיניים. אנחנו , אבא וערבה, מאד לא מאמינים שצנזורה היא חלק מתפקידנו, ולכן לא מוחקים פה הודעות, אבל בהחלט מבקשים עניינים כאלה להוציא אל מחוץ לפורום, ושמחים שכל הנוגעותים בדבר נענו לבקשה. נושאים השייכים לפורום, כואבים וקשים ככל שיהיו - נשמח לדסקס וללבן כאן עד תום. אבל אין צורך שכולנו נדחף את אפנו (אפילו אם הוא ארוך כמו שלי) בפומבי לכאב ופגיעה אישיים. באהבה- ערבה.

בואו נבהיר משו

קודם כל תצאו כבר מהקטע שאני נעלבת באופן אישי. אני לא כזו פגיעה כמו שנדמה לכם - לא ברור לי מאיפה הרעיון הזה צץ בכלל? ובטח שלא נפגעתי בסיטואציה הזו. אולי זה קצת קשה לתפיסה, אבל אני בנאדם נחרץ באופן מהותי. לא צריכה להגיע לנקודת הרתיחה שלי בכדי להביע דיעה נחרצת. אני לא גמישה במיוחד, אולי אפילו קיצונית. זה הפאק שלי והתיק של דוביבת לעבוד עליו (והיא עושה עבודה קשה בניסיון לרכך ולהגמיש אותי ומתקדמת בקטנות), אבל חשבתי שהחברותים כאן כבר הבינו את הקטע - שאני מביעה דיעות נחרצות לא כדי להגן על עצמי, אלא כי אין לי דיעות "פושרות". מעבר לזה, אכפת לי מהפורום הזה באופן מיוחד ואני מוכנה להסתכן בפופולריות נמוכה, כדי שהרמה התרבותית שלו לא תרד. על זה בדיוק נסב הדיון האחרון. מאוד נכון בעיני שלכל אחד עובר הגבול במקום אחר, מאוד נכון בעיני שלכל אחד יש הומור שונה - בסך הכל שאלתי (לא קבעתי עובדה) איפה עובר הגבול שלנו כאן בפורום והבעתי עמדה מאוד אישית, שבעיני - ההומור הזה (ורק הזה, לא כל הומור חו"ח) לא עושה טוב לפורום. ועוד עניין אחד אחרון וקטנוני-משהו - בוגי: בתור קוראת לשעבר של הטור שלי(ז"ל) בגוגיי, את בטח זוכרת שאני כתבתי בשמי האמיתי המלא על אינטימיות ומיניות שלי עם ארוסתי, שגם היא הוזכרה בשמה האמיתי המלא. יש הרבה יותר קלאסה בעיני בחשיפה אמיתית מאשר בסיפורים תחת שם בדוי.

קישקוש בלבוש.

בן אדם הוא פגיע מיסודו, יש כאלה שחושפים את הפגיעה שלהם ויש כאלה שלא.את שייכת לקבוצה של אלה שלא נחשפים עד הסוף. את חושפת רק את הטוב, רק את מה שחמוד.אולי את לא מודעת לזה אבל את עטופה בהגנות ובתור אחת שכזאת את שייכת לקבוצה של בני האדם הכי פגיעה שיכולה להיות. התאורים המיניים שלך בגוגי הם תאורים סטרליים למדי שכל קשר בינהם לבין סקס או תשוקה מקרי בהחלט. נראה אותך כותבת בשמך האמיתי על איך שאת מלקקת את הקוס של ארוסתך או מחדירה לה באיטיות אצבע אחר אצבע אחר אצבע או את הדילדו המתוק והחביב והקטנטן שלכן. תסלחי לי על הקטנוניות, אבל אני לא אוהבת התנשאות ואני במיוחד לא אוהבת התנשאות שמתרצים אותה בקלאסה. אני אין לי קלאסה, אם היתה לי קלאסה אז לא הייתי מתיחסת להודעה הזאת.

colourful

New member
יש לי תחושה....

ותקנו אותי אם אני טועה.... שיש פה מישו שמנסה בכל דרך להרגיז את פיגי, לגרום לה לצאת מהכלים, בשביל קצת אקשן בפורום?
(אם אני טועה לוקחת בחזרה, פשוט לא אוהבת אוירות עכורות)

שמנתולה

New member
מה שקנאה עושה לאנשים...../images/Emo5.gif

תעשי טובה גברת בתיה, קחי את עצמך ואת חוסר הקלאסה שלך למקום אחר, פה כותבים מאהבה והערכה, לא משנאה וקנאה.

אהבה והערכה.

מי שמדברת. זכורים לי התבטאויותיך ב BSH .שמאוד לא באו מתוך הערכה ואהבה לזולת. את מזכירה לי את דוד לוי, עשה רעש וטען לקיפוח אז בגין הכניס אותו לממשלה אז הוא שתק ונהיה חלק מהממסד וכך בדיוק קרה איתך, עשית רעש ובלאגן אז נתנו תפקיד בובה שתהיי יפה ותשתקי.

שמנתולה

New member
לא אוהבת לחזור על עצמי

אבל בכל זאת: לזכותי יאמר שכל בקורת שהיתה לי לגבי הפורום וחבריו הבעתי תחת הניק המוכר שלי ובלי להתבייש בדעותי. ההתבטאויות שלי בBSH באו רק מתוך אהבה והערכה, אם לא הייתי מעריכה ואוהבת את הפורום וחבריו לא היה לי חשוב לנסות להשפיע ולשנות את מה שהפריע לי אז. את לעומת זאת מעבירה ביקורת קטנונית בעילום שם מקנאה וצרות עין, ואני לא מחדשת לך כלום, הרי אם מניעייך היו טובים לא היית מתביישת לכתוב בשמך המוכר. ולגבי תהיי יפה ותשתקי, יפה אני תמיד. אני שותקת כי התייחסו ברצינות לדברי ושינו דברים לטובה. ככה זה, כשמבקרים בגלוי מאהבה ומאכפתיות זוכים לתגובה חיובית, כשמבקרים בעילום שם מרשעות וקנאה זוכים לבוז. אני בזה לך בתיה.

אני מקווה שזה לא גרם לך לא

אני מקווה שזה לא גרם לך לא להראות את פרצופך פה. כי תמיד יש פה מקום לבלונדיות עם דעה.
האמת מכל השירשורים לא הבנתי מי כועס מי אוהב ומי סתם צוחק. אבל קצת הרגשתי כאילו הקשבתי לשיחה לא לי אז הפסקתי לקרא. יאללה שיהיה שבוע טוב

למעלה