נשברנו!! אוטובוסים!!

mamusha11

New member
נשברנו!! אוטובוסים!!

זה מה ששבר אותנו (5 משפחות) שני משפחות כבר פרסמו את הדירות שלהם אנחנו בדרך למכור לנתק אותנו ממרכז העיר ירושלים זו הטעות הכי גדולה שיש אנחנו מסרבים לנסוע לתחנה המרכזית כדי להגיע לרחוב יפו! אנחנו מסרבים לנסוע מרחוב יפו לתחנה המרכזית כדי להגיע למעלה אדומים! ואנחנו מסרבים לנסוע בשני אוטובוסים כדי להגיע מרחק של 15 ק"מ!! כרגע אנחנו משתמשים ברכבים הפרטיים שלנו ציר שנחשב למרכזי לכל הדעות ושעליו תסע הרכבת העתידית נחסם לנו! המחסום - זמני כביש מספר 1 - זמני , גם המגורים שלנו כאן הפכו להיות זמניים הסיוט היום-יומי שלנו כאן הוא קבוע לידיעת ראש העיר

ZiV GiLbOa

New member
אבל אתם צריכים להבין

שעניין האוטובוסים לא נובע מרצון ראש העיר לנתק אותנו ממרכז העיר אלא בשל העבודה על הרכבת הקלה שבסופו של דבר- תצא משתלמת. אין להאשים את העיר מעלה אדומים בדבר. אלא את עיריית ירושלים ואגד.

mamusha11 מבינה את הכעס שלך,אבל...

דברנו על הנושא לפני כמה ימים ,העניין לא תלוי בעיר מעלה אדומים אלא בהחלטות אגד ירושלים. אם הכבישים סגורים לאיזור עבודתך בירושלים ,גם כשתגור בירושלים לא תהיה לך גישה אליהם. חבל לעזוב בגלל בעיה זמנית שברור שבסיום בניית הרכבת היא תסתיים... אם עברנו את "משבר"הפקקים בבוקר , נעבור גם את זה וחבל שאתם מרימים ידיים. אולי נבקש ממישהו בעירייה להתארח כאן ולהסביר גם פה את הדברים.

mamusha11

New member
כמה זמן זה זמני?? שבוע חודש שנה 10 שנים יובל?

בנוגע למחסום : זה שנים ארוכות שאנו סובלים, כשהגענו לכאן הודיעו לנו (דובר העיריה) שזה זמני - וזה היה החותם שגרם לנו לחתום על החוזה כדי לקנות כאן. כמה שנים ארוכות אנו עוד צריכים לסבול ובתוספת לכך עוד כמה שנים ארוכות זמניות יש לנו לסבול את מצב התחבורה??? יש נתון? אין ועירית מעלה אדומים עם ראש העיר (שאני בעדו ותמכתי בו תמיד וגם עכשיו ללא קשר למה שנכתב כאן על ידי) יכולים לעשות קצת יותר מאמצים מול אגד. ציר כביש מס' 1 לכוון מרכז העיר (לפחות עד למבנה העיריה ספרא) היה ועודנו ציר ראשי! אני לא רואה שום סיבה לבטלו. ולא מבינה מדוע לפחות חלק מהקווים לא יוצאים וחוזרים ממרכז העיר ? ויש צירים חלופים (אפשר לסיים את הקו ליד גן דניאל ולהתחיל משלומציון, יש את רחוב שטראוס, יש את הצירים החדשים לתחבורה ציבורית ליד מגרש הרוסים ועוד ועוד) זה ממש חלם להגיע למרכז העיר בדרך ההפוכה זה טרטור של התושבים גם האוטובוסים שכן יוצאים ממרכז העיר (ליד מרכז הפעמון) עובדים- אם אינני טועה רק עד השעה 18:00 או 19:00 (אינני בקיאה כי אני משתמשת לצערי כבר ברכב הפרטי בלית ברירה). מצער אותי שהילדים שלנו שלמדו להגיע למרכז העיר באוטובוס אחד (בכל זאת אנו גרים קרוב לירושלים וקרוב למרכז העיר וזה מה שהנחה אותנו לגור כאן) את הילדים האלה (10,11) אנו צריכים ללמד לנסוע בשתי קווים ובשום פנים ואופן אנו לא נעשה את זה - מפחיד אותנו לחשוב שהם ירדו בתחנה המרכזית או ברמת אשכול וכו'. הפריבילגיה נגמרה. שלא נדבר על הקשישים שהיו צריכים את השוק והסידורים במרכז. הם לא מבינים שהרוב במעלה אדומים (ויסלחו לי כולם שאני משתמשת בקולכם) הגיע לכאן במחשבה שהוא קרוב למרכז. ולא - הכוונה לא היתה לתחנה המרכזית! והיה מצחיק אם לא היה עצוב - הגענו לכאן בשביל מעט רווחה, עוד חדר בבית שלא יכולנו לאפשר בירושלים, היום אנו מתכוננים לעזוב בשביל רווחה - פחות חדר אבל יותר נגיש . מסתבר (מנסיון זה ) שהנגישות היא הרווחה לא החדר הנוסף! ואני הולכת להיות שגרירה של זה , שיבואו אלי כל אלה שמחפשים גינה קטנה או חדר נוסף ואספר להם מה הם הולכים לעבור בתמורה. אז שמישהו כן יסביר לי בכל זאת למה? (סידורי הרכבת הם עדיין לא סיבה מספקת למגר אותנו כי יש חלופות) וכמה זמן זה זמני? אני חיה כאן ועכשיו!

נותרתי ללא מילים.....

יש הרבה צדק בדברייך , הייתי מצד אחד אומרת לך להיות נוכחת באחד ממפגשי התושבים שעושה ראש העיר כל כמה זמן בכל מיני שכונות ולהעלות בפניו את הבעיה , מצד שני ,אני כבר מכירה את התשובות הדיפלומטיות בעל פה ואיני ממש תולה תקווה בעניין שינוי כלשהו ,כך שכל מה שתגידי -את צודקת וחבל !חבל שהעיר תתרוקן מתשובים שאכפת להם ואת נשמעת אחת שאכפת לה ,מה אגיד לך - קצרה ידי ומענה אין לי...ושוב ,חבל !

למעלה