נשברתי... בלוג רק באנגלית

veredgf

New member
נשברתי... בלוג רק באנגלית

למה לי לשבור את השיניים על כל מיני תוספות שמשגעות אותי ולא עובדות... אני כותבת טוב באנגלית... יותר טוב מבעברית... אני יכולה כבר עכשיו להיות עם בלוג, במקום זה אני מתברברת עם טכנולוגיות שלא עובדות... גם עם ה-dreamheb כל העברית יצאה לי מחורבשת... למה לי? עשיתי למישהו משהו רע? רציתי לכתוב בעברית כי רציתי שאנשים יקראו... אם אנשים לא יקראו בלוג באנגלית אז יש טעם לכתוב אותו...? כתבתי שני בלוגים אלמוניים באנגלית... לא קראו אותו... אולי זו הסיבה שהפסקתי כי לא הייתה התייחסות... חבל... יש לי דווקא עיצוב נחמד לבלוג... אבל כל העברית הפוכה... ואם הכתיבה הופכת למשהו מעיק של לכתוב ואחר כך להפוך את הכתב ואז לראות שכל ה- HTML הפוך... אז כל ההנאה הולכת... כי פשוט אין ספונטניות... בקיצור... לא יודעת מה לעשות... מישהו יכול לנחש שהרגיזו אותי היום בעבודה? (נו, אז מה חדש?) ורד

אני פשוט כותב בעברית בנוטפד

ואנשים קוראים את זה באתר שלי בלי בעיה (מסתבר).

veredgf

New member
טוב, אני כנראה סתם באיזה קריז...

תודה יואב... משום מה למרות ה- dreamheb לא השתנה לי ה- encoding והכל היה הפוך... עכשיו זה הסתדר, אבל יש לי עדיין איזה issue מוזר עם הטבלא... אבל נראה לי שגם לזה יש פתרון באופק... מה שכן "חלומות לחלונות" היה יותר מוצלח מ- dreamheb לטעמי... ורד

veredgf

New member
../images/Emo13.gif זה בסדר

גם אני לא בטוחה שיש לי מושג...
ורד

yarivh

New member
"חלומות" זה מוצר שלי. את מוזמנת...

לשאול אותי אם דברים לא מסתדרים.

איה@

New member
יריב../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

טוב לראות אותך כאן. ולו רק כדי להגיד לך תודה! חלומות פתר לי המון בעיות. כשמו כן הוא
אם תוכל - לרכז כאן את כל הפעולות שיש לבצע על מנת לכתוב בעברית אודה לך מאד. זה יכנס למאגר המאמרים שלנו. תן גם קישורים לאתר שלך (אם יש). אני מתכוונת לכל הנתונים שיש להוסיף ב-properties איזה פונט צריך להוסיף לספרית הפונטים, וכו´ תודה גדולה לך.
איה.

איה@

New member
ורד - אלו הם חבלי לידה../images/Emo95.gif

פעולות שמבצעים פעם אחת בלבד. אחרי זה כל השאר זורם. אל תתייאשי.
איה.

yarivh

New member
עברית איפה? בדרימוויבר?

לא הבנתי: למה את מתכוונת, ספרית פונטים, properties וכאלה?

למעלה