נשבר הזין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נשבר הזין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מילואמניק חדש....(השתחררתי לפני שנה וארבע מגולני...) אני לא זונה ממין זכר. כוס אמא של המערכת המסריחה הזאת. אני מילואים לא עושה (קיבלתי 37 יום בפברואר.....) רציתי לדעת מה ההשלכות....

או שיוויון-או שיחפשו מי ינענע אותם

עד שלא מוצאים פתרון עם החרדים אני לא עושה יום אחד מילואים... למה אני בן 22 צריך לעשות 42 יום בשנה... וחרדי בגילי נשוי ואשתו כבר השריצה 3 עוללים... לא מספיק שאני מאבטח אותם כשהם נוסעים באוטובוס (כמאבטח) הם ישתינו עליי גם במילואים????? מהבית אני הולך רק לכלא!!!!

ושלא תחשבו שאני בכיין....

עשיתי את שירותי ברובאית 13 של גולני. הייתי 8 חודשים בלבנון. הייתי בשטחים .... השכבתי מארבים. פתחתי צירים. איבטחתי שיירות. הסתערתי על כיפות. את שירות החובה שלי עשיתי!!! מילואים אני לא עושה-ושיתהפך העולם... במה תרם למדינה חרדי יותר ממני??????? הא? למה שהוא יהיה אזרח 365 יום בשנה ואני לא??????? נמאס!!! באמת!!!! ושיחפשו אותי בסיבוב... אני נשבע שמעתה והלאה אני עושה רק סבבים של כלא-עריקות-כלא-עריקות זה אולי לא פופולארי פה בפורום ... אבל עד שלא יבוא המג"ד המזדיין ויסביר לי למה אני כן וחרדי לא-הם לא יראו אותי....

עמלק

New member
שלום וואחד מהקומץ התבוסה,

רצית לדעת את ההשלכות לאחר שבפברואר תמנע מלהגיע למילואים: 1. יתכן ותקבל ביקורי בית של חיילי יחידתך במטרה לעוצרך. 2. תוכרז בתקשורת צה"ל כעריק. 3. תצטרך לפחד בכל ביקורת מסמכים של משטרת ישראל - כי אם תבדק, יעצרו אותך. 4. תצטרך לפחד על מקום עבודתך. 5. עבירת העריקות היא עבירה פלילית ולכן מרגע שתוכרז "אשם" במשפט - תישא אות קלון לכל חייך. הנושא יופיע בתיקך בכל מקום ממשלתי וישפיע על סיכוייך לעבודה (במקרים רבים). 6. אתה תשב בכלא. זה הדברים הראשונים שקפצו לי לראש... יש עוד השלכות. מלבדן.

עמלק

New member
תלוי

במה זה תלוי, אני לא בדיוק יודע. אבל מה יעזור לך לטווח הארוך להיות בחופשת מחלה ? מאחר ואין דרך חוקית ומוסרית להשתמט משירות מילואים המלצתי היא לשים "שינוי" בקלפי ולהגיע לשירות המילואים...

אז ככה

לא תגיע לאל"ת- יורו לך להגיע לקו עצמו, יעבירו אותך אל"ת מקוצר (זאת אומרת- מטווח איפוס ובמקרה הטוב מסלול פרט) ויאללה- לעבודה. מכאן נובע שאם תגיע לקו עצמו במקום לאל"ת גם תעשה יותר ימים קו (כי כל היתר יהיו מס´ ימים יותר ממך באל"ת ואתה תצטרך להשלים זאת בקו) וגם תקבל אימון כסת"ח.

אפי א

New member
אתה בכיין וקוטר ../images/Emo46.gif

מה זה קשור עכשיו לחרדים ? , זו הסיבה שבגללה לא תעשה מילואים ? במקום לבכות , תוציא את האנרגיות שלך לנסות לשנות דברים ולא לבכות כמו ילד קטן . חביבי , זה פשוט , מישהו צריך לשמור על המדינה המזד ... הזו. אם לא אני אתה וכל החברה הנפלאים שמגיבים כאן בפורום מי יעשה את זה ?? .

עמלק

New member
הקשר לחרדים ברור למדי.

אם אינך מבין אותו, שאל ואסביר לך (כמובן שאיני מסכים עם דרכו של הכותב).

אפי א

New member
הקשר לחרדים

ברור שאני מבין את הקשר לחרדים , אבל הוא בכלל לא רלוונטי לסירוב לשרת במילואים , בכלל לא צריך לקשר את שני הדברים לנסות לשנות ? - בהחלט לסרב ? - מדוע ?

נא לשמור על שפה תרבותית

שלום בפורום מילואים אפשר לומר כמעט הכל כל עוד לא מדובר בהסתה ובפרסום למטרת רווח אישי. עם זאת, אני מבקש ממך, בתור מנהל הפורום, לעדן קצת את השפה ולשמור על דיון תרבותי.

בוא אני אסביר לך

למה אני צריך לעזוב הכל? למה אני צריך חודש בשנה לחזור לסדיר? למה אני צריך להיות שבוז? גם לי יש אוהל גם לי יש חיים גם אני וגם חבריי בגולני תרמנו מספיק ב3 שנים.

אפי א

New member
למה ? , כי אתה לא חי בשוויץ ..|איש

מה לעשות , אתה חי כאן בארץ , והשכנים שלנו לא ממש מסמפטים אותנו .
אם אתה מבין למה אני מתכוון ..... אז תנסה לראות את התמונה הכללית .. ותראה שהשביזות שלך מהמילואים
(שעדין , לא התחלת הבנתי) מתגמדת לעומת הצורך והתרומה שלך . אני יודע מה זה לקום באימון חורף בצאלים ב 3 בבוקר
לשמירה/האזנה כשהשיניים נוקשות והביצים מתאבנות , אבל אני מבין שבעת מלחמה מישהו יצטרך "להגן על המולדת"
אני יודע שזה נשמע פלצני , אבל תנסה לחשוב על זה , אתה היית סדירניק ויודע עד כמה החברה הללו עובדים קשה , ועד כמה הם צריכים אותנו המילואימניקים להקל ולנסות לעזור להם ולו רק שיתפנו לאימון , או מנוחה . או לצאת קצת
תחשוב על זה ... אשמח לדעת מה אתה חושב . * וחוץ מזה , איפה תשתה כלכך הרבה
שחור אם לא במילואים ?? !!

למעלה