נשבר הלב

• פותח הנושא NBI2
  • פורסם בתאריך

NBI2

New member
נשבר הלב

כן. באמת שהגיע, באמת שאלכס עשה תחרות יפה. באמת שהיו ציונים מדהימים כבר על ההתחלה.

הכול טוב ויפה,
אבל אם יש משהו שהעיף לי את הוריד הבולט במצח זה התגובות שעלו שנייה אחרי התרגיל שלו.
תרבות ספורט תרבות ספורט. לא מגיע לנו לזכות בשרוך של מדליה אם ככה אנחנו מגיבים.
כל מיני אפסים שרצים בכל רחבי האנטרנט ואומרים "השפלה, לוזר, מביך, רק דיבורים".
משגע אותי.
מי אתם ומה עשיתם בחיים שלכם שאתם מרגישים לעצמכם לבקר כזה ספורטאי אדיר.

אז למה בעצם אני עצובה עכשיו? לא בגלל שלכס פספס את המדליה, כן זה מבאס, אבל ככה זה ספורט.
אני עצובה בגלל היחס שאני יודעת שהוא הולך לקבל, אלכס איכזב בראש ובראשונה את עצמו, את המשפחה שלו ואת המאמן שלו. הוא יודע שהוא איכזב, לא צריך שכל מיני בטטות כורסא יגידו לו את זה שוב.
החשש הנוסף הוא שהוא יפרוש, 25 אומנם זה לא זקן אבל זה גם לא צעיר, בטח שלא במכשיר הקרקע, בטח כשלכו תדעו מה יהיה המימון שלו להמשך.

אם כשיסיימו את האולימפידה הזו ויתחילו לסכם יגידו שאלכס היה אכזבה וכישלון אני אתפוצץ.

ולשורה התחתונה,
אוהבים אותך אלכס, אתה גיבור של כולנו.

Tammie

New member
אני דווקא לא מתעצבנת מהתגובות יותר מדי

כן הן מרגיזות, אבל האנשים האלו באמת לא מבינים כלום.
יש אנשים שתמיד רוצים להשמיץ ומתייחסים אל זה כתפקיד. כם שמעתי על אנשים שיושבים ומגיבים לעצמם רק כדי להרגיז.
הם לא שווים מצמוץ מבחינתי.
אני יותר מתייחסת לכתבות עצמן והן כולן מפרגנות (כל אלו שקראתי עד עכשיו...).
אלכס מדהים, הוא עשה מה שאף מתעמל ישראלי לא עשה מעולם וזה לעלות לשני גמרים. המקום השישי בתחרות הזאת הוא כל כך מכובד. התחרות הייתה כל כך קשה.....
אני מקווה שהוא באמת ימשיך להתעמל, כי אני מאמינה שיש לו עוד לאן ללכת ולאן להתקדם, גם בקרקע וגם בקרב רב.
אלכס- אוהבים אותך המון ומקווים להמשיך לראות אותך מייצג אותנו בכבוד בתחרויות בעולם!

trilliane

Well-known member
מנהל

למעלה