נשבר לי הלב... :(

בוזיקית

New member
נשבר לי הלב... :(

יצאתי עכשיו מהעבודה, ואחרי כמה עשרות מטרים, בדרך לתחנת האוטובוס, ראיתי אותו: קטנטן, זעיר ממש, בגודל כף יד, פרוותי ובוכה, חתלתול כבן 3 שבועות... הוא לא נרתע ממני, להיפך, התחכך בקרסולי (רק עד לשם הוא הגיע) ובכה... נתתי לו מה שהיה לי: דגני בוקר כריות במילוי בננה-אמנם לא המאכל המועדף על חתולים, אבל זה מה שהיה... הוא הצליח רק ללקק אותם, אז שברתי לחתיכות יותר קטנות. כל כך רציתי לקחת אותו, שיהיה לבוזיק חבר קטן, אבל מה לעשות שאני נוסעת ב2 אוטובוסים, וגם לא ישר הביתה... ממש כואב הלב. אני פוחדת עליו... הוא רץ אחרי עוד כמה מטרים והתעייף. חוששת לגורלו, מסכן כזה...

דולידול

New member
זה גם מסוג הדברים ששוברים

לי את הלב, בוזי תחשבי כך: לחתולים יש כח השרדות אדיר והחתול הזה ישרוד.

זה מה שקרה לי עכשיו

אבל אלוהים היה נדיב איתי קצת ולא זערור אחד אלא 3 רצים על המדרכה הלוך וחזור ומייללים בקולות דקים, לא היה לי כלום לתת להם, ונשארתי עם רגשי אשמה ואומללות, אני רק מקווה שבשלב מסויים יחמלו עליהם האנשים שגרים ברחוב ההוא או שאמא שלהם תחזור. בסה"כ הלכתי לקנות סיגריות, אחרי החתולים חלף מולי בריצה זריזה ג'וק, אני מתעבת ג'וקים, כן אפשר להגיד שזה יפה מצידי שהוא רץ לכיוון אחר אבל עדיין השאיר בי חלחלה. במעבר החצייה הבא כמעט דרסה ערסית חלאה שהיתה שקוע בלדבר בפלאפון תוך כדי נהיגה במהירות מופרזת. זה ממש לא עניין אותה, למעשה כשעצרתי בבהלה היא פשוט המשיכה לנסוע. מיד אחרי זה מכונית שעברתי לידה פרצה בצרחות אזעקה ואני רק רציתי לתפוס את הראש ולצרוח איתה עד שאאבד הכרה או אמות. מהרגע הזה כבר התחלתי לשנוא את כולם, את קולות הטלוויזיה ששמעתי בוקעים מהבתים המוארים, את שני הנערים שעברו מקשקשים על איזה משחק כלשהו, את האיש שנשען על המרפסת ודיבר בפלאפון, שנאתי את הלחות והג'וקים ואת עצמי שמרגישה כ"כ מסורבלת ונגררת ברחוב, רק את החתולים לא שנאתי, רק להם איחלתי חיים. ואני בבית עכשיו, בבית הריק והמבולגן שלי, עם בחינה שאיני מוכנה אליה למרות שקרעתי את ה*** ואני בקושי סולחת לעצמי על ההחלטה לגשת למועד ב'. מגעילים אותי החיים. גם אני את עצמי.

למעלה