נשבר לי הפופיק מהמחשב שלי

נשבר לי הפופיק מהמחשב שלי

אני מנסה לשלוח הודעות וכל פעם הוא נתקע לו....... הבעל היקר שלי החליט שגם הוא רוצה... היינו אתמול בקופת חולים והוא דיבר עם רןפא המשפחה שמיד הסכים לתת לו הפניה........ אומנם בהתחלה לסורוקה..... אבל שכנעתי אותו לתת הפניה לוולפסון. קיבלנו הפניה לוולפסון בלי שום בעיה ועכשיו אני צריכה לקבוע לו תור למרפאות, הוא צריך להתחיל עם הבדיקות ולקבוע תור לניתוח. דיברתי כבר עם מלי - והיא מקסימה....... אני מקווה שכשהוא יכנס לזה גם - אז גם לי יהי יותר קל. דיברתי כבר עם מלי

בהצלחה לשניכם

הרבה יותר קל לעבור את הדברים יחד. מחזיק לכם אצבעות שהכל יעבור במהירות ובקלות.

רוני לא כל כך מהר../images/Emo81.gif../images/Emo81.gif

אני לא יודעת מה ילך יותר מהר - ללמוד להתכתב בפורום (וכמו שאני מכירה אותו - הוא יתעצבן על המחשב עוד יותר מהר ממני) או להתנתח ולרזות. מה שבטוח הוא - שכשהוא עושה דיאטה - אני מרזה.

gal33

New member
ואוו, אורית, איזה יופי!! שיהיה במזל

טוב. לא יודעת מה הנתונים שלו ומה המטרה שלו. אך אולי כדאי שישקול GBS?

גל ערב טוב../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

לא נראה לי שזה מה שהוא ירצה לעשות. אני מאמינה שהוא יעשה את הLAP-BAND מכיוון שנראה לנו שזה פחות בעייתי מה - GBS ומכיוון שהוא רוצה לעשות ניתוח ובהגזמה יומיים אחרי זה לעלות על האוטובוס ולהמשיך לעבוד - לא יראה לו להיות מקורקע תקופה ארוכה. עוד לא היינו בוולפסון... ואני אפילו לא יודעת אם הוא קבע לעצמו תור למרפאות חוץ...(אני עבדתי היום והוא היה אמור לקחת אחריות ולעשות את זה) מכיוון שקצת דפקתי את האוטו שעבדתי עליו - הגעתי מאוחר ולא יצא לנו לדבר כי כרגע הוא בדרכים. בכל מקרה - תודה על הרעיון

למעלה