נשבר לי ה--

קלריסה

New member
נשבר לי ה--

בתלושי החג שקיבלתי מהעבודה החלטתי לקנות תחתונים. יפים יפים מאוד אפילו. ולא מצאתי שום דבר רק... חוטיני. ואני שואלת: הלווווווווו???... בנות? נגיד שלכוסיות זה נוח, או נגיד שהן אומרות שמתרגלים לזה. אבל בנות כמונו? אמרו בנות, הסבירו, איך זה יכול להיות? אפילו בחנות החזיות למידות גדולות שבינינו... חוץ משחקניות פורנו, מרבית הלקוחות שלהן הן גם בעלות טוסיק ראוי לשמו: למה גם שם התחתונים היחידים הם חוטיני? אז דלתא בסדר, ונוחים ואפילו בסדר פלוס בלי התפר אבל באמת ובתמים רציתי תחתונים סקסיים. מישהי יכולה לעזור ולגלות לי איפה מוצאים תחתונים יפים גם לאימהות שעברו את גיל השש עשרה וחצי או.. שלושים ולא נוח להן להסתובב כל היום עם אתן יודעות מה באתן יודעות מה

חן123

New member
אף פעם לא חיפשתי

אני תמיד קונה את אלא של 5 בחבילה, שעולה בערך 50 ש"ח (לא זוכרת בדיוק). אבל הראש שלי ישר אמר "המשביר". ניסית?

ברשת דנה

קיבלתי מתנה לחג מהבעלול תחתונים מדהימים סקסים וגבוהים של טריומף אני חושבת שגם במשיר מוכרים אותם בקיצור ממולץ בחום

וחזיות? אני לא סובלת את אלו עם

הברזלים וחזיות בלי ברזלים יש רק גדולות ולא חצופות וסקסיות כמו אלו עם הברזלים.
אז מישהי מכירה חזיות בלי ברזלים שהו גם נשיות? (לא אלו של הנערות שרק מתחילות להצמיח חזה).

lulyK

New member
ב"גרטרוד".

אם כי "סקסי" זה עניין של טעם, כמובן.

לא נכון. סלוגי אני תמיד מוצאת איפה

שאני צריכה והם לא חוטיני. ואת יודעת איפה קניתי לעצמי תחתוני נשים אלה שיש להן טוסיק גדול וצריכות בחנויות של הכל בדולר. הם מחזיקים שם אפילו מידות XL למי שצריך.

למעלה