נשבר לי ה---!

יפעתל

New member
נשבר לי ה---!

אוף כבר! הבצק סוכר נוזל לי כמו סירופ! מרב ייאוש הכנסתי אותו למקרר. נשבר לי! בנוסף שכחתי לקנות שוקולד מריר ועשיתי במקום זה קרם שוקולד לפי מתכון של רות סירקיס (ילדים מבשלים) ויצא בטעם של מרגרינה - פיכס! העוגה היא עבור החברה של חבר שלי והיא יודעת לבשל והולכת לקטול אותי שחבל על הזמן עם העוגת מרגרינה הזאת... זו בסה"כ העוגה השנייה שלי... אז עכשיו הבצק סוכר בעונש בקירור ואני מאוד מקווה שהוא יתנהג יפה כשאוציא אותו עוד 3 דקות ויפסיק עם הפאלאברות. די כבר!
 

etty57

New member
תנסי להוסיף קצת קורנפלור

את יכולה להכין קרם פשוט בלי שוקולד 4 קפות קקאו 4 כפות מים 6 כפות סוכר לאחד החמרים על האש, לא להרתיח,כמה דקות הכל מתאחד לצנן ולמרוח טעים יאם יאם
 

beky1

New member
נסי לקרר גם את החדר או את

השולחן עם מאוור ......
 

האוהבות

New member
מותר להכניס את הבצק למקרר?

לפי מיטב ידיעתי זה לא טוב לבצק, נסי להוסיף לו קורנפלור ולעבוד במקום ממוזג.
 

יפעתל

New member
איזה בעסה

שרק עכשיו גיליתי את המתכון שלך... אני ממש בהיסטריה מהגועל נפש שיצא הקרם על העוגה. אני מפחדת שאנשים יאכלו אותו... לגבי בצק הסוכר - דווקא השהות במקרר עשתה לו טוב והוא נענה לי על הניסיון הראשון ולא נדבק יותר. החדר אוורר ומוזג אבל אין לנו בידוד טוב בדירה כך שהמזגן מתמסמס די מהר...
 

beky1

New member
זה לא נורא החדר לא צריך להיות קפוא

רק נעים
 
למעלה