נשבר לי כבר!

נשבר לי כבר!

החלטתי לפתוח הודעה חדשה, כי אני לא רוצה להתחיל להגיב לאחד אחד פה. אני רואה שהפורום הזה יוצר תסיסה אצל הרבה אנשים- תבינו- אתם חושבים שהפורום הזה לא נחוץ? אתם חושבים שצריך לסגור אותו? אתם חושבים שאין כזה דבר? בסדר! זכותכם! אבל להיכנס לכאן ולהגיד שהפורום הזה דפוק?! תראו, לכל דבר כמעט יש פורום. אנחנו במדינה דמוקרטית. וזזכות כל אחד לעשות כרצונו וכפי שמעניין אותו. אז לא מתאים לכם? בסדר הבנו. אז אל תיכנסו לכאן. מטרת הפורום היא לתת תמיכה לאחרים שכן מרגישים רע. ולכל המתנגדים- אין לכם זכות לבוא ולרדת כאן על אחרים. זה פשוט עובר כל גבול. אז במקום לחסום כאן כל אחד אפשר ליצור דיון ולא להגיד כל הזמן שהפורום הזה דפוק.. מקווה שהבהרתי את עצמי כמו שצריך.

../images/Emo45.gif

מסכימה איתך... ובכלל... אף אחד לא מכריח אותכם לקרוא פה.. (לא מגרשת אף אחד.. לא להתנפל..)

bravo210

New member
כנסי

אני הגיד מה שאני חושב על הםורום במילה אחת: "מדהים" זה אחד הפורום היותר חשובים ונחוצים שפתחו בתפוז זה בדיוק המקום שהרבה בני נוער וילדים מחפשים! פשוט פורום מעולה אבל: לדעתי קצת סדר בפורום לא יזיק אנשים כותים כול פעם הודעות שחוזרת על עצמם בלי לקרוא את ההודעות שמסביב וזה יוצר הרבה בלגן

תראה..

יש הרבה בעיות שחוזרות על עצמן.. כי זה מה שאנשים כותבים. אני אנסה לסדר קצת. תודה!

סליחה מותק- באמת שלא התכוונתי

להעליב אותך ואת הפורום... לא הייתי צריך לומר שזה חרא פורום ואת צודקת מקבל את התנצלותי?

דיתוּש

New member
אפשר להגיד משהו?

תראי, אני מאמינה שיש דרך להביע דעה על הכל. וכמו שאמרת, אנחנו חיים במדינה דמוקרטית, ואם למישהו יש דעה שלילית על הפורום-עם כל כמה שזה לא נעים, זכותו להביע. מסכימה איתך שאין צורך להיות מגעילים, ולרדת על אנשים אחרים זו ממש חוצפה. אני חושבת שזה פורום מדהים ומאוד נחוץ! שלא תטעו. אבל לכולנו יש דעות, ולכולנו זכות להביע אותן. גם אם הן לא כ"כ מתאימות לנו.

יש דרכים להבעת דעה../images/Emo4.gif

ועם כל הכבוד,לבוא ולציין בפני כולנו עד כמה אנחנו אידיוטים זו בהחלט לא דרך להבעת דעה אלא סתם זעקה לתשומת לב.

אני מצטערת

אני מניחה שניסחתי את ההודעה שלי לא נכון,התכוונתי להגיד שלמרות שיש לכל אדם זכות להביע את דעתו מיום הקמת הפורום לא נתקלתי בדעה שלילית שהיא לא אוסף של קללות.

את צודקת.

מי שלא מוצא חן בעיניו הפורום - סבבה לו. לרוויה. זכותו לא לאהוב, לא להסכים, באמת שזכותו, ואנחנו אף פתוחים כאן לדיונים על הנושא, גם דיונים ביקורתיים יתקבלו בברכה, אבל הביקורת צריכה להעשות בצורה מסויימת ולא בצורה של מילים פוגעות חסרות כל בסיס. אני מקווה שבסופו של דבר כל העניין הזה יירגע קצת ונוכל להמשיך להתדיין כאן על מים שקטים. זהו.

ועוד דבר...

אם כל כך לא נאה לכם... למה אתם לא פשוט רושמים בפורום משוב.. וזהו?? איזה מטרה יש לכם?? להרוס פורום? להיות "יש איזה כיף הרסתי עוד פורום בתפוז.. נכון שאני גאון?".. לא נאה לכם! אל תקראו! (ואני לא מדברת על אלה שמביעים את הדעה שלכם בצורה מכובדת...אז לא להתחיל להתגונן...) וכן... זה מעצבן...

למעלה