נשבר לי

נשבר לי

אתם לא ממש מכירים אותי כאן, אז אני אשתף בדברים בתימצות נולדתי למשפחה מאוד תומכת אך לא בריאה נפשית. עברתי התעללות נפשית מילולית. אני לא כותבת בכוונה לבכות על זה. מבחינתי זה עבר והיה צריך לקרות. האתגר הוא כזה- לפני חודשיים החלטתי החלטה, החלטתי שהדימוי העצמי הנמוך שלי עושה לי נזקים בלתי הפיכים, והחלטתי שאני לא מוכנה עוד לשלם את המחיר. כל פעם שהרגשתי רע התחלתי לחשוף אמונות מגבילות (ויש לי לא מעט כאלו) אך מצאתי את עצמי כמעט נאבקת, כדי לגרום לאמונה מגבילה לאבד מכוחה צריך להראות לה את החוסר הגיון שבה. אז כנראה שמשהו בי עדיין מאמין באמונות המגבילות האלו מה שהפך את זה לסוג של מלחמה סוחטת. אני מרגישה מתקדמת ובהיי- ופתאום באה האמונה מגבילה ואני מתרסקת למטה. לא בא לי, לא מתאים לי, אני הרבה יותר מזה. לא בא לי לחיות את החיים שלי בתור פוטנציאל, מצד שני, האמונות כנראה כל כך שורשיות עדיין שאני מרגישה שאני צריכה להתאמץ בכל כוחי כדי להאמין אחרת. הקיצר, נמאס לי, ואני פשוט לא מוכנה להמשיך לחיות ככה את החיים שלי, אני שמה את כל האנרגיה שלי בפול גז על ניוטרל ועושה לעצמי רע ברמות. מישהו עבר את זה פעם ויכול לתת רעיונות??

נראה לי קרה לי משהו דומה.

אני אנסה לעזור.. אם תרצי תקחי את זה לעצמך ותעשי עם זה משהו ואם לא אז לא.. לפחות ניסיתי. לי קרה משהו דומה לפי דעתי כמו שאמרתי ואני לא יכולה לפרט כי זה אישי מדי. אבל עצתי לך היא כמו שאת מנסה, תגידי לעצמך בראש (כל פעם שבאה המחשבה על האמונה) שזה לא נכון הכל המצאות של אנשים ושאת יכולה להמשיך הלאה בלי לעשות מה שהאמונה אומרת.. יש משפט כל כך נכון בספר הסוד אוליאני לא מצטטת בדיוק אבל העיקר הוא שמה שאת מאמינה בו יתגשם ז"א אם את מאמינה באמונות ועושה עלפיהם דברים זה מה שיקרה אבל אם את רוצה לשנות ולהפסיק לחיות לפי האמונות תכניסי לעצמך לראש שהאמונות ממש לא נכונות ותתחילי להאמין בדברים אחרים שעושים לך טוב.. ותעסיקי את עצמך כמה שיותר בדברים שעושים לך טוב ולא מאפשרים לך לחשוב על האמונות. מקווה שעזרתי עד כמה שיכולתי. שבוע טוב!

שלום ליאתושקי

בואי נגיד שמה לעשות- האמונות שיש לי הן כאלו שהושרשו בי מאוד עמוק. אז אני מאמינה בהן מאז ומתמיד ואי לכך- יש לי אוסף של הוכחות כאלו. אני מאמינהבהן אבל לא רוצהלהאמין בהן. אני יודעת שיש בי המון. אבל זה רק אינטלקטואלי. זה בדיוק העניין. ברגע האמת- הדפוס הרגיל חוזר על עצמו, ובכזאת מיומנות ועם כזה אוסף של הוכחות שאני לא יודעת איך להתמודד מולן.

GMjoy

New member
היי, מגע הקסם1

יכול להיות שאת נלחמת - יותר מדי עם עצמך ? את משדרת המון לחץ ברצון שלך, וכנראה שזה עוצר אותך כרגע. ואני לא מדבר איתך עכשיו ברוח הסוד (שבגלל המחשבות, הדברים חוזרים ומתעצמים) ממש לא. אני מדבר איתך על עצם העובדה שאת נשאית של קשיים בחיים שלך. מה שהכי טוב, זה שאת מודעת לזה, ואני מאמין שכבר זמן לא קצר. לכן, את יכולה רק להתקדם מפה. אני אגיד לך איך אני רואה את הדברים מנקודת מבט אישית: כשאת רוצה להתקדם במשהו, כלומר גם בתחום הנפשי (להפסיק דיכאונות ועוד דברים) וגם בתחום המקצועי, ודברים לא הולכים - אז ברוח הסוד את תחשבי שאת תוקעת את עצמך. כתוצאה מזה, את תביאי יותר לחץ, כי הרי את הבמאית והשחקנית הראשית בסרט שלך - כל אותם הדברים שלימדו בסוד. אבל אם לרגע תנוחי מהרעיון הזה, ופשוט תביני: "לא הצלחתי, כי משהו רוצה שזה יימשך". "לא הצלחתי, כי האל מעמיד אותי בשיעור מסויים ועליי ללכת בעקבות המסר." את מבינה ? וככה גם במה שאת רוצה. מה האמונה המגביהל, הראשית, שמפריעה לך לחיות ? קודם כל, אל תהיי חכמה ברגעים טובים. ואני לא בא בעקיצות -שלא תביני
הכוונה היא, שבהרגשה טובה והנה בסיסית לבעיה, אנחנו חושבים שלא תבוא כזו בגלל שהבנו הכל. אבל!!! תבוא כזו - ועוד איך! את לא תהיי מוכנה אליה, והיא תבוא להוריד אותך שוב...שו למטה. בגלל זה, הכי טוב ללמד את עצמך להיות מודעת להכל בזמן אמת - כשהכל חם. משם בא השינוי, הריפוי והכוח. ועוד משהו: אם לא בא לך להתערבב באנרגיה שלילית אחרי משהו פוגע, פשוט אל "תלעסי" (תשחזרי) את ה"מסטיק" (המחשבה או הזיכרון) של זה. תזרקי את זה, ותתחילי מחשבה טובה - מחשבה שמחה =]

הי גיא

אכן אני מאוד נלחמת בעצמי ואני יודעת כבר זמן לא קצר שאני זו שמערימה על עצמה את הקשיים הקטע עם הלחץ מאוד נכון. אני כל כך לחוצה כי שוב- נשבר לי, למרות שזה באמת מסתבר כהפןך על הפוך. אנא הסבר לי שוב את הקטע הבא וככה גם במה שאת רוצה. מה האמונה המגביהל, הראשית, שמפריעה לך לחיות ? קודם כל, אל תהיי חכמה ברגעים טובים. ואני לא בא בעקיצות -שלא תביני הכוונה היא, שבהרגשה טובה והנה בסיסית לבעיה, אנחנו חושבים שלא תבוא כזו בגלל שהבנו הכל. אבל!!! תבוא כזו - ועוד איך! את לא תהיי מוכנה אליה, והיא תבוא להוריד אותך שוב...שו למטה. בגלל זה, הכי טוב ללמד את עצמך להיות מודעת להכל בזמן אמת - כשהכל חם. משם בא השינוי, הריפוי והכוח.

GMjoy

New member
שוב

תזהי את האמונה המגבילה, ותתמודדי איתה בזמן שהיא מושכת אותך מטה. כי הרבה פעמים אנחנו מזהים אמונות בזמן-אפס - כשהן עדיין לא יוצאות החוצה. תחשבי על זה כמו על רצון להיפתר מחרקים בבית: את קונה ספריי קוטל חרקים ומחליטה לסרס במקומות בבית. הרי אין לך מושג היכן החרקים מסתתרים, ומאיזה חור הם יחליטו לבוא, נכון ? סירסת הכל, וזהו. לדעתך, העניין ניגמר עד עתה. אבל פתאום את מגלה ג'וק מסתובב בבית! את לא יכולה להבין מה קרה, הרי טיפלת בזה... העניין הוא שעשית עבודה כללית ולא יסודית, והשלת את עצמך. עכשיו, מה יהיה יותר אפקטיבי: לסרס כללית או לסרס על החרק עצמו בזמן שהוא מתרוצץ מולך ??? התשובה היא: _______יופי! מקווה שהפעם הבנת

Ofra m

New member
חשבתי על מה שכתבת

ולדעתי למרות הילדות שעברנו היום אנו במקום אחר במקום מודע במקום של יכולת לבחור במודע איך לחיות את חיינו,אני מכירה סיפור על שני ילדים לאב אלכוהליסט ומכה שאחד יצא פושע והשני יצא עורך דין מכאן אפשר להסיק שאחד בחר להאמין שהוא לא יוצלח וייקח את מה שעבר עם אביו למקור חיקוי והשני החליט גם הוא במודע שמכאן הוא צומח והוא יוכיח לעולם שהוא מסוגל ויכול והוא מאמין בעצמו,אותה ילדות עם תוצאות שונות,אני הוא מה שאני מאמין שאני דפוס התנהגותי הוא תוצאה של מה שאני מאמין,יש אנשים שלמשל לא מצליחים להחזיק מעמד במקום עבודה וכחלקם שבדקו למה זה הבינו כי האמונה שלהם היא כסף הוא דבר מלוכלך,כסף הוא קשה להשגה או צריך לעבוד קשה בחיים ועוד ומכאן התוצאה של התנהגותם, ברגע שהם החליפו את האמונה בעניין הכסף הלך להם יותר בעבודה, כל אדם שרוצה לעזור לעצמו צריך לבדוק את דפוס התנהגותו ולהבין איזו אמונה מסתתרת מאורי ההתנהגות הזו,ברגע שנבין את האמונה שמגבילה אותנו נשחרר אותה ונטמיע במקומה אמונה אחרת,כדי לעשות זאת יש לרשום 10 פעמים כל יום את האמונה החדשה במשך 21 יום וזה בהחלט עוזר,למשל לאמונה חיובית "אני בסדר ומגיע לי כל הטוב שבעולם" תנסי אני מאמינה שזה יעזור לך, בהצלחה.

לגיא ועופרה

האישיו שהיה יל היה שבזמן שהתמודדתי מול האמונה המגבילה- הספציפית, באותו רגע על חם- גם האמנתי לה. כך שדי קרסתי מולה כי משהו בי אמר לה "נכון" לא יכולתי לכן להראות לה את החוסר הגיון שבה כי באיזשהו מקום האמנתי לה. עופרה- אני מכירה את הסיפור. ברור לי לחלוטין שהחיים שלי הם תוצר של מה שאני מאמינה בו, ושוב- כל פעם שצצה אמונה מגבילה- הייתי עושה מנטרה. מנטרות זה מאוד נחמד, אבל ברגע שאת לא מצליחה להראות לה את החוסר הגיון שבה- או יותר גרוע- עדיין מאמינה בה- היא מקבלת חזרה את הכוח שלה. מה שכן הבנתי מאז אתמול שני דברים חשובים- דבר ראשון הוא שהייתי כל כך לחוצה להצליח עם זה שברגע שבאה אלי אמונה מגבילה הרגשתי שנכשלתי. אז הבנתי שאני צריכה להיות רגועה, ופשוט לא להתייחס אליה- חוסר תשומת לב=לא נותנת לה כוח הדבר השני הוא ענין מעניין. נזכרתי במאמן אמריקני שאני לומדת את החומרים שלו. הוא סיפר שהוא נפגש עם אנדרי אגסי, הטניסאי, כדי לשפר את ביצועיו. הוא היה אז בין ה-100 הטובים בעולם. הוא הראה לאנדריי קלטות שבהן הוא מ-ב-י-ס את היריב שמולו. אז הוא שאל אותו על מה הוא חשב באותו משחק, אנדריי ענה "אני זוכר מה חשבתי! חשבתי לעצמי "למה בכלל טרחת להגיע למשחק היום?" ואז קלטתי שאני בגישה מראש של תיסכול, שהן חזקות ממני והולכות לנצח אותי. ברגע שאני בגישה הזאת- כבר הורדתי לעצמי את רוב הסיכויים לשבור את המגבלות שאני מציבה לעצמי. תודה לכם!

Ofra m

New member
שמתי לב שאת בחורה

מאוד מודעת וחכמה ולכן אני שואלת את עצמי למה את נותנת כזה כוח לאמונות שאת יודעת במודע שהן גורמות לך לעוול כזה גדול למה את מרשה להן לנהל אותך,אני בדיעה שברגע שתסתכלי לאמונות הללו בפנים ותגידי להן ב"פרצוף" אני לא מעוניינת בכן עוד אתן לא יכולות עליי אני מוותרת על האמת שלכן לכו ספרו זאת למישהי אחרת הן לאט לאט תיתפוגגנה כמו כל מפלצת אחרת שיש לנו ואני אומרת התמדה ונחישות היא כוחה של ההצלחה,למי את מוותרת בעצם? - רק לעצמך, לכן הרימי ראש ותיראי כי את יכולה,זה תהליך ויהיו עוד ירידות ועליות אך בסוף אם תתמידי בעבודה זו את תצליחי, אני בטוחה!

עופרה

אמרת כל כך נכון פשוט ויתרתי לעצמי יש לי את הזכות בגיל 25 להיות בעלת ידע רב, חוכמה, כלים ועדיין, הסכמתי להאמין לסיפורים שסיפרתי לעצמי זה לא שהדפוסים לא מרפים מאיתנו, זה שאנחנו מסרבים להרפות את אחיזתנו מהדפוסים אני מאוד מאוד רציתי שינוי. מאוד. וזאת בדיוק הייתה הבעיה- כל כך רציתי להגיע לנקודת ה-חייבת. וכל הזמן מצאתי את עצמי בנקודת ה"רוצה" ברגע שהפכתי את זה ל-חייבת. ברגע שבדקתי מה מניע אותי כל רגע ורגע, והסתכלתי לאמת בעיניים- גיליתי המון רגעים של "חוסר אונים" ועוד מגוון סיפורים מרתקים שהאמנתי להם בעבר ונתתי להם מכוחי. אני כבר מצליחה. וברגעים שאני לא ממש מצליחה לפי מה שציפיתי- אני מזכירה לעצמי ללמוד, להוקיר את הלמידה והכי חשוב- לזכור שברגע הבא אני אדם חדש לחלוטין. מסתבר שזה נוגדן מצוין לקטילות שנהגתי לחלק לעצמי בשושו באופן קבוע.

לא לתת רעיונות

הרמות הרעות האלה טמונות בילדות שלך כי אז אהיית מחוסרת חברים כניראה \ עכשו בחייך עדיין מתייחסים אלייך בחוסר רגישות בוולגריות \ אבל את הולכת להיכנס לתקופה של כיבוש פחדייך \ בהצלחה

פוטנציאל

בואי אני אגיד לך משהו על פוטנציאל ועל מימוש של פוטנציאל. פוטנציאל זה מילה שהמציאו אנשים "חכמים" בתרבות שלנו, זה משהו דמיוני לחלוטין על מה משהו יכול להיות, לא על מה הוא. תמיד שאנחנו חושבים על פוטנציאל אנחנו למעשה מתנתקים מהמציאות אל עולם הדמיון של "מה אמור להיות להיות", ואז אנחנו מפספסים את התכלית הגדולה יותר של מה שמתרחש פה באמת, מה שמכניס תסכול וסבל לחיים שלנו. המחשבה המכאיבה היא "אני לא מממשת את הפוטנציאל שלי". זאת מחשבה שקרית, את כן מממשת את הפוטנציאל שלך.. את פשוט לא רואה את זה, את בדיוק איפה שאת אמורה להיות, איך אני יודע? כי את איפה שאת. שכלול כל הנסיבות, מי שאת, מה שעברת, מה שמתאים לך, הנה זה .. כאן ועכשיו! את לא אמורה להיות במקום אחר, לא עם מישהו אחר, לא בהתנהגות אחרת... איך שאת עכשיו, זה מה שאמור להיות. ברגע שתצליחי להסתכל למציאות בעיניים תתחילי לראות את השלמות והגאוניות במה שקורה יעלם הסבל ויחליף אותו סיפוק ושלווה, מה שמאפשר זרימה חדשה ופתיחות למציאויות חדשות שנקבעות ע"י משהו גדול ממך, אז את באמת מממשת את הפוטנציאל האמיתי שלך .. ולא את הפוטנציאל שהאגו שלך אומר לך שזה מה שאמור להיות. אנחנו לא שולטים, מעולם לא שלטנו, הכל מכוון ע"י גורמים גדולים שאנחנו חלק בלתי נפרד מהם, מערכת שקשורה לעצמה כמו שגלים קשורים לים. למעשה אין דבר כזה גלים.. יש רק ים. אז מה אני אומר למעשה.. בשבילי לפחות, אני גיליתי שהשחרור מצוי בקבלה של עצמך, ולא בהתנגדות או בניסיון לשלוט ולשנות. לאהוב את מי שאת כמו שאת, עם "הבעיות", ואז הבעיות מתגלות כמתנות ולא כבעיות. סמכי על אלוהים שהוא יודע מה הוא עושה.

GMjoy

New member
מדען חלל, כל הכבוד לך על התגובה הזו !

כבר לא פעם שאני נורא מתחבר למה שאתה אומר, כי בעצם, אני בעצמי חושב ככה. כבר לא ממש משנה לי באיזה תגובה שלך מדובר כמענה פה, אני פשוט בכל פעם קורא את תגובתך, ונהנה ! הניסוח וקו המחשבה שלך מצויינים, בעיניי. כל הכבוד לך, ורוב תודות לך על זה ממני אישית
ערב טוב

למעלה