נשבר לי !!

ליהוש

New member
נשבר לי !!

קרה לכם שהכריחו אותכם לעשות משהו ?????? כי לי זה קורה כל הזמן !! עכשיו ערב ראש השנה , ובטח גם אצלכם נוטים ללכת בחג לכל מיני קרובים ורחוקים וכדומה.. אז היום יום שלישי - וההורים שלי החליטו שהם לוקחים אותי ואת אחי הקטן לחברים שלהם שאני כ"כ שונאת !! כל פעם שצריך ללכת אליהם אני נשארת בבית. וכל פעם יש את אותם ויכוחים , ואותם פרצופים , וכל השטויות האלו... וכל פעם אומרים לי את המשפט התמידי "תהיה סנובית , אל תצפי שיהיו לך חברים" - ואני לא מבינה מה הקשר ... אוףףףף !! יש לחברים האלו שני ילדים מגעילים , אחת בט´ ואחד בח´ ונשבר מהסטואציה ונשבר מהכול.. ואני יושבת מול המחשב עם דמעות בעינים בגלל המשפט הגועלי הזה "תהיה סנובית.. אל תצפי שיהיו לך חברים.." - למה לעזאזל ההורים נכנסים לדברים שהם לא מבינים ? למה הם חושבים שהם יודעים כל מה שהולך אצלי ? ולמה לעזאזל הם לא מבינים שאם אני אספר להם כל מיני דברים אני לא אצא בחיים מהבית... פשוט נשבר לי .

הכריש...

New member
היי ליהוש יקרה.....

הורייך בסוף יבינו שהם לא יכריחו אותך ללכת לאן שלא תרצי ואל תבכי

ליהוש יקרה

הורים הורים תאמיני לי קשה איתם טוב איתם אבל הם ההורים שלנו.... ובת´כלס הם רוצים בטובתנו נכון יש דברים שהם לא מבינים אז אולי תנסי להסביר להם בטוב ויפה.. את עמדתך....... בחיים אנו נתקלים בכל סוג אנשים ןלא חייבים לאהוב את כולם... אל תבכי מתוקה יהיה בסדר שלך....חוקרת

אל תבכי!

תסבירי להם שאת לא רוצה ללכת. ושתדלי בזמנים שהם הולכים לבקר אותם ללכת לחברות.. או להתכונן למבחנים. או שפשוט תישארי בבית. את לא חייבת להיות חברה של מי שאת לא רוצה.
גלית

למעלה