נשבר לי!!

נשבר לי!!

זוכרות שהייתי כאן אחרי הלידה? אז אני כבר שנה ושבע אחרי ולא מצליחה לסגור את הפה... בקצרה, הריון ראשון 30 ק"ג שירדו ברובם לבד אחרי שנה (עם שוקולדים שזה חובה אצלי חבילה לפחות ביום) הריון שני משהו כמו 40 ק"ג (הרופא נזף בי) ועכשיו אני עם 20 עודפים, 15 אם אני רוצה לעשות לעצמי הנחה. נסיתי דיאטן ירדתי איזה 6 ק"ג ונשברתי (הייתי רעבה כל הזמן) התחלתי להתעמל פעמיים בשבוע, יש שיפור במראה אבל לא במשקל (אולי זה גם הזמן שמשווה לגוף שלי צורה יותר אנושית...) למעלה אני בסדר (יחסית) בחלק גוף התחתון אים ונורא. אני לא רואה את עצמי עושה דיאטה כי רק מהמחשבה אני מתחילה לאכול (תמיד הייתי מאוד רזה, אין לי נטייה להשמנה אבל הלידות והגיל...) כבר בא לי לנסות איזה מרזי מורית למרות שהבנתי שזה לא להיט (הייתי שמה מלתעות אם לא הייתי מתביישת, חוץ מזה שאני בטוחה שהייתי ממיסה את הפרות ואוכלת אותן) אין לי גם הרבה כוחות להפעיל את עצמי מלבד ההתעמלות שאני מאוד אוהבת (חיטוב ועיצוב) אבל לא מצליחה להגיע יותר מפעמיים כי זה כרוך בקשיים ונטישת הילדים בגן במהירות מופרזת) ה צ י ל ו!!

חבובי

New member
אם את רוצה/יכולה להשקיע בזה כסף

אני ממליצה בחום רב על שומרי משקל. היתי שם אחרי הלידה הקודמת, והייתי חוזרת בשמחה, הבעיה שעברתי דירה ואין קבוצה במקום מגורי.. (אני יודעת שלעיר אחרת אני אתעצל ליסוע, אז מראש מוותרת...) השילוב של קבוצת התמיכה, שקילה מסודרת ותכנית הנקודות שלהם - פשוט הרכב מעולה לדעתי. בהצלחה.

תודה על התשובה (כבר נעלבתי פה...)

אני יודעת שהשיטה שלהם טובה אבל ממש מתקשה לחשוב אפילו על דיאטה (האוכל מאוד משמח אותי כנראה..) כמה מתוך צריכה יומית בנקודות זה שוקולד (אני שואלת בשיא הרצינות)

אופטימיות זהירה 2../images/Emo13.gif

ליאת פלוס יקרה, לא להתייאש! אז ככה, נראה לי בהמשך למה שכתבתי למטה תחת אופטמיות זהירה, אני מאמינה שאת לא יכולה כרגע לרדת, בטח שלא מתוך חוסר קבלה של עצמך. יש בך שני רצונות שמתנגשים... אחד הרצון לאוכל, כמסמל משהו טוב שמגיע לך, והשני לא לאכול, כי צריך, כי אני לא בסדר כי.... אז כרגע מה שאני ממליצה לך זה לקבל את העובדה שאולי את עוד לא ממש מוכנה לדיאטה. דיאטה שלא באה ממקום של רגש טוב לעצמך ורצון להיטיב עם עצמך לא תצליח. אני מאמינה שאת כן תצליחי כשתהיי מוכנה, בינתיים המאבק הפנימי שאת חווה בטח לא תורם לך לרזות... תנשמי, תאהבי את עצמך ואת גופך הנפלא שהביא לך לעולם את ילדייך , ותנסי למצוא רגש טוב לעצמך, לשות רק מה שטוב ונכון לך כרגע, זה לכשעצמו יביא לך מודעות שתביא לתוצאות, אנ י בטוחה! בהצלחה...

חן123

New member
האמת שאני מסכימה

גם אני צריכה לעבור איזה מחסום כדי לוותר על אוכל אהוב ועתיק קלוריות ושומן. כנראה עוד לא עברת את המחסום הזה. ספורט זה נפלא אבל חייבים גם לאכול סביר כדי לרדת במשקל

חבובי

New member
אני לא סגורה לחלוטין על המחירים,

לכן אני מעדיפה שלא להטעות... אבל אני זוכרת שככל שקונים "כרטיסיה" עם כמה שיותר פגישות, זה מוזיל את המחיר לכל מפגש (יש אופציה של מפגשים בודדים או כרטיסיה של 9 מפגשים או של 13) בכל מקרה, יש להם אתר, ואפשר ליצור קשר דרכו. בכל מקרה (מניסיון) גם לדעתי (כמו שצינו כאן אחרות) כדאי להתחיל ברגע שב-א-מ-ת רוצים לרדת במשקל. אחרת זה לא עובד וקשה פי 10... בהצלחה.

לליאת

גם לי יש את אותה הבעיה עם הספורט, אני לא מצליחה לגיע יותר מפעמיים בגלל הקטנה, ובגלל שבעלי מגיע מאוחר בערב. חשבתי אולי לקנות חבל קפיצה (דלגית- ככה קוראים לזה), ולהתחיל לקפץ בבית. זה פחות משעמם מלעשות תרגילי בטן, או ישבן.

למעלה