נשבר לי...

Black ice17

New member
נשבר לי...

אחרי שצפיתי בשלוש עונות מעולות ואחת צולעת,אני החלטתי כבר לא לראות את הסדרה. אז אם למישהו לא אכפת לכתוב מה יקרה בהמשך(משהו ממש מתומצת 2-3 שורות). תודה.

hagayx

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זוועה מה שניהיה מסדרה שכל כך אהבתי ולא פספסתי אף פרק
ממש כמו שמישהו אמר פה זה ממש היה הרגשה שאתה בעונש לראות את הפרק.. איפה זה שאמר שמפרק 12 זה מתחיל להיות טוב??
זה ממש ניראה שהם התאמצו לעשות את זה גרוע ומשעמם.

adi1245

New member
לקחת קשה....

נשארו רק ארבעה פרקים... אני דווקא לא רוצה שזה ייגמר =/

loli kiss

New member
מה יש לכם?

אנשים אתם נוטשים ת'פורום עוד לפני שהסידרה נגמרה?! מה קורה ? שחכתם כמה האו.סי חשובה לכולנו? למה אנחנו כאן בכלל? למה נראה לכם שהסדרה הדרדרה? אותי היא ממשיכה לרגש כל פרק מחדש והשבוע היה אחד הפרקים היפים חבל שאפחד לא פתח שירשור .. :/ אני לא יודעת מה קורה לכם.. אני עדיין חושבת שזאת אחת הסדרות הטובות , אני ממש עצובה שעוד 4 פרקים זה נגמר ואני יודעת כמה קשה יהיה לי בלי זה.. חבל שאני לבד בעיניין..

תמר333

New member
אני חושבת כמוך

אהבתי לגמרי את הפרק האחרון ותאמת בהתחלה של העונה הנוכחית רציתי שייגמר כבר אבל אחרי כמה פרקים התאהבתי מחדש בסדרה וממש חבל לי שנגמר!

אני איתך

חשבתי שבלי מריסה יהיה יותר טוב, כי לא ממש סבלתי אותה, אבל אחרי מותה זה נעשה הרבה יותר גרוע ואני כמעט ולא צופה. נשבר לי מכל העיניין עם סאמר וביה"ס והצ'ק הזה או מה שמו, טיילור מביאה לי את הסעיף, קייטלין משעממת בטירוף וריאן תמיד לא היה הקאפ אוף טי שלי. בקיצור - מצ'עמםםםםםםםםםםםם.

למעלה