נשבר לנו הבר. הצילו!!

nush האחד

New member
נשבר לנו הבר. הצילו!! ../images/Emo67.gif

יש לנו את הסנדלים של "ג'ון מיטשל". אתמול, הפושטק הקטן התלהב כנראה יתר על המידה מהרעש שנוצר כתוצאה מכך שדפק את הבר בכסא ופתאום... שוד ושבר... הברזל התפרק. מי שנועל את הסנדלים הללו בטח שם לב לכך שבעצם יש 2 ברזלים מחוברים אחד עם השני עם החתיכה השחורה באמצע (מקווה שהסברתי את עצמי כראוי). אז מה שקרה זה שהברזלים פשוט התנתקו מהחלק השחור ופתאום קלטתי שהוא מזיז את 2 הרגליים בחופשיות... הצלחתי לחבר (אפשר להגיד להבריג) את שני החלקים אבל שמתי לב שהחלק השחור פשוט נשבר. כמובן ששלחנו דוא"ל לחברה המייצרת את הסנדלים אבל תהיתי לעצמי אם מישהו נתקל בתופעה מוזרה שכזו?? במידה וכן, כיצד נפתרה הבעיה? נשלח בר חדש? עם/ בלי חיוב? (ההגיון הבריא שלי אומר שאמורה להיות אחריות לנעליים, לא?)

פרלמנים

New member
אוי...בטח הוא ממש צחק כשזה נשבר

ופתאום הרגליים שלו זזו חופשי
קודם כל, ברכותי אפשר בהחלט לקרוא לבן שלך "פושטק"
, כמו שכתבת... איזה קטע שזה נשבר, אני בהלם
לגבי האחריות, לי נראה הגיוני שאמורה להיות אחריות. אם אני לא טועה אפילו קראתי על זה משהו פעם... תגידי, אתם לא צריכים להחליף מידה מתישהו? אז שישלחו לכם גם בר חדש, לא נראה לי שצריך לחייב על הבר כי קניתם לפני 7 חודשים בערך... נשיקות

אנגלה3

New member
לפי התאור שלך לבר

נשמע מאוד דומה לבר שלנו (מצרפת תמונה) אם כן, אז תנסי ליצור קשר טלפוני עם פאר אורטופדיה - קוראים לבחור רפי - טל 08-9457907. הוא מרחובות. הוא בטוח יוכל לעזור לך. מקווה שעזרתי שבת שלום וסופ"ש נעים אנג'לה

אנגלה3

New member
והנה עוד אחת שלו בתרגיל אקרובטי

עם הנעליים - הוא מושך אליו את הרגליים (הוא למד למשוך ולפתוח את השרוכים)

לא נעים לא נורא

גם לנו יש נעליים של גו'ן מיטשל, וכבר ברגע שקבלתי אותן הבנתי שנקודת התורפה היא הפלסיק השחור. לדעתי הם ישלחו לכם חלק חדש במקום השבור. אפשר להתקשר אליהם 1-877-766-7384(בשעות אחה"צ שלנו) ולהסביר את הבעיה. בד"כ האמריקאים לא עושים בעיות. במקרה הגרוע ביותר תזמינו פלסטיק חדש. הבר כולו עולה 86$ כך שהפלסטיק לא צריך לעלות יותר מ 5-10$. שלחתי לך גם מסרון. אשמח לשוחח בטלפון.

צרו קשר עם ADUSHI איהאב

אם לא תצליחו במסר פנו אלי ואתן לכם את הטלפון. אולי הם יוכלו להשאיל לכם את הבר שלהם. ס'תכלי באתר של אושרי, האם החלקים השחורים הם כמו בנעלי מרקל שלנו? אם כן, גם לנו ה נישברו. אולי אולי יש לי אחד ספר. ביקשנו שישלחו לנו.

למעלה