מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.
מישהו מפריע לך לקנות רהיטים מעץ, פרקט מעץ, בגדים מפשתן, לגדל מזון או לקנות מזון אורגני,Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
אסור לך למשל לגדל תרנגולות בשביל שיהיו לך ביצים. צריך אישור מיוחד לזהמישהו מפריע לך לקנות רהיטים מעץ, פרקט מעץ, בגדים מפשתן, לגדל מזון או לקנות מזון אורגני,
לגדל או לקנות צמחי מרפא וכו ???
(אני עושה את כל אלו, וגם את רוב שאר הרשימה)
הדבר הכי מטומטם שכתבה המטורללת אחותך התאומה זה :
נשדדנו מהידע האמיתי שהיה זמין לכל אדם בספריות וקיבלנו ערימה של שקרים ארוזים בכריכות צבעוניות
דיגיטליות.
כשהיא ואתה , כל מה שאתם עושים, זה מזהמים את הסביבה וממלאים את האינטרנט בשקרים ארוזים בכריכות צבעוניות דיגיטליות
לא נכוןאסור לך למשל לגדל תרנגולות בשביל שיהיו לך ביצים. צריך אישור מיוחד לזה
צריך לבדוק את זה. נראה לי שאסור לך בכל מקרה, כי אי אפשר לבדוק שאתה לא מוכר את הביצים. ככה המדינה למעשה מגבילה אותך.לא נכון
אסור לך למכור ביצים בלי אישור
מותר לך לגדל תרנגולות לתצרוכת אישית
ולאכול את הביצים
אל תגזים.נראה לי שאסור לך בכל מקרה
למכור ביצים זה אופרציה,צריך כמות של תרנגולות ועוד הרבה דברים.כי אי אפשר לבדוק שאתה לא מוכר את הביצים
העיניין שקשה/יקר מאוד להשיג את הדברים האלה,מישהו מפריע לך לקנות רהיטים מעץ, פרקט מעץ, בגדים מפשתן, לגדל מזון או לקנות מזון אורגני,
לגדל או לקנות צמחי מרפא וכו ???
קצת מצחיק כשזה בא ממי שרק היום טען ששניצל קפוא יכול להיות מוצר טובBei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
למי שלא בא להתעסק עם הפשרה של חזה עוף,וטיגון עם שמן ביצה ופירורי לחם זה טוב...קצת מצחיק כשזה בא ממי שרק היום טען ששניצל קפוא יכול להיות מוצר טוב
אני קונה חזה עוף או הודו ופשוט מבשל אותו בסיר עם ירקות ותבלינים.למי שלא בא להתעסק עם הפשרה של חזה עוף,וטיגון עם שמן ביצה ופירורי לחם זה טוב...
בניגוד להרבה דברים שאין אלטרנטיבות.
מעדיף כבר לשים חלקי עוף.אני קונה חזה עוף או הודו ופשוט מבשל אותו בסיר עם ירקות ותבלינים.
להכין מזה שניצל זה הרבה עבודה ולכלוך.
חלקים עם עצם צריך לבשל יותר זמן. חזה עוף או הודו אפשר לבשל 40 דקות בשביל לקבל את הטעם שהבישול נותן להם, אבל הם למעשה כבר מוכנים לאכילה אחרי כמה דקות של בישול.מעדיף כבר לשים חלקי עוף.
הפוסט בעברית.רוב הישראלים לומדים עברית ואנגלית בלבד.
הבאת לנו פייסבוק בגרמנית.לא מבינים.
כל קישור לפייסבוק מוצג כך. זה לא אומר מאומה על מה שתראה כשתיכנס לקישור בפועל.רוב הישראלים לומדים עברית ואנגלית בלבד.
חח,לא יודע למה הקישור בגרמנית באמת לכל מה שאני שם(וגם אחרים לפעמים).רוב הישראלים לומדים עברית ואנגלית בלבד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.