נשואה לאלכוהוליסט

taya 1

New member
נשואה לאלכוהוליסט

כתוצאה מהשתיה בעלי הגיע למצב שיש לו פקודת מאסר אני ניסיתי ולא הצלחתי לגרום לו להבין את חומרת המצב שלו ( זה לא מתפקידי )השאלה שלי האם בבתי סוהר יש קבוצות למכורים הוא נשפט ל 7 חודשים כדי להוציא את בעיות הגורמות להם לשתיה

shanhen

New member
טיפול בכלא

לתיא1 שלום, אני מבין שלבעלך יש בעיית שתיה, שבעקבותיה הסתבך בעבירות פליליות שונות. את מקווה כי השהייה שלו בכלא תנוצל גם לטיפול כלשהו. למעשה, זו בהחלט אפשרות סבירה, השאלה לאיזה כלא הוא יכנס. במעשיהו מתקיימות קבוצות לעזרה עצמית (.A.A) וכך גם בתי כלא נוספים. טיפול ממשי בבעיית השתייה יש רק בכלא חרמון, שם יש אגף מיוחד לאלכוהוליסטים. מה שאני לא מבין הוא למה את מתכוונת בשורה האחרונה "להוציא את הבעיות הגורמות להם לשתיה"? הבעיות האלו אינן חיצוניות, הן חלק מאישיותו של בעלך וילכו איתו לכל מקום, לכן, הכלא הוא לא פתרון טיפולי, זו ענישה. כדאי לנצל את הכלא לטיפול אך בעיקר לקחת את עצמו בידיים דווקא כשהוא משתחרר מהכלא וללכת לטיפול מסודר. נחום

taya 1

New member
לנחום

הכוונה לבעיות הנפשיות שיש למכורים שגורמת להם לא לדעת להתמודד איתם. אני מאד מקווה שהשפל שהוא הגיע , יגרום לו ללכת לטיפול.ואם וזה יתחיל בכלא מה טוב כי הוא היה בקבוצה אבל בלי נכונות מצידו בגלל מחויבות לתקציר של קצינת מבחן

למעלה