נשואה למכור

נשואה למכור

אני נשואה למכור כ-6 שנים ,נישאנו לאחר שסיים טיפול של שנה וחצי בקהילה טיפולית,לא היה לי שום מושג מיהו המכור וניהלנו חיי מישפחה רגילים ,הנחנו את בעיית ההיתמכרות בצד אם השנים נולדו לנו ילדים בעלי הפסיק ללכת לקבוצות של ה N.A ולעט לעט המחלה התחילה לחגוג זה התחיל בשתיית אלכוהול לחר מכן סיגריה פה ושם בטענה "אני יכול אני נקי כבר 5 שנים" אני יכול לחזור וליחיות חיים נורמטיבים מכאן ועד השימוש בסמים קשים הדרך היתה קצרה מאוד. במהלך השנתיים האחרונות היו לו ירידות ועליות אך הוא הבין שברגע שהוא התחיל אם השתייה כול המודעות נימחקה ועליו לשמן את הכלים כדי שיוכל לעזור לעצמו להישאר נקי , כיום בעלי נימצא בקהילה טיפולית הדרך והוא נקי כבר חודשיים שבישבילו זה כלל לא מובן מעליו אז זהו זה בקצרה על בעלי אני במקביל הולכת לטיפול פרטני אצל ע"וס על מנת להבין את בעיית ההיתמכרות שלי כי הרי אני מכורה למכור פה מתחילה הבעיה עכשיו שכל אחד מאיתנו מטפל בהיתמכרות שלו עולים הרבה שאלות להמשך הדרך בחיי הזוגיות הגעתי למצב בטיפול שאני לא מוכנה יותר לשמר את ההיתמכרות של בעלי וכמהו גם אני רוצה לשים את עצמי במקום הראשון ולהפסיק לבטל את עצמי בישבילו ובישביל ההחלמה שלו והרי מן הסתם גם הוא יהיה "אגואיסט" לניקיון שלו ובצדק הרי הוא זה שמשלם את המחיר הכבד שהוא שימוש בסמים,אז זהו זה חלק קטן מאוד מהקשיים של הטיפול למרות שהוא כרגע נימצא בקהילת הדרך רק חודש ואני כבר חוששת מהמחר אז מי שיכול להיתבר לפחדים שלי ולהבין מה אני עוברת יוכל לעזור לי השמח מאוד

primavera 1

New member
מסתורית יקרה!

אכן קשה.. תהליך חייב להיות קשה על מנת שנתעורר מול הבחירות שלנו. תהליך גם מלמד אותנו על החסימות שלנו. בעלך היקר הראה לך "מי את"!! זה כמו לעמוד מול המראה חשופה ועירומה, ולראות את עצמך בפשטות, ממקום של אמת. גילית שבחרת לעצום עיניים, גילית שביטלת את עצם קיומך, גילית בודאי שאין בך אהבה עצמית וקבלה עצמית, גילית את האמת על עצמך!! כמה נפלא!- מהמקום הזה ניתנת לך הבחירה לצמוח! או לחזור לדפוסים. בעלך הוא רק המראה שלך!! ראית דרכו את עצמך! ולכן לא למהר לעזוב!! להכנס לתהליך של שינוי!! כשאת תשתני דברים ישתנו - זו האמת!! אדם אחד שעושה תזוזה, מפסיק להאשים, ולוקח אחריות משנה עולם ומלואו!! את נפלאה ונהדרת, למרות כל הקשיים זכרי זאת! את קמה בבוקר מתמודדת,ילדת ילדים ואת מטפלת בהם, את ממלאת את משימותיך למרות הקושי, תני לעצמך כל בוקר תזכורת שאת בוחרת להתמודד, שאת מחפשת דרכים, שאת בוחרת בשינוי המצב!! הרבה הצלחה לך! וחיבוק!!

הי מכורה למכור

מה שאת מתארת כאן הוא באמת התמכרות: התמכרות למשהו שמאפשר לך לשים את חייך בצד , ולהצמיד אותם לשלו. מדוע זה קורה לנו (ובמרבית הפעמים זה קורה לנשים סביב גבר)? מדוע אנחנו שמות את עצמנו בסוגריים ונותנות לו לנהל את חיינו? האם אנחנו בורחות מחיינו? אם יש לך תשובה לזה - יש לך מפתח חשוב לחייך. אשמח אם תקראי גם את ההודעה שאני עומדת לכתוב בעניין המעידה המחנכת... בהצלחה.

למעלה