נשואה+3

איתן1982

New member
נשואה+3

שלום לכולם אני נשואה+3 בת 32 ונשואה לבעל שאני ממש לא אוהבת... גילאי הילדים הם 10 8 וכמעט שנתיים בעלי ואני כמעט לא מדברים וגם כשאנחנו כן מדברים זה על נושאים בקשר לילדים בלבד. בעלי עובד בעבודה שבה הוא רואה את הילדים במקרה הטוב חצי שעה ביום בתשע בערב וגם זה אם יש לו מזל והם עדיין לא נרדמו.הוא עובד בעבודה שבה אנחנו נאלצים להעביר את הילדים דירה כל שנה שנתיים למקומות אחרים. אנחנו נשואים 11 שנה. אני כבר שנים רבות לא מאושרת,כל הזמן מחפשת נחמה אצל אחרים.עכשיו אני נמצאת בקשר עם מישהו כבר כמעט שנה.הוא אדם מדהים, אוהב את הילדים אהבה מטורפת ורוצה שנתחתן. אני מפחדת בעיקר בגלל הילדים.מפחדת שהנזק שייגרם להם הוא גדול בגלל כל תהליך הגירושין כי לדעתי הוא לא הולך לעשות את התהליך קל.הוא אדם קשה הבחור שאני יוצאת איתו כל הזמן אומר לי שילדים שחיים בבית שבו ההורים לא מאושרים זה פגיעה יותר חמורה מכל תהליך של גירושין כי הם מרגישים את זה.אני טוענת ואני לא משוכנעת בזה, שלילדים לא רע.זאת המציאות שהם מכירים.שהם רואים את אבא שלהם מדי פעם ובסופי שבוע לרוב הוא בבית. הבחור שאני יוצאת איתו טוען שהם צריכים מישהו שיהיה כל הזמן בבית אני נמצאת כרגע בתקופה שאני צריכה להחליט החלטה כי שוב מתקרבת תקופה של מעבר דירה וניתוק הילדים מהחברים ומבית הספר (כרגיל).לא יודעת מה לעשות..נואשת...מבולבלת לא אוכלת...פשוט נואשת... בבקשה תעזרו לי

הקושי שלך מובן מאד ואת צריכה להחליט מה הדבר

הטוב ביותר בשבילך ובשביל הילדים. אתייחס קודם לעניין הזוגיות הלא מאושרת. כאשר את חיה עם בן זוג שאין לך איתו קשי אהבה, חברות,הערכה אז כדי לסיים איתו את הקשר . כאשר ישנם ילדים ישנה מערכת שיקולים נוספת ואת צריכה לחשוב מה הכי נכון לך ומה הכי נכון לילדים. ילדים זקוקים להורים שטוב להם אחד עם השני וכל אחד עם עצמו וגם זקוקים למודל טוב של זוגיות. את צריכה לחשוב ללא לחץ מהחבר מה את רוצה. ומה היית עושה אילו לא היה בתמונה. קחי את עצמך למקום שקט לכמה שעות, מקום שאת יכולה לחשוב בו . תיתבי את המחשבות והרגשות שלך, תעלי על הכתב כל מה שאת חושבת. אחרי ארגון המחשבות תשתפי חברה טובה או כל מי שאת נמצאת איתו בידידות ויכול לתת לך דעה ומחשבה שאינם שיפוטיים. זה יעזור לך להחליט. בנוסף מומלץ שתלכי לכמה פגישות למטפלת זוגית או פסיכולוגית (לבד) שם תוכלי גם להעלות את המחשבות שלך ולקבל משוב. אחרי שיהיה לך הביטחון בדרך, תתחילי לתכנן את ההמשך. ממקום כזה מה שיוחלט יהיה נכון לך ולילדים ותוכלי להתגבר על משברים אם יהיו. אני מציעה לך לבקש מהחבר לתת לך מרחב וזמן למחשבות שלך ולא ללחוץ עלייך בשום דרך למרות שהוא אוהב אותך ורוצה בטובתך. מוזמנת להיות בקשר לגבי ההמשך.

yully2

New member
תגובה.

המצב שאת נמצאת בו בעייתי מאד והשאלה היא כמה זמן את יכולה להחזיק יחסים כפולים. בלי קשר לזה שבעלך ואת בזוגיות לא טובה את מנהלת רומן בתוך הנישואים וזה דבר שאת צריכה לשנות אותו. את מבולבלת כי את מנסה להרגיש יותר טוב ולקבל משהו שבעלך לא מספק לך . אני לא מתייחסת לעניין המוסרי רק לעובדה שאת עלולה להסתבך בדרך הזאת. אני חושבת שאת צריכה לסיים קשר אחד ולעשות סדר בחיים שלך.

מעבר לזה

שהליך הגירושים עלול למשוך זמן רב, ואם היא תתגרש ``בשבילו`` דברים יכולים לצוץ בזמן הזה והיא תמצא עצמה קירחת מ2 הכיוונים. לדעתי ועכשיו אני פונה לשואלת אם את רוצה להתגרש תעשי את זה בלי קשר לרומן. תתגרשי כי את מחליטה שזה הכי טוב לך ולילדים(במידה וזה אכן כך), כי לפעמים הקשר מהצד מסנוור מדי. תנסי להתנתק כמו שחגית ייעצה גם.

למעלה