נשוי ורוצה להתאבד

אבי12081

New member
נשוי ורוצה להתאבד

כן נכון מי שכותב שמתאבד לא עושה זאת אבל עזרו לי קצת אני חרדי נשוי עם 2 ילדים מקסימים ואני נמשך מאוד לצעירים לא לא אפגע בהם אך אוהב לדבר ולהתבונן בהם(ךא ךא במקווה פשוא לראות אותם) צריך את חברתם אני נשוי באושר ומאוד אוהב את אשתי אך מדוע רוצה להיות בסביבות ילדים?

אהלן

לא ברור מהודעתך אם אתה נמשך לצעירים או נמשך לילדים. אני אפרט על כמה אפשרויות שונות ותראה מה רלוונטי עבורך. אם מדובר במשיכה מינית לצעירים, יש לא מעט חרדים נשואים עם משיכה לגברים כולל צעירים, ניתן למצוא אוזן קשבת ב'יש עם מי לדבר-הקו הלבן' - 03-6205590, בהו"ד - הומואים דתיים הרב ר' , בטלפון 050-9098699.(מצ"ב גם קישור לאתר) "חברותא", הקבוצה הדתית הירושלמית (הבית הפתוח), ניתן לפנות בדוא"ל [email protected] או בטל': 050-8544141 במידה ומדובר במשיכה מינית לילדים חשוב שתדע שיש טיפול תרופתי והתנהגותי שיכול לסייע לך לא לפגוע בילדים, ניתן להשיגו במרפאות ציבוריות לטיפול מיני ואצל מטפלים מיניים מוסמכים (מצ"ב קישור לרשימת מרפאות ציבוריות ולמטפלים מיניים מוסמכים). אם מדובר במשיכה לא מינית לילדים תוכל לפנות לבירור על איזה צורך זה עונה לך, ולראות אם אתה יכול לצמצם את הסבל שנגרם לך כתוצאה ממעשיך או לתת מענה על הצורך באופן אחר.

יש עם מי לדבר - הקו הלבן

"יש עם מי לדבר", הינו קו הקשב והמידע של הקהילה הגאה בישראל, בני משפחותיהם וחבריהם והוא פועל בחסות אגודת ההומואים הלסביות הביסקסואלים והטרנסג'נדרס (להט"ב). הקו נותן מענה אישי, טלפוני, פרונטאלי ואינטרנטי למבקשים להתלבט, להתייעץ ולהישמע בנושאי זהות מינית, נטייה מגדרית, ונושאי קהילה שונים. חלק מהפונים לקו מחפשים מידע בנושאים להט"בים, חלקם מחפשים אוזן קשבת, וחלקם מחפשים גם וגם. מטבען של שיחות, הנושאים לא פעם משולבים זה בזה. הסיוע ניתן בתנאים של אנונימיות וסודיות, שהם חלק מעקרונות היסוד של הקו. חשוב לציין כי הקו פועל במתכונת של ייעוץ עמיתים, אינו קו ייעוץ ואינו משמש תחליף לייעוץ פסיכו-סוציאלי או שירות טיפולי. שעות פעילות: ימים א'-ה' בשעות 19:30 - 22:30 טלפון:03-6205591 מייל: [email protected] כתובת נחמני 28, ת"א

למעלה