"נשות הטייסים 2 "בת -100 פרקים תשודר ב18:30

YOAV2009

New member
"נשות הטייסים 2 "בת -100 פרקים תשודר ב18:30

שלום לכולם נשות הטייסים שוב משנה מיקום. לוח ייצא בהמשך. בינתיים שימו לב היטב לשינויים בשבועות הקרובים: שבוע הבא – תאריכים 31.1-4.2 נשות הטייסים ישודרו בשעה 18:30 בשידורים חוזרים (פרקים 21-25) בלילה לא תשודר הסדרה. ***החל מתאריך 7.2 תיקרא הסדרה "נשות הטייסים 2" בתאריכים 7.2-11.2 נשות הטייסים 2 ישודרו בשעה 18:30 בשידורים ראשונים (פרקים 26-30) בלילה לא ישודרו פרקי הסדרה. החל מתאריך 14.2 והלאה נשות הטייסים 2 ישודרו בשידור ראשון בשעה 18:30 ובשידור חוזר בלילה (מיד אחרי לילה כלכלי) [URL]http://www.agenda.co.il/652/forum/[/URL]

../images/Emo178.gif

אני ממנחשת שמתכננים על פרסום מחודש של הסדרה כל הבלבול הזה בטוח יגרום לאיבוד צופים אני מקווה שב-14 לחודש מסתמן שינוי ותהיה אחידות בלוח השידורים אני כבר מחכה לפרקים החדשים

wenda

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

יש לי רעיון - בונוס לצופי הסדרה - מכות חשמל. אם כבר סאדיזם אז עד הסוף.

Hadary17

New member
איזה בלאגן.

קראתי שכתבו שזה מאולץ בגלל הרייטינג.

צאקאלקה

New member
מישו כבר אמר לי שצריך להיות

מזוכיסט כדי להבין לוח השידורים ששיבצו לסדרה. אפשר לומר ללא ספק שערוץ 10 יורה לעצמו ברגל בכל פעם מחדש. אין להם על מי להלין אלא על עצמם בלבד. גם אם ההתנהלות שלהם בחלקה נבעה מכל מיני כללים לקבלת "תואר" לסדרה, הם היו צריכים ללכת עם ההחלטות הראשונות שהיו, ולהתמיד בימים ובשעות קבועות. רואים גם שחלק מההתנהלות שלהם נבעה מלחץ ומכל מיני ביקורות שאף אחד לא קורא ומתייחס. אבל זה מה יש כנראה. לא לכל סדרה יש בית אוהב וחם, לסדרה הזו יש בית לחוץ ומבוהל וחבל.

סרדינים

New member
אולי בגלל שיש הרבה פרקים

והפסקה בינהם בתכלס, למה זה צריך לשנות לצופים איך קוראים לזה

למעלה