"נשיא הונדורס ידליק משואה ביום העצמאות" -עוד שיא לטירוף

"נשיא הונדורס ידליק משואה ביום העצמאות" -עוד שיא לטירוף

נגמרו הישראלים שמגיע להם כבוד על עשיה, חסרת התרבות החליטה לעלות עוד מדרגה בעליה בהפרעת הנפש, והיא שרה בישראל.....

כעת יש עוד המון נשיאים שמגיע להם להדליק משואה בטכס הישראלי ביותר שיכול להיות.
ממשלה של נחותים, עלובים וחולי נפש - אני בז להם.

מועדים לשמחה וחג שמח, חברה חזרה

מזנזיבר , עולם שלישי, חום אימים, נופים יפים וזהו.

אז מי נוסע לזנזיבר?

משתפרת

New member
או, יש לי פתרון!

למה שביבי לא ידליק משואה? אין ספק שמגיע לו יותר מאשר לנשיא הונדורס/זימבבואה/סיישל/פפואה וכדומה. וכך יפתר המשבר של נאום ביבי בטכס.
נכתב בשיא הציניות.

זקוקה לתרץ, מוזמנים מחר בערב לארוחת

ערב אצל חברים ולא בא לי ללכת, מלאה מארוחת חג והתחייבויות, הבטחתי להגיע ולא בא לנו, לא יודעת מה להגיד להם.

אודה לכם אם תעזרו לי בתרוץ מתאים.

חג שמח לכולם . ובלי קשר לחג , חבל , התאכזבתי

ביום רביעי לפני כניסת החג השני , נכנסתי ל "אושר עד " . בדרך כלל אינני אוהבת את הסופר הזה כיוון שהתורים בקופות מאוד ארוכים . אבל , אני כבר שם והייתי צריכה מעט מאוד דברים , אז על הדרך נכנסתי . בין היתר , רציתי כ5 תפוחי עץ . היו תפוחים יפים, בגדלים שונים וצבעים שונים . ירוקים צהובים אדומים וורודים . כולם ב10 ש"ח לקילו , ועל כל תפוח מדבקה עם חותמת של ארץ המוצא , כולם מהגרים . ואני , כהרגלי בקודש , משתדלת לקנות תוצרת הארץ . שאלתי אם יש תפוחים שלנו , הראו לי שקיות רשת ארוזות עם תפוחים מוזהבים ,אממה מצוקמקים ,ממש לא מעוררי תאבון , בחצי מחיר . הרמתי ידים . קניתי תפוחים מצרפת . חבל כבר אמרתי ?

תמר

אצלנו ברחוב ז'בוטינסקי בר"ג, יש חנות ענקית שיש בה הכל והיא נקראת
"פרימדונה", במשך השבוע הם מוכרים תפוחים מכל הסוגים ב10ש"ח לק"ג
ביום שישי לקראת השעה 15.00, הם עושים הורדות מחירים ובין השאר גם
תפוחים, אני כל שבוע מכוונת את עצמי לקניה שם בשעה הזאת וזה משתלם
לי, בשבועיים האחרונים, הם איכזבו אותי, לא עשו הורדת מחיר בשום דבר
וסתם הלכתי, מכיוון שתפוחים, זה הפרי העיקרי שלי, אז מחוסר ברירה
קניתי.

ציפי , האכזבה היתה בעיקר מארץ המוצא

של התפוחים ולא מהמחיר . רציתי תפוחים שחקלאים ישראליים גידלו וגם ירוויחו . לצערי נימה צודקת זו בעיה גם של מגדלי החצילים . לדעתי , בסופר צריך לכתוב ליד המחיר גם את ארץ היבוא . כמו בכל המוצרים שמיבאים מחו"ל , החל מרכבים ,מוצרים לבנים , קוסמטיקה, ביגוד וכו . חג שמח ושבת שלום ,תמר .

arye9

New member
אושר עד (לפחות בחדרה)

בתחילת השבוע אין תורים ומחירים של ירקות ועוד די בזול.
שבת שלום, אריה

למעלה