נשיא על הכוונת

נשיא על הכוונת

נשיא המדינה הנבצר שהתפטר מהווה דוגמא מהלכת למערכת המשפט הלא אמינה במדינת ישראל שבו איש עם ממון צוחק על כולם ורומס בהינף יד את מערכת אכיפת החוק ואת כבודן של נשים. שלל תהיות ואי הבנות נוצרו בנושא האונס והמעשים המגונים שבה מואשם נשיא המדינה,פתאום נכנס לסיפור עניין חוק ההתיישנות,פתאום נכנס עניין חוסר המהימנות של חלק מהמתלוננות וסתירות בגירסה שלהן. כמו בכל משפט פלילי שמתארך, "יצא העוקץ" מהדחיפות ומה שעלה על הפרק זה עניין האופי של המתלוננות ומהימנותן ולא מעשיו המכוערים של אישיות ציבורית רמת דרג. כמו בכל נושא רגיש כזה "קופצים" על העגלה אינטרסנטים שגוזרים קופון על חשבונן של נאנסות מסכנות שבמחי יד חרב עליהן עולמן. גם התקשורת לא חפה מטעויות,הן נתנו "דרור" לפירסום ארס שיצא ממקורבי בית הנשיא נגדן בלי לבדוק את נכונות הדברים. מכבש לחצים הכי בזוי הופעל על פרקליטות המדינה ועל היועץ מני מזוז שכבר לא ידע מה נכון או לא,מי נגד מי,ומי הקורבן האמיתי. עסקת הטיעון שהוחלט עליה מדיפה סירחון גם אם זה מקובל מאוד לבצע עיסקות טיעון לעבריינים... אבל הטיעונים להסכם הזה מעלה שאלות קשות !!! חלק מנסיון ההצתדקות לעסקת הטיעון היה "חוק ההתיישנות"... אבל מה היה קורה אם בירור העניין לא היה מתארך במכוון ובצורה טקטית ומחושבת ע"י עורכי דינו של נשיא המדינה???... אז המתלוננות ומערכת המשפט היו "מרוויחות" שנה ויותר ואז לא היה עולה הטיעון של חוק ההתיישנות. היועץ המשפטי לממשלה העלה גם את הטיעון שחלק מהמתלוננות סתרו את גרסתן לאירועים... נו באמת... מה הם מצפים? שבסערת רגשות התלונה תהיה רציפה והגיונית? הרי אותן מתלוננות לא מומחיות בנהלי חקירה ובקלות יכלו לעבוד עליהן החוקרים,קיים גם אלמנט הבילבול אז כמובן יהיה סתירות כלשהן בגירסאות של המתלוננות. כל אחד במיקרה זה שלח את ידו המסריחה ובחש בקרביים של המתלוננות... הפמנסטיות הרדיקליות שונאות הגברים לא עזרו למתלוננות במיוחד מכיוון שהן הרסו יותר מאשר עזרו ושפכו עוד "שמן למדורה" ונפלו כפרי בשל לתרגילים המבריקים של מקורבי הנשיא. שמתם לב להבדל בין מיקרה חיים רמון ולמקרה נשיא המדינה בתקשורת ??? הרי בשתי המיקרים נפגעו פה נשים אבל חיים רמון קיבל יותר סמפטיה ולא נהגו בו כאחד ש"הפר" את פרטיותה של המתלוננת. דרושה חקיקה חדשה בדחיפות בכנסת ישראל לשינוי ההגדרה בחוק על התיישנות בנוגע למעשי אונס, כפי שהלומי קרב זוכים להכרה בתור נכי צה"ל גם לאחר 20 שנה כך צריך לנהוג במיקרים של אונס. הרי למשל על רצח אין את חוק ההתיישנות,אז לטעמי אונס הוא גם רצח... ויותר מזה,ברצח הנרצח לא חוזר לחיים,אבל אונס נשאר חקוק אצל נאנסות עד סוף חייהן... הנאנסות משולות "לאישה מתה מהלכת" . נדבך חשוב לא פחות חשוב בכל הבזיון של חקירת הנשיא זה פירסום גרסת המתלוננות... חייבים לפרסם את זה,כך יהיה קל לכולם לדעת ביתר שאת שנעשה בישראל עוולה נגד המתלוננות. אני זועם וכועס שלא נעשה צדק במדינה,ליבי ליבי עם המתלוננות ועם כלל הקורבנות לתקיפה מינית שבבת אחת "נשמטה הקרקע מתחת רגליהן". אוי לבושה,אבוי למדיניות הענישה הישראלית. בכסף גונבים צדק ובעוני לא מקבלים צדק. גם עם בג"ץ יבטל את עסקת הטיעון (מה שלא נראה לי והלוואי שאני יתבדה) הכתם שדבק במערכת המשפט הישראלי לא יימחה לעולם.

רוני13

New member
הכי מצחיק...

שכל אחד חש את עצמו חוקר. אפשר לחשוב שראיתם את כל חומר החקירה ושאתם יודעים הכל על החקירה ועפ"י זה אתם קובעים שהנשיא אנס אותה. אני מעדיף בכלל לא להביע דעה בנושא כי אני לא רואה את התמונה השלמה ואני לא יודע מה הלך שם בדיוק אבל אני מנסה להבין כמה שיותר... תגידו מישהו מכם הלך ובדק את א' במכונת אמת? בדקתם את האופי של הבחורה? (באותו עניין בחדשות הראו לא מזמן קלטת שא' עשתה מעשה בכלל לא סימפטי לביהכנ"ס שהיה אצלה בבניין אבל משום מה אף אחד לא עשה מזה עניין-למרות שזה מראה סוג של אנטי נגד אנשים דתיים). אני לא אומר שקצב הוא מלאך ורוב הסיכויים שהוא באמת עשה משהו אבל אני לא חושב שהוא אנס אותה.

niv1990

New member
מסכים עם החלק הראשון

החלק השני די סותר את הראשון...

רוני13

New member
איך אתה מחלק את ההודעה?

יכול להיות שניסחתי קצת לא ברור. אבל בסה"כ התכוונתי שכולם ממהרים להסיק מסקנות בלי לראות את התמונה השלימה... והרי דוגמה: היום או אתמול(אאל"ט) נחשף בעיתונות שא' התקשרה לקצב אחרי הכביכול אונס 35 פעמים. מה גורם לקורבן להתקשר לאנס שלך כל כך הרבה פעמים אחרי מקרה כזה ובאחד מהם להזמין אותו לאירוע משפחתי? מחשיד מאוד אבל אני גם לא קופץ למסקנות-הסיפור מורכב

niv1990

New member
לחלק בו אתה אומר שאין לנו דרך טובה לדעת

ולחלק בו אתה מעלה ספקולציות על משהו נגד דתיים (ואני מניח שאתה שחושב שזה קשור לעניין).

למעלה