נשיכה

h e l i m

New member
נשיכה

שלום לכם!!! רציתי לספר שנשך את יוגי הנסיך שלי אמסטף שחור בעל ראש ענק ומזעזע, באוזן הימנית וחתך אותה. הענין הוא שהם בהתחלה שיחקו הוא אפילו קשקש בזנב ופתאום התנפל על הבובה שלי,זה היה כ"כ מהר שאפילו לא שמתי לב עד שיוגי התחיל לבכות. חטאתי את האוזן ושמתי פולידין, היא נראית בסדר אבל הייתי רוצה להתייעץ אם לקחת אותו לוטרינר שלו??? תראו את הבובה שלי...

איכסה

New member
בהחלט,

זה לא מזיק... ............
............ ............ מי אני? דלמטי!!!

שרית(^_^)

New member
הי helim

קודם כל רציתי להגיד שיוגי ממש מקסים ! הפוזה שלו בתמונה אמנם קצת נועזת
, אבל הוא נראה ממש מתוק !! בקשר לנשיכה של האמסטף: מסכן יוגי...
אבל אני שמחלה לשמוע שהוא יצא מזה במזל "רק" עם חתך באוזן, כי עם אמסטפים זה בד"כ עלול להגמר הרבה יותר רע... מעניין שהיו כאן בזמן האחרון לא מעט סיפורים על תקיפות של אמסטפים. לדעתי זה לא מקרי, למרות שבעלי ומצדדי האמסטפים טוענים בתוקף שזה לא כלב מסוכן או תוקפן... בכל מקרה, קודם כל חשוב מאד לברר אם האמסטף שנשך את יוגי מחוסן. אם כן, ואם החתך באוזן לא ממשיך לדמם, וכאילו מתאחה בחזרה, אז אולי החיטוי בפולידין מספיק, ואין צורך לרוץ לוטרינר (אם כי כמובן אף פעם לא מזיק). אם האמסטף לא מחוסן, אז זה כבר סיפור אחר...

ראשית תהיו בריאים

שנית, כמו שציינו זו לא הפעם הראשונה שאמסטף תוקף כלב של מישהו מהפורום, ובוודאי לא הפעם הראשונה שזה קורה בארץ. אני ממליץ לך ללכת לוטרינר לפחות כדי שתהיה רגוע, אם זה כלום אז זה כלום, לפחות אתה תהיה שקט. תרגישו טוב!

h e l i m

New member
נשיכה

הי שרית. קודם כל תודה על תגובתך. ובכן,זה ממש לא מקרי שאמסטף הוא כלב לא נורמלי!!! כמו שכבר אמרתי הוא התחיל לשחק איתו ממש לשחק !! ופתאום תקף- כאילי הוא עושה את זה בכוונה(גורם ההפתעה) וזה לא נורמלי לכלבים!!! כמובן ששאלתי אם הוא מחוסן , הוא מחוסן ולכן לא מיהרתי לוטרינר הפצע נראה שמגליד ואני גם מקפידה לחטא כל הזמן ולשים פולידין. ההשפלה הקשה ביותר היא שהוא נשך אותו בבית שלו. בכל מקרה צעקתי על בעל הבית שלו ואני מקווה שזה יעזור למרות שבדר"כ הם דומים לכלבים שלהם (בלי לפגוע)

שרית(^_^)

New member
מקווה שיוגי ירגיש טוב ויחזור לעצמו

במהרה, ושזה לא גרם לו לטראומה או משהו... עניין ההפתעה הוא באמת אופייני לאמסטפים. זו אחת הבעיות איתם. הם כמעט ולא נובחים או נוהמים, כמו שכלבים אחרים עושים בד"כ בתור אזהרה ראשונית, לפני שהם תוקפים, ולכן קשה מאד לצפות את התקיפה שלהם, שהיא גם בד"כ הרבה יותר קטלנית משל כלבים אחרים... טוב, אבל דשנו בנושא הזה יותר מדי בזמן האחרון... אגב, אני גם די מסכימה עם ההערה שלך בסוף ההודעה (לא תמיד, כמובן, אבל בהרבה מקרים זה ממש "תואם"
)

למעלה