נשים אוהבות?

magenta73

New member
אני אומרת

שצריך להוציא את המדור הזה מחוץ לחוק. כ"כ הרבה בולשיט, כ"כ הרבה סטיגמות... פשוט מחריד.

תשמעי....

למרות שהשאלה הזאת נטחנה עד דק, למרות שסוגיה זאת זכתה להתייחסות רבה בדומה למי מעזזל משלם בדייט ראשון.. יש כאן עדיין איזה הגיון מסויים - והחוכמה היא במינון - או יותר נכון - בהגדרה : אני לא חושב ש"מנייאק" היא ההגדרה הנכונה - ואני למען האמת לא יודע מה היא ההגדרה הנכונה. אבל הגיוני שבחברה מסויימת תהיה היררכיה מסויימת של בעלי תפקידים - אחד מהם הוא כמובן זכר ה"אלפה" (כי הרי גם אנחנו בעלי חיים...) אנחנו פשוט מפרשים את אותם אינסטינקטים אחרת... הזכר שמוביל, זה שקובע את חוקים, זה שסביר להניח יחזור הבייתה עם צייד - כל זה מקבל פירוש אחר בימים שצייד או הישרדות לא הכרחיים... ואני לא מדבר על אותם גברים שאחרי פגישה אחת נעלמים לעד....

magenta73

New member
שוב הציידים והאנטילופות?

ממך לא ציפיתי. דברים משתנים. העולם משתנה. אישה לא צריכה יותר צייד או מפרנס. אישה צריכה שותף לחיים. מה שכן היא צריכה, ולא רק היא, גם גברים, זה משהו עם עמוד שידרה. ולקרוא לגבר עם עמוד שידרה "מניאק" כמו מה שהכתבה הזאת מנסה לעשות זה עוול. פשוט עוול.

ולכן - שוב אמרתי :

אולי "מנייאק" היא לא המילה הנכונה.... "מוביל", "סוחף", "כריזמתי", "עצמאי"..... אולי יותר מתאים כמובן שזמנים משתנים ויש יותר הבנה או "נאורות" לגבי אותם מניעים להתנהגות מסויימת. אני אמרתי אנטילופה ????

הפנייה לסימוכין :

שורה רביעית...

shaniza

New member
את מכלילה

עובדה שכן יש לא מעט בנות שנמשכות דווקא לגבר ה"מניאק" ולא משנה מה ההגדרה של המילה אגב, גם לא מעט גברים נמשכים לנשים הביצ'יות והפוזאיסטיות...

magenta73

New member
לא ככה!!!

אנשים קוראים את זה!!! אנשים אולי אפילו ילמדו מזה... ככה זה, בעולמנו, שאין מי ומה שילמדו אותנו ממש מה זו אהבה, מה זה יחסים... ממי נלמד? מההורים שלנו? מי ביקש הורים גרושים ולא קיבל? מי ביקש הורים שהיה עדיף שיתגרשו, אבל לא התגרשו "בשביל הילדים" או בגלל שזה ישבור את הלב של ההורים שלהם ולא קיבל? מי ביקש אמא עקרת בית ואב מפרנס ולא קיבל? (וזה פשוט לא ממש מתאים לחיינו כרגע). אז לא מההורים? אז ממי? מהוליווד? פוצי פוגש את קוצי והם חיים בהפילי-אוור-אפטר?... אין לנו סוכני חיברות של ממש בכל הקשור לאהבה וליחסים. וזו גם הסיבה, לדעתי, שכ"כ קשה לנו למצוא אהבה ויחסים טובים... כי אין לנו מושג מה זה... אין לנו מושג מה אנחנו רוצים, למה אנחנו מרגישים כמו שאנחנו מרגישים וכו'. והYnet הזה... כזאת פלטפורמה לעשות פלאים, ומה הם עושים? רק ממחזרים קלישאות... מאכילים לוקשים. משמרים נורמות עתיקות, סטיראוטיפים וסטיגמות. אותי זה מעצבן. >>> וכן, הם יודעים את זה....

orrin

New member
אם אפשר להפריע לשניכם....

מה שמפריע לי בכתבה הזו זה א. שמישהו פירסם אותה ב. שיש מספיק אדיוטים שיקראו ויפנימו אותה ג. שנשים הן לא עם!!!!!! כמה אפשר לחזור על עצמי???? מה שעושה לי את זה לא יעשה את זה לבחורה אחרת. זה כל כך פשוט. נשים הן לא רובוטים שמתוכנתים לפונקציה מסויימת. זה כמו שיש נשים שאוהבות לבשל וכאלו שלא. זה בדיוק אותו דבר בגברים ובמערכות יחסים- הגבולות של אחת הם לא הגבולות של השנייה. על מה שאני מוכנה להתפשר בקשר- מישהי אחרת תזרוק אותו ולהיפך. תקלטו את זה כבר- נשים הן לא(!!!!!!!!!) עם וזהו להרגע.... לנשום.... פנימה, החוצה, פנימה החוצה.....

orrin

New member
שאלה

יש גברים שאוהבים נשים ויש גברים שאוהבים גברים, נכון??? יש נשים שאוהבות משחקי שליטה ויש נשים שלא, נכון??? יש גברים שמחפשים מישהי עם גוף ובלי שכל ויש כאלו שלא, נכון??? יש נשים שאוהבות נשים ויש נשים שלא, נכון??? אז אולי , רק אולי, חלק מהעולם אוהב שמתייחסים אליו מגעיל. גם בזה אני לא בטוחה ועדייין- אין סיבה להכללות משום סוג. כל היופי שיש מגוון שדל דעות ותשוקות ואהבות. אין אחד. רק טוב

bulb

New member
ברשותך אתמצת את הדברים:

להרגע.... לנשום.... פנימה, החוצה, פנימה החוצה..... זהו. ככה זה כבר יותר טוב (; נ.ב. הנ"ל אינו מניאק ולא מתימר להיות כזה. תודה.

shaniza

New member
מעניין...

אף גבר לא יודה ויגיד על עצמו שהוא מניאק...

orrin

New member
תני לי לפשט לך את העניין

בכל גבר יש מנייק.... השאלה היא כמה זה בא לידי ביטוי ואיך.

למעלה