נשים, אנחנו בעייתיות

סקסית69

New member
נשים, אנחנו בעייתיות

למה בעייתיות? כי אנחנו תמיד רוצות את הגבר שלא ניתן להשגה אנחנו תמיד רוצות את המפקד או הבוס או החבר של החברה וזה שבוגד וההוא שהוא דו מיני הם הכי ימשכו אותנו וזה שלא מחזיר טלפונים וההוא שלא משלם במסעדות... אך כשיבוא גבר - פנוי נטו בשבילך - והמפקד והבוס רווקים והחבר של החברה - הם בכלל לא יהיו חברים וזה שבוגד יהיה נאמן וההוא שהוא די מיני יהיה בעניין וזה שלא מחזיר טלפונים יהיה נודניק וההוא שלא משלם יקנה לך גם את משה אופניק. אז הבחור שכ"כ מושלם כבר לא יתאים לך כמו שחלמת אתמול בלילה וככה תתני לו לחמוק לך בין האצבעות ותחזרי אל ההומו עם השערות . אנחנו בעייתיות, אחרי דייט אחד אנחנו מתקשרות להגיד אנחנו מתגעגעות צריך להבין שגברים כמה שהם "גברים" הם מרגישים לחוצים כשמדברים על געגועים... הם שונאים שאנחנו כל דקה מתקשרות ושאנחנו כל היום מדברות עליהם עם החברות, זה מבאס אותם שבמקום כדורגל אנחנו רוצות "לחיי האהבה" ואל תשכחי אף פעם לא לתת ביציאה הראשונה - כי תמיד הם טוענים שבחורה סבבה זו ההיא שתיתן לך בדייט הראשון עוד כשתגיעו לכפר סבא, אבל כשהם יושבים עם החברים הם אומרים שהיה קל מידי להוריד לה את התחתונים. אז מצד אחד הם תמיד מחפשים לז**ן בחורות אבל אם תמשכי אותם בסוף עוד יצאו ניצוצות. צריך לשחק בהם כמו שהם משחקים בנו, לא להתקשר, לא לומר מתגעגעת, לא להגיד אני אוהבת אותך, לא לקנות לו מתנה, לא להכין לו לאכול, לראות "היפים והאמיצים" בלי לדפוק חשבון ולא לקורא להם "נוש נוש" ו"קוש קוש". אז עכשיו אחרי ששעה כתבתי נראה לי שאני מתחרטת , חוזרת בי ומוסיפה - גברים, אתם הרבה יותר בעיתיים מאישה!!!!!!!!!!

leper

New member
מה??../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ממש לא !!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קודם כל אני מחפש בנרות אחר העלמה שתוכל לקנות לי משה אופניק ואם לא גונזו זו התפשרות מקובלת בשבילי.
הדבר השני תעשי מה שבא לך לראש,בא לך לשוחח לאחר שנפגשנו,סבבה,גם את נמצאת בדרך לכפר סבא ולמחרת מספרת לחברות
, אם כבר את רואה טנובלה, לפחות שתלמד אותך שפה זרה כמו ספרדית או יפנית
, זה יכול להרשים, ותנהגי בטבעיות כמו שהיית רוצה שאנחנו נהיה טיבעים ותשפטי אותנו כמו שהיית רוצה להשפט
. הדבר האחרון: יצא לי להכיר את העולם הנשי ממספר זיות שונות, לרוב אתן גם כן לא מבינות מה אתן או אחרות רוצות, לעומת (ואני מכליל) בנים שמבינים בנים אחרים שיותר קל להבין. חוץ מיזה אם לא הייתן בעיתיות לא היה עיניין להגיע איתכן לחופה, מה אני צריך חיים רגועים וקונבנציונלים כשיש לי סופה גועשת ומטורפת אצלי בחיים?
היכול להיות שיש לי תשובה לשאלת הפורום "מה נשים רוצות?" כאשר תחליטו סוף סוף, מה ברצונכן, אנא הודיעו לנו ואנו נתכוונן בהתאם. (גם כך נלקחה מאיתנו זכות הדיבור בנושא
)

נהג קטר

New member
רואים שאת אשה

כי את לא ממש יודעת מה חשוב באמת לגברים,ולא ממש מבינה מה מרגיז אותם וזה לא לחיי האהבה..

Vdrums

New member
מצטער אבל כל הסטיגמות וההכללות

האלו ממש פרימיטיביות (לפחות לגבי) אז ככה: טלפונים? אני יוזם הרבה. לשלם ביציאה? יש מלא בנות שמתעקשות שלא ישלמו עליהן, למרות שהייתי שמח לשלם על חברה שלי היא עקשנית לא קטנה. (אבל בדייט הראשון לא ויתרתי) ימי הביניים עברו כנראה... בתכל'ס מי שאי יוצא איתה מסוגלת ללכת ולקנות לי מוישה אופניק, מה רע? גם אני מתקשר להגיד שאני מתגעגע! דברי כמה שאת רוצה עם חברות למה זה מרגיז? גם אנחנו מדברים עם חברים... אני מעדיף "לחיי האהבה" ולא כדורגל. לדעתי בחור ששוכב בפגישה הראשונה נמוך כמו בחורה. זה אותו דבר בעיני. כל שבוע כותבים פה רשימת סטיגמות. שתמצאו את הפרטנר הנכון כל ה"האשמות" האלה וכל השטויות האלה יעלמו כלא היו... BULLSHIT!!!

תומר וכל המתקוממים

אתם צודקים. נמאס שמכלילים ויש גם אחלה של גברים בעולם אבל בתור בחורה שיוצאת דיי הרבה אני מסכימה איתה עם הסטיגמות האלה. ולא בגלל שכל הגברים ככה אלא בגלל שככה זה סטיגמות, יש להן בסיס. זה כמו שבלונדניות הן טיפשות בסטיגמה וזה נושא לצחוק לאו דווקא כי זה נכון.

דן צ

New member
האביר על הסוס הלבן

האמת שאנחנו לא בעיתיים בבקשות, אנחנו בעיתיים בהצעים

Savage Garden

New member
לכל הגברברים המסתייגים מדברי הכותבת

ובכן, יש לכם טעות!!! ייתכן ואינכם מודעים לה, אבל היא צודקת!!!! בד"כ גברים הקשים להשגה הם אלו שנשים נמשכות אליהם כמו זבובים(סליחה על הביטוי), וזה נכון שככל שהבחורה מרבה להתקשר, ליזום מפגשים, לרצות, כך הגבר נסוג , מה לעשות אבל זו עובדה, אתם רוצים הכל לפי הקצב שלכם, לפי ה schedule שלכם, ולנו נותר, לשחק ע"פ "הכללים"... אז החכמות מביננו, פשוט מתעלות על עצמן, ועושות עצמן עסוקות, ו\או לא מתייחסות, לא עונות לטלפונים וכן, משתדלות לראות את "משחק החיים" כל ערב בשמונה ובטח לא מפסידות את השידורים החוזרים בצהריי שישי...את מי זה מעניין הכדורגל שלכם??

Vdrums

New member
משחקים קשה להשגה?

אז תני לגברים האלה לשחק ותחפשי מישהו אחר. וכבר אמרתי שהכדורגל באמת לא מעניין

אתן שמות ../images/Emo23.gif מה אתן אומרות?

הכותבת הראשית, בנוסף אלייך, ציינה כי נשים אוהבות חארות, אז מה אתן רוצות לעזאזל?????? אתם אוהבות חארות אבל מבקשות מהם להשתנות לאנשים מקסימים ואז אתן לא תרצו שום קשר אליהם???? >באמת קשה להיות גבר
<

ברוכה הבאה לך ../images/Emo142.gif

לא ממש מסכימה איתך. בתחילת ההודעה, את בעצמך ציינת שנשים נמשכות לזבל, לבלתי מושג, ללא ממש בעניין. אז לא ממש הבנתי מה את רוצה לציין בזה..
לא רק גברים נלחצים מגעגועים. גם אני נלחצת מגעגועים אחרי דייט ראשון [כבר ציינת את זה בשרשור אחר] ולפעמים אפילו אחרי דייט רביעי. זה לא קשור לתקופת ההכרות, אלא לרמה. גם אני שונאת שגבר כל הזמן מתקשר כי אחרי הכל יש לי חייים. אלא אם כן באמת יש נושא לשיחה, אז שיתקשר כל שנייה. אגב, זה לא רק לגבי גברים, גם נשים שמתקשרות אליי הרבה ובלי סיבה עולות לי על העצבים ואני מנתקת מאוד מהר את השיחה. אני לא חושבת שזה עניין של שונאים שאנחנו מדברות עליהם עם החברות. אני, אישית, ארגיש לא בנוח [תלוי כמובן בגבר, אבל בכללי] אם הדייט שלי כל היום יישב וידבר עם החברים שלו עליי. עם כל ההערכה העצמית שלי, כמה כבר אפשר לדבר עליי...?! בקשר ללתת להם בדייט הראשון זה משתנה מגבר לגבר. יש כמה סוגי גברים: - גבר שינסה להשכיב אותך בדייט ראשון ולמחרת יחשוב עלייך כעל זולה. זה גבר שאת ממש לא מעניינת אותו וזה לא שאם היית מישהי אחרת לא היית יוצאת זולה. הוא לא מחפש קשר, הוא מחפש לזיין ולא ממש משנה את מה.. - גבר שינסה להשכיב אותך בדייט ראשון ויכול לצמוח מזה סיפור אהבה [כבר קרה]. - גבר שלא יעז להגיע למישור מיני על הפגישה הראשונה ויש בתוך הסוג הזה גם סוג שידחה אותך במידה ותנסי... ואמנם זה קצת מעליב, אבל מעניק כבוד. בכל אופן, יש מלא סוגים של גברים, יש מלא סוגים של נשים. יש נשים שאוהבות חרא, יש נשים שמתות על ה'מושלמים', יש נשים שיודעות לרסן חארות. יש הכל בכל הצבעים והמידות.

סקסית69

New member
אוקיי

אין ספק שיש המון סוגים של נשים והמון סוגים של גברים, כל אחד או אחת אוהבים סוגים שונים של בני אדם. זה עניין של טעם ושל אופי. מה שאני כתבתי היה על סמך סיפורים מידידים, חברים לשעבר וחברות. אני מתארת לעצמי שבאיזשהו שלב בחיים זה משתנה. אני סה"כ בת 20 ולכן זו כרגע נקודת המבט שלי על היחסים בין הגברים לנשים.

למעלה