נשים בבנקים

yotam43

New member
נשים בבנקים

היי, פעם ראשונה שאני בפורום הזה. רציתי לשאול האם נשים שלכם מבינות בנושאים הכספיים? אני שואל זאת מכוון שאישתו למשל לא מבינה כלום בכל מה שנוגע לחשבון הבנק שלנו ולפני כמה ימים עברנו לבנק אחר וניגשנו ביחד כי החשבון משותף. נראה לי זה פעם אחרונה שאני נכנס איתה לבנק, איזה שטויות היא שאלה את הפקיד, מזל שהוא היה נחמד וכל כך סבלני.. זה רק אצלי ככה או שגם אצלכם?

Matsman

New member
אישה לא יודעת לנהל כספים

הייתי מציע לך להסביר לה את הנושא באופן בסיסי- רק על ניהול החשבון, ובקצרה על השקעות אם יש לכם. לא להכנס לעובי הקורה. מוח של אישה לא בנוי לזה.

זיקן

New member
מנהל
עשית טעות

היית צריך להיתחתן עם פרסיה אישתי פרסיה היא מנהלת את הכספים בבנק היא יודעת לעשות מ100 שח 110 אין עליה מה זאת חכמה בעיניני כספים סומך עליה בעיניים עצומות אך יש פה עקב אכילס אבל זה לא לפורום הזה...

goldy

New member
אם יש לה עסק משלה זה רעיון טוב

אחרת פשוט תעשה לה קורס הכנה בבית ואל תשכח לבחון אותה.

yotam43

New member
חשבתי בהתחלה אולי זה בגלל האופי שלה

היא בן אדם שמטבעו מאוד מפחד משינויים. אנחנו משדרגים סלולרי היא שואלת את המוכר מליון שאלות. עד שהצלחתי לגרום לה להבין בכלל שיש אפשרות כזו לעבור בנק לקח לי מלא זמן. אז אני לא לבד... טוב לדעת :)

תלוי באיזה בנק :)

אני אומר תודה לאל לאשה שאיתי, מבינה טוב מאד - לפעמים גן יותר ממני בתחום הפיננסי (מפרגן!). חוץ מזה היום שהכל נעשה דרך ה- LIVE זה כ"כ פשוט וקל! אין כ"כ מה להסתבך.

yotam43

New member
כן ה LIVE זה יעיל מאוד

רק שאישתי רצתה לבוא לבנק ולראות בעיניים שלה מה הולך, בסדר, לגיטימי. האמת מגיעה לפקיד במזרחי מילה טובה על הסבלנות

למעלה