נשים בהריון גם צריכות לפרנס!!!!!!

שירן41

New member
נשים בהריון גם צריכות לפרנס!!!!!!

אני מתפלא על התגובות שציינתם,האים זה דיון או דעה קדומה? מה קרה לכם?
נשים בהריון צריכות וזכאיות לעבוד.
נשים בהריון מפרנסות.
נשים בהריון עובדות יותר במסירות כיוון שהן מפחדות שלא יחזירו אותם לאחר הלידה
. נשים בהריון יכולות לעבוד גם יותר טוב מגבר מפונק
. יש עוד ועוד יתרונות
. אז מה שהן צריכות בדיקות מפעם לפעם, הן יוצאות לבדיקה ועדיין חוזרות באותו יום אפילו
. תראו לי גבר שנפוחות לו הרגליים,
כואב לו הגב,
ויש לו בחילות
, חוזר לעבודה
.(אני בטוחה שלא יחזור). כך באים יש לכן/ם נשים בהריון בעבודה תפנקו אותם, מדוע לא? הגישו להן
,
,
,
,
, ומעל הכול
. והמון המון
,
. והעבודה אני מבטיחה לכם תהיה מעל המצופה.

shandy

New member
באמת????????

אשה צריכה לשבת בבית. נקודה!!!!!!!!!!!!!!! תפקיד האשה הוא לגדל את הילדים, לנקות ולבשל ולכבס, ולדאוג לבעלה, לטפל בחולים בבית. לטפל בכל המשפחה של בעלה. לדאוג שבעלה תמיד יהיה עם ראש מורם והיא תמיד תהיה מתחתיו. בגלל שנשים יוצאות לעבודה, הם תופסות מקומות עבודה של גברים לכן הגברים מובטלים הם מבזבזות יותר כסף על בגדים ואיפור, ואפילו קונות להם אוטו משלהם, במקום להיות צנועות . בגללן יש הטרדה מינית בעבודה ומחשבות פריצות של גברים עליהן, וכמובן גם מעשי אינוס אם לא היו עובדות, לא היו כל הדברים האלו, לכן הן האשמות בכל. בגלל שנשים הולכות לעבודה, הגברים התחילו לשים יותר לב ללבוש ולבישום שלהם וכמובן לדיבור שלהם, וכך הפכו מגברים מצואיסטים אמיתים לגברים נשיים בגלל שנים יוצאות לעבודה הם לומדות , ולעיתים הם משכילות יותר מהגבר וגורמות לו להרגיש רגשי נחיתות, מה שאסור שגבר ירגיש גם אם הוא באמת כזה לסיכום האשה צריכה להישאר בבית, להסתופף תחת צל בעלה, כי בעלה תמיד יהיה מספר אחד, והיא תמיד תהיה הסרח העודף שלו, לזה נולדה ולזה יועדה נשים בהריון בכלל צריכות להסתתר ולהיחבא, הריוןזה מחלה , צריך להסתיר זאת ולהתנהג בהתאם, בבגדים מסתירים את ההריון, ולהימנע מכל חשיפה, כי יש הרבה מזיקים ואמונות טפלות שיגרמו לעובר להיוול עם מומים, לכן אשה צריכה להתחבא בהריון ובני משפחתה צריכים לבוא לעזור לה למלא תפקידה בבית ולשרת בעלה ובא לציון גואל וכל אחד מהמינים ידע את תפקידו

siv30

New member
../images/Emo122.gif עכשיו אני מצפה לתגובה גברית

תודה SHANDY הבעת בדיוק את רחשי ליבי. אפשר היה לקרוא להודעה "איך תחנך את אישתך להיות אישה למופת" - הזיות גבריות לאור היום...

שירן41

New member
../images/Emo25.gifיומה הרגוע של אישה עובדת|מז

לקום בחמש בבוקר אם שיר קטן בלב.
להכין את ארוחת הבוקר לישנונים.
להכין לתיק, שלא ישכח.........
זורחת קרירה הה, נכניס הפינג'ן למדורה הה,
ונלך להעיר
את החבורה הה.......
לצחצח,לסרק,להגיש,להדיח
ןבין,לבין אך... ללגום קצת
והופ,הופ טרללה ל-
שלנו נוסע רחוק.........
היגענו,,, בית הספר, איזה כיף......רוצים עוד
, סוף, סוף לבד רגע = קצת
למרוח פה, למרוח שם
הבוקר בא , הבוקר בא ולעבודה........
ולסבול את ה-
8 שעות רצופות
הביתה לחזור, הביתה אל השקט, הביתה אל האור, אל אימא השותקת...
אוכל קדימה אוכל, לאכול פה את הכול.........
להגיש,למזוג,להדיח,
ועכשיו לפתוח את ה-
זמן השיעורים
וקצת
עוד לא אכלנו שום דבר, ושום דבר עוד לא שתינו..........
ושוב
מוכן לבוא לשולחן
|שוקו,
להגיש, למזוג, להדיח,
סוף סוף
השכבה
זמן כביסה,גיהוץ,סדר, שטיפה,בישול,אפיה
אך מנוחה,,, מוזגת שתי כוסות
מתישבת ליד
לוגמים,מדברים,מצחקקים
שמים
אל
נותנים
רואים
.
עוד ארוכה הדרך אל האושר רצןפה היא מכשולים רבים עת לחייך לשמוח גם לדמוע אך מה יפים יפים הם החיים
וזאת כתבתי לאחר שפוטרתי היום. ממחר יום חדש,הינני מובטלת בעוד 14 יום.

siv30

New member
אני מסכימה עם כל מילה

שכחת מסג' הכי חשוב בתקופת ההריון

shandy

New member
הגבר זקוק למסג כל יום ../images/Emo6.gif

בתקופת ההריון האשה ההרה צריכה לצ'פר את הגבר , כי היכולות שלה לפנק אותו פחותות, ולא תמיד היא זמינה לו, לכן העיסוי צריך להיות הרבה יותר טוב מהרגיל ויכלול גם שמנים אירומטים, שיעשו לו טוב.
:- P

שש שבע

New member
אוי אוי אוי

דברים כאלה אסור להגיד אפילו בהומור, עוד מישהו יקח את הדברים שלך ברצינות....

bell2002

New member
גם אני מסכימה עם כל מילה.

סוף סוף, קצת חוכמה! רווח לי.

שש שבע

New member
נו באמת

שיעשו עבודה, ויקבלו לפי מה מגיע לה, ולא שיקבלו זכויות יתר שמגינות עליהן גם אם הן מתבטלות.

missB

New member
מכל התגובות כאן לא הבנתי משהו

נראה שכולם איכשהו מסכימים שנשים בהריון עובדות פחות, מתבטלות יותר וכו'. ההבדל בין התגובות הוא רק במה צריך לעשות בנדון. אני מכירה כמה וכמה נשים שילדו לאחרונה וכולן ללא יוצא מן הכלל עבדו עד הרגע האחרון האפשרי. לא רק שהן לא עבדו פחות אלא אפילו יותר כי רצו להספיק לסיים דברים לפני הלידה. אז נכון שפה ושם יש בדיקות אבל הן השתדלו לעשות כמה שפחות על חשבון זמן העבודה ו/או לפצות על הזמן הזה במועד אחר. אז לצורך ההבהרה - הריון הוא לא מחלה. רב הנשים יכולות לעבוד די כרגיל ואף עושות זאת בפועל. זה שבשיחות משרד הן מדברות על ענייני הריון לא רלבנטי כי מן הסתם אלמלא ההריון היו מדברות על משהו אחר. אז נכון שפה ושם יש נשים שעוברות הריון יותר קשה ואז זה אולי מגביל אותן, אבל הן לא הרב וחבל שיווצר רושם כזה.

siv30

New member
אני חושבת שרוב התגובות כאן נאמרו

בהומור. אין לי מושג כמותית האם נשים בהריון פחות עובדות או יותר עובדות, אבל ברור לי שהמצב של אישה בהריון הוא לא מצב נורמלי והוא דורש התייחסות מיוחדת של המעביד. מאידך, לשם איזון אני חושבת שגם למעביד מגיע להגן על האינטרסים הכלכליים שלו, סה"כ הוא לא מוסד סוציאלי.

missB

New member
בין השורות

של התגובות ההומוריסטיות עדיין הסתתרה ההנחה שאשה הרה עובדת פחות. אני לא כל כך מסכימה להנחה הזו. אמנם לא הייתי בהריון עדיין אבל כמו שאמרתי אני מכירה מספיק נשים שהיו ועבודתן לא נפגעה מזה בכלל. אם ההריון תקין והאשה מרגישה בסדר במהלכו, אין סיבה לפגיעה בעבודה. על היציאה לבדיקות אפשר לפצות אם רוצים. ברור שהמעסיק אינו מוסד סוציאלי ודווקא בגלל זה חשוב לי להדגיש שאין שום סיבה שעבודת האשה ההרה תפגע ועל כן גם לא אמורה להיות פגיעה כלכלית במעסיק. מפריע לי עצם זה שמסכימים פה שהעבודה נפגעת ורק דנים במי צריך לשלם על זה. למה זה כל כך ברור שהעבודה נפגעת?

shandy

New member
משהו דפוק אצלי?

הייתי בהריון וילדתי עבדתי עד הרגע האחרון, סיידתי את הבית , עברתי דירה בחודשי ההריון האחרונים הייתי הרבה יותר יעילה בעבודה ולא הרשיתי לעצמי לדחות עבודה למחר, כי אולי תהיה לי לידה קודמת וכד' למעשה הייתי מוכנה ללידה מתחילת תשיעי מבחינת עבודה אתם חושבות שמשהו לא היה בסדר אצלי? רוב הנשים שעובדות איתי התנהדו כמוני...אז... סתם לריענון זיכרון.. רוב הגברים שאני מכירה כשהמדחום מגיע ל37.1 מעלות הם בדרך לגסיסה, נשים מגיעות לעבודה גם עם 38 מעלות חום לא חושבת שגברים היו עומדים בכאבי מחזור או לידה, קשה להם לסבול. אז יאללה, חלאס, גברים חולים לא פחות מנשים, אבל איזה כייף להתעלק על נשים במיוחד בתקופה מיוחדת בחייהם, ונדמה לי שאצל חלק מהנשים זה בא מקנאה או מרוע לב

missB

New member
את לא היחידה

גם כל הנשים שאני מכירה התנהגו בדיוק כמוך ועבדו עד הדקה האחרונה ביעילות וחריצות מרובה. לכן לא הבנתי מאיפה הגיעו כאן למסקנה החד משמעית שנשים הרות עובדות פחות? בגלל שפה ושם יש נשים שמרגישות לא טוב בהריון זה אומר שכולן כך?

shandy

New member
נרגעתי ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif

אנשים נעדרים רבות מעבודה בגלל כאבי גב ושיניים, אבל העדרויות אלו שיכות לשני המינים , ואילו הריון שייך למיגדר אחד בלבד, לכן קל להיתפס לזה, ולהאשים נשים. מישהו דיבר על שיוויון בהתיחסות כאילו דהאאאא כזה

למעלה