נשים - בוגרות או ילדות ?

Sefy

New member
נשים - בוגרות או ילדות ? ../images/Emo8.gif

גם מחתלים אותכן (תחבושות Always) כמו ילדות קטנות, וגם נותנים לכן גלולות ויטמינים (כמו לזקנים יותר) אז מה הפלא שאתן לא יודעות איפה אתן נמצאות
(הומור! תרגעו! קחו כדורים! תורידו את הסכינים! נו באמת!
)

זה פשוט היה

מתבקש שאני אשים את הלינק הזה ... ספי ילד או בוגר?! >אל תשכח שהתווכחת על זה עם תומר אז ... אין לך כתב הגנה בנושא<

Sefy

New member
ההבדל הוא...

שלי אין בעיה להיות ילד ולהנות מזה
הרי אתן כל הזמן טוענות שאתן מתבגרות בגיל צעיר ואנחנו תמיד נשארים ילדים קטנים, אז אנחנו מסוגלים להנות מהחיים בעוד שאתן צריכות אותנו בשביל להנות, אחרת תהרגו אחת את השניה. והנה ציטוט מתוך בלוג של בחורה שאומרת את זה בעצמה והיא פמיניסטית
"זה אולי ישמע שוביניסטי, אבל בתור אחרונת הפמיניסטיות המתכחשות להבדלים המהותיים בינינו לבינם, אני חייבת להודות שפשוט נורא קל איתם. הם מתארגנים מהר כשקובעים לצאת (טיפה יותר מהר ממני), הם מחליפים גלגל במינימום השקעה ובזריזות ראויה להערצה (ותודה לשני חבריי הטובים הא-פ-ל-ט-ו-נ-י-י-ם על אותו רגע מקולל שרק אלוהים יודע מה הייתי עושה לו לא הייתם שם איתי...), הם מפרגנים כמו שאף בחורה לא מסוגלת לפרגן למשנתה, ורובם גם לא נעלבים בקלות ומכל שטות. וחשוב יותר מכל אלה- הם פשוט הרבה יותר מעניינים. אז אינטואיציה נשית ואינטלגנציה רגשית עליי, שאר הכיף והעניין עליך. עד כאן נשמע מצוין."

הבאת לי בהפוכה אבל...

קל איתכם ? לא תמיד! מתארגנים מהר? - כי אולי אתם לא צריכים להתאפר ? ולשים עקבים? ולבדוק שיש לכם כל מה שצריך להיות בתיק .. מחליפים גלגל במינימום השקעה? - רגע, שאני אבין יש בנות שלא יודעות לעשות את זה בזריזות ? נו מה לעשות שיש לכם רקע בלהחליף גלגל יותר מהר מאיתנו כי אתם לא יודעים לנהוג ביתר זהירות? "הם מפרגנים כמו שאף בחורה לא לא מסוגלת לפרגן למשנתה"- מה באמת? למה כי חשבתי שיש בחורים שלא יודעים לפרגן בכלל .. ותכחישו שאין כאלה! וחה! - הצחיק אותי בטח שהם נעלבים רק הם לא מראים את זה .. אבל למען ההגינות - נכון הם הרבה יותר מענינים מאיתנו. בזה אני מחזקת את דבריה. נו מה לעשות שלא מעניין אותי לדבר על האודם החדש של "לנקום" ...

Sefy

New member
ועכשיו נביא במשולשת ../images/Emo3.gif

קל איתנו ? - לא תמיד, אבל הרבה יותר מאשר איתכן
מתארגנים מהר? - נו בטח! אנחנו לא סוחבים תיק לכל מקום!
מחליפים גלגל במינימום השקעה? - כי אנחנו לא על הפלפון באותו הזמן מדברים עם כל העולם
"הם מפרגנים כמו שאף בחורה לא לא מסוגלת לפרגן למשנתה - לפחות אנחנו לא מנסים לחסל אחד את השני, גברים הולכים מכות, וזהו! הם חברים טובים למחרת. אתן עושות סירטוני נקמה אחת על השניה
אבל אנחנו מתים עליכן בכל זאת

ספי ...

רוצה מכות?
אנחנו יותר טובות ואל תלך איתי במשולשת ואם תהיה גם מרובעת חבל לך על הזמן .. אז ראה הוזהרת...
<מלכת הפמינסטיות בהיכון >

Sefy

New member
אז תכניס במחומשת ../images/Emo6.gif

יאללה מכות יאללה! אם את פמיניסטית, אז כמו גברים, נהיה חברים אחר כך

בכח אה ?

עדיין לא למדת שהמילה האחרונה היא של הבחורה .. אתה צריך לעבור "סדרת חנוך"
וחוץ מזה אני לא גבר , לך תריב עם החברים שלך .. אתה בטח תכסאח אותי מכות ..

Sefy

New member
את האמת ? את תכסחי אותי בקלות! ../images/Emo9.gif

למה ? כי אני לא מסוגל להרים יד על בנות. מה גם אתן ישר מכניסות מכות ב"יהלומים של המשפחה" שלי
חוץ מזה, לי תמיד יש את המילה האחרונה
ואת פמיניסטית, את גבר נשי

גבר נשי?!../images/Emo46.gif

זהו אני לא מגיבה לך יותר... זוכר שהייתה משפט על זה שאנחנו נעלבות ביתר קלות. אז הצלחת ליישם את המשפט ! וזו המילה האחרונה שלי ! ובטח שנכניס לכם "ביהלומים"(חחחחחחח אף לא שמעתי שמישהו נותן להם ניק כזה ) אלא איפה ציפית? ואל תענה לי .כי אני לא אגיב לך! (אלא אם כן זה ידרוש אלימות מילולית
)

Sefy

New member
אוווו ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני סתם צוחק איתך מתוקה אחת! אני מתנצל אם נפגעת ממני

Sefy

New member
נווו! ../images/Emo25.gif

אני לא מסוגל לסבול "טיפול בשקט" דברי! תרביצי! כסחי! רק לא בשקט
תאמיני לי שאני רחוק מלהיות שובניסט!

Sefy

New member
סליחה!!! ../images/Emo7.gif

נעשה הכל כדי שתסלחי לי! (חוץ מלהתפשט, אני לא רוצה לגרום לך להקיא!)

Sefy

New member
את נותנת לי את המילה האחרונה ? ../images/Emo12.gif

נו! לפחות אלימות מילולית! משהו!

tokit

New member
אז ככה..

לא משתמשת בתחבושות.. לא לוקחת גלולות.. ויטמינים.. לדעתי לוקחים שני המינים.. אתה רואה?? יש יוצאות דופן

Sefy

New member
לכל כלל יש יוצא מן הכלל...

וכבר אמרתי שאת פשוט יוצאת מן הכלל כמה שאת מדהימה

tokit

New member
ספי.. אני מספיק אדומה..

הן מהג'ים והן מזה שנשרפתי קצת במכון שיזוף.. המחמאות שלך לא עוזרות ללחיים שלי לצאת מהטראומה.

Sefy

New member
מחמאות זה אחד שרוצה משהו בחזרה

אני פשוט אומר את האמת, אז תתמודדי עם זה

לורן29

New member
חחחחחחחחחחחח-ספי'לה

אתה מצחיק אותי. ובגלל שאתה כזה חמודי, אני לא אגיב לך בצורה בוטה מדי. בעצם, אני פשוט אשתוק. שתיקה יפה לחכמות

למעלה