נשים במילואים-בעד או נגד

ניר נגר

New member
נשים במילואים-בעד או נגד

תראו מה דגתי בחדשות של ynet... חבל שההתיחסות היא הלצה.. הייתי מוסיף: בעד 1. שיויון זכויות 2. הורדת הנטל 3. יותר מעניין במילואים, הרבה יותר :) הקיצר, שאלו יהיו הצרות שלנו בוקר טוב לכולנו וחג שמח

Section

New member
מנצל"שית..

אז אני במילואים בסוף החודש וצירכה להגיע לאיזה בסיס ליד קרית גת. מישהו יודע איך אני אמורה להגיע לשם? אני חושבת שזה משהו של פיקוד מרכז...אמור להיות בסיס גדול

uncle131

New member
בא"פ מרכז - בית ג'וברין?!

אם אני לא טועה - קו 11 ת.מ. קרית גת אבל הוא נוסע לא באופן סדיר לכן עדיף לבדוק מול אגד...

Section

New member
תודה!

אני עוד לא ממש יודעת כי רק אתמול התקשרו לשאול אם אני יכולה לבוא.. הייתי רוצה להגיע ברכבת עד לשם בכל מקרה. נראה לי יותר סימפטי מאוטובוסים, ובאוטו חבל לי על הדלק...

ניר נגר

New member
section חמודה, כמה ימי מילואים

את מתכוונת לעשות? מגיעים לך החזרי נסיעה ודלק לאחר כמה ימי מילואים. כנסי לדף הזכויות ותראי אם את עומדת בקריטריונים. שירות קל וממצה, תחסרי כאן

Section

New member
אין הרבה מה להתגעגע

זה יום- מקסימום יומיים. שבסוף כל אחד מהם אחזור לביתי הקט. אבל תודה על הדאגה!
וביום השני אני לא צריכה להרחיק עד קרית גת אלא להגיע לבסיסי הקט והמאוד קרוב לבית..
דלק לא אקבל אבל החזרי נסיעות בוודאי שכן. לא שאני צריכה אני הולכת לגיוס שם עם שוברי הנסיעות אז פשוט אתן לעצמי מה שצריך... רק רציתי לדעת אם עדיף לי להגיע ברכבת ומשם באוטובוס או להגיע ישר באוטובוס. ומסתר שזה אכן בין ג'וברין.. אז אם למישהו יש מידע אשמח לקבלו!

maoz9

New member
עד כמה שזכור לי קיים קו

מקריית גת עצמה, הנע בתדירות לא גבוהה.

למעלה