נשים בספורט

beky1

New member
נשים בספורט

מה דעתכך על נשים בספורט האם הנשים שוות לגברים במשקי קבוצות ? כדורסל , כדור יש ועוד?

siv30

New member
דווקא קבוצות הנשים מצליחות להשיג

השגים יפים בספורט, במיוחד בכדורסל וכדור יד. בארץ הנושא לא מפותח מספיק, אבל אני יודעת שבארה"ב הן זוכות לפרסום והכנסות לא פחות מאלה של הגברים. אגב שלא יהיו ספקות, לא רק ספורט נשי לא מפותח מספיק בארץ, אלא בכלל ספורט תחרותי נמצא אין שם בסוף מדרג העדיפויות של קברניטי המשק. מעטים זוכים, אם בכלל, להשתלב בספורט תחרותי בארץ ואני לא מדברת על כדור רגל/כדור יד/ כדור סל (בהם יש השתתפות של המדינה) אלא על טניס, אתלטיקה קלה, שחיה, ג'ודו, קרטה ועוד. כאשר המשפחה מזהה כישורים אצל הילד/ה היא למעשה מממנת את הספורטאי ולא המדינה (עובדה לדוגמא שבכל מדינה מתוקנת לא קורה מצב של מימון פרטי לעידוד הספורט).

beky1

New member
אני חושבת שהסיפור האנושי

של אלומה גורן יכול לספר לנו ולו מעט עד כמה קשה לנשים לשרוד בספורט , ולספורטאי בכלל

siv30

New member
לא הבנתי למה היא צריכה לחזור

לשחק לאחר ניתוח קשה והעדר ראיה בעין אחת. אני חושבת שגבר באותו מעמד היה שוקל פרישה והחלפת מקצוע. זה נראה לי פשוט הגזמה. כמובן צריך להוריד בפניה את הכובע על הנחישות. אבל מה על הבריאות שלה ?

beky1

New member
../images/Emo87.gifהכדור הוא כל חייה

היא לא מכירה משהו אחר

siv30

New member
טוב, גם אם זה כל חייה היא לא חייבת

להרוס לעצמה את הבריאות... יש תמיד מקצועות חליפיים שנלווים. היא פשוט מתעלמת לדעתי מהמצב הבריאותי של עצמה וחבל. התרומה שלה יכולה להיות גדולה יותר אם היא תשמור על עצמה.

beky1

New member
יכול להיות שאת צודקת

ויכול להיות מצב שכל מה שהיא רוצה זה להוכיח לעצמה ולו לתקופה קצרה שהיא עדיין יכולה. אנשים שעברו טראומות כאלו לא עוברים לסדר היום כל כך בקלות

למעלה