קורנפלור, חצי מים חמים, חצי חלב, לבשל בעירבוב עד שנהיה סמיך, סוכר, חוואג' קפה, וזה מנחם אותימה שלומכם באמצע????????
יש שם לדבר הזה?קורנפלור, חצי מים חמים, חצי חלב, לבשל בעירבוב עד שנהיה סמיך, סוכר, חוואג' קפה, וזה מנחם אותי
סחלביש שם לדבר הזה?
התכוונת היקוי לסחלב.סחלב
חוויאג' קפה...אנסה. למרות שסחלב משמין.קורנפלור, חצי מים חמים, חצי חלב, לבשל בעירבוב עד שנהיה סמיך, סוכר, חוואג' קפה, וזה מנחם אותי
תאכלי אותו על הבוקר, בקלות הוא יחזיק אותך עד שתיים שלושחוויאג' קפה...אנסה. למרות שסחלב משמין.
דייסה למבוגרים?קורנפלור, חצי מים חמים, חצי חלב, לבשל בעירבוב עד שנהיה סמיך, סוכר, חוואג' קפה, וזה מנחם אותי
דיסת קורנפלור, אפשר גם סולת,דייסה למבוגרים?
פחמימות, סוכר, שומןמה שלומכם באמצע????????
אני ככל הנראה בדרך החוצה מהתקף החרדה הקשה בו הייתי בשבוע שעבר. אמנם אחזני השיתוק, אבל לחמתי בו באמצעות כתיטבה ופרסומי תמונות בקבוצה אחרת גאן. אין במשפחתי הקרובה ובמעגליה הרחבים, המוכרים לי, אף חטוף-טבוח-נרצח אחד.מה שלומכם באמצע????????
עצב.פרצי חרדה בתוך עצב גדול. השבוע האחרון הוא רק ההתחלה.
ולמרות הכל, יש לנו מזל שיש אותם.לא הוציא אותי מהתסכול ולא את התסכול ממני,
לא היו שם הרבה חיוכים, אבל כן היו ילדים מהעוטף, ושירה של הזקנים של זהו זה, אין כמותם לחדור לי ללב.ולמרות הכל, יש לנו מזל שיש אותם.
חיוך מעולם לא הרג איש.
הספיק לי זה:לא היו שם הרבה חיוכים, אבל כן היו ילדים מהעוטף, ושירה של הזקנים של זהו זה, אין כמותם לחדור לי ללב.
לשאול אם יש ממ"ד?אני בצפון, באתי בסוף השבוע. באתי לבד אשתי נשארה בת"א.
לא מבלה פה כרגיל. כל הזמן ביחידת הדיור, לא הולך ליער כי פוחד שהכוחות בסביבה יירו בי בטעות. דמות מסתובבת בחושך בין העצים, בטוח שאין לה כוונות טובות.
היה קצת עימות בבית מסביב לנסיעה. או אולי לא קצת. רציתי לבוא מיד כשהתחיל אבל אשתי לקחה לי את המפתח ונעלה את הדלת.
רבנו על זה. אמרתי לה שבת"א לא יותר בטוח. אמרתי שאני משתגע בת"א. בכתה יותר מהרגיל. בדרך כלל אני נכנע בריבים האלה. הפעם לא ויתרתי ונתנה לי לנסוע.
השכנים מהוילה נסעו למרכז אל אחת הבנות. גם בשאר הבתים מסביב נראה שהתפנו.
במקום ליער אני עושה סיבובים בחצר, ומפעם לפעם משקיף אל הרכס, שמהצד השני שלו לבנון, סתם כי הוא יפה ואני אוהב להשקיף עליו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.