נשים-גברים באמצע החיים, אני רק שאלה-

mיטלמן

Well-known member
דייסה למבוגרים?
דיסת קורנפלור, אפשר גם סולת,
בדיוק מה שהרופאה והדיאטנית רושמים לך כדיאטת השמנה,
על החוואייג' כתוספת שמעתי לראשונה,
פעם פיזרו שוקולית למעלה, וזה סחלב מזויף,
אבל אוכל מנחם.
אפשר קוואקר.

אבח"י

Well-known member
מה שלומכם באמצע????????
אני ככל הנראה בדרך החוצה מהתקף החרדה הקשה בו הייתי בשבוע שעבר. אמנם אחזני השיתוק, אבל לחמתי בו באמצעות כתיטבה ופרסומי תמונות בקבוצה אחרת גאן. אין במשפחתי הקרובה ובמעגליה הרחבים, המוכרים לי, אף חטוף-טבוח-נרצח אחד.

סופהו 1

Well-known member
פרצי חרדה בתוך עצב גדול. השבוע האחרון הוא רק ההתחלה.
עצב.
בעיקר עצב.
אבל לא נותנת לו להשתלט. בשבוע שעבר צלמתי סירטון של שתיים, כמעט בנות שנתיים, שגרמתי להן להתגלגל מצחוק, אז כל פעם מציצה ומחייכת.

מעלה לכאן קישור למפגש זום, אולי יעזור לך או לאחרים:
יום שלישי 17.10.2023 שעה 17:00 (שעון ישראל)
״חשיבה חיובית ״ הרצאתה של שירלי קורין .
הקישור להרצאה (חינם בזום)
הצטרפו וצרפו ,יש מקום לכולם מהארץ ומהעולם.

אני, כפי הנראה, אהיה עם נכדים ולא אוכל להשתתף.
אולי מישהו ישתתף ויספר מה ואיך היה.

mיטלמן

Well-known member
חפשו זהו זה האחרון,
לא הוציא אותי מהתסכול ולא את התסכול ממני,
אבל נהדר,
"זהו זה וכן אחרת" ביוטיוב, הערוץ הראשון.

קלייטון.ש

Well-known member
אני בצפון, באתי בסוף השבוע. באתי לבד אשתי נשארה בת"א.
לא מבלה פה כרגיל. כל הזמן ביחידת הדיור, לא הולך ליער כי פוחד שהכוחות בסביבה יירו בי בטעות. דמות מסתובבת בחושך בין העצים, בטוח שאין לה כוונות טובות.
היה קצת עימות בבית מסביב לנסיעה. או אולי לא קצת. רציתי לבוא מיד כשהתחיל אבל אשתי לקחה לי את המפתח ונעלה את הדלת.
רבנו על זה. אמרתי לה שבת"א לא יותר בטוח. אמרתי שאני משתגע בת"א. בכתה יותר מהרגיל. בדרך כלל אני נכנע בריבים האלה. הפעם לא ויתרתי ונתנה לי לנסוע.
השכנים מהוילה נסעו למרכז אל אחת הבנות. גם בשאר הבתים מסביב נראה שהתפנו.
במקום ליער אני עושה סיבובים בחצר, ומפעם לפעם משקיף אל הרכס, שמהצד השני שלו לבנון, סתם כי הוא יפה ואני אוהב להשקיף עליו.

mיטלמן

Well-known member
אני בצפון, באתי בסוף השבוע. באתי לבד אשתי נשארה בת"א.
לא מבלה פה כרגיל. כל הזמן ביחידת הדיור, לא הולך ליער כי פוחד שהכוחות בסביבה יירו בי בטעות. דמות מסתובבת בחושך בין העצים, בטוח שאין לה כוונות טובות.
היה קצת עימות בבית מסביב לנסיעה. או אולי לא קצת. רציתי לבוא מיד כשהתחיל אבל אשתי לקחה לי את המפתח ונעלה את הדלת.
רבנו על זה. אמרתי לה שבת"א לא יותר בטוח. אמרתי שאני משתגע בת"א. בכתה יותר מהרגיל. בדרך כלל אני נכנע בריבים האלה. הפעם לא ויתרתי ונתנה לי לנסוע.
השכנים מהוילה נסעו למרכז אל אחת הבנות. גם בשאר הבתים מסביב נראה שהתפנו.
במקום ליער אני עושה סיבובים בחצר, ומפעם לפעם משקיף אל הרכס, שמהצד השני שלו לבנון, סתם כי הוא יפה ואני אוהב להשקיף עליו.
לשאול אם יש ממ"ד?
המקום שבו אתה מרגיש כל כך טוב, נהדר.
אפוד מגן קרמי? קפל"ד?
הרבה בריאות.
אולי בכתה כי לא רצתה להישאר לבד?

למעלה