נשים גברים והגדרות

נשים גברים והגדרות

בעקבות יום האישה הבא עלינו לטובה בשבוע החולף (ושמישהו יסביר לי למה לכל הרוחות קונים לנשים פרחים ביום הזה...) יש מיליון כתבות ראיונות וכדומה לגבי הפמינזם בעולמינו הקטן. אז שאלה: מהו הפמינזים בעיניכם? נשים- האם אתן רואות את עצמכן ככאלו? גברים - האם אתם רואים את עצמכם ככאלו? והאם נשים שמגדירות את עצמן כפמינסטיות מרתיעות?

magenta73

New member
למה קונים פרחים?

אם היית החבר שלי ולא היית קונה לי פרחים היית מקבלת בומבה, או לפחות פרצוף פולני אימתני במיוחד... לא יודעת מה עדיף...
פמיניזם אמור להיות שוויון האישה. האישה שווה לגבר בכל הקשור לחוק, סדר ומשפט... אישית אני חושבת שלקחו את הרעיון הזה קצת יותר מידי ברצינות. ע"ע כל נשות העסקים שלקחו על עצמן תכונות גבריות. אסור לשכוח לרגע שנשים וגברים שונים מהותית זה מזו. אני פמיניסטית. כן. אני מאמינה בשיוויון מוחלט. בהכל. זה לא אומר שאני לא נהנת מחיזור, מפרחים, מזה שיפתחו לי דלת או יחליפו לי גלגל. זה נחמד כל עוד זה לא קיצוני ולא על העיקרון.

אצלי זה הפוך

אני חושבת שהוא היה חוטף זפטה אם הוא היה מביא לי פרחים ביום האישה. אני מעדיפה פרחים סתם ככה כי הוא חשב עלי... (כן, מתי במצב רוח רומנטי הבוקר
)

magenta73

New member
ברור

ביום האישה אין ממש מה, כמו בולנטיינס. לא אוהבת שמכתיבים מתי צריך להראות אהבה או כבוד.

אז ככה :

נתחיל בזה שאני לא אוהבת פרחים. כן,לא עושה לי את זה .. לא ממש .. אוהבת יותר תשומת לב,מעשים,ונשיקות
מהו הפמינזים בעיניכם? לדעתי, היכולת לחיות חיים עצמאים ללא תלות בגבר. נשים- האם אתן רואות את עצמכן ככאלו? משתדלת. לא תמיד מצליחה.. והאם נשים שמגדירות את עצמן כפמינסטיות מרתיעות? כן , גברים חלשים יפחדו מנשים פמניסטיות. גבר שבטוח בעצמו - לא יפחד מאישה עצמאית,קרייריסטית ..כזו שלא יושבת בבית ומתקשרת לשאול כל 5 דק' איפה הוא ..

Vdrums

New member
אני אעשה צעד גדול למין הגברי

ואענה על זה. (או לפחות אנסה) פמיניזם - הרצון (והמאבק) להביא לשוויון בין שני המינים. האם אני פמיניסט? אמממ. אני בעד שוויון ולא חושב שגברים יותר טובים. למשל יש לי ידידה שמשחקת מטקות הרבה יותר טוב מחבר שלי. סתאאאאאאם.
דוגמא יותר רצינית, היתה לי בוסית תותחית הרבה יותר מהבוס שיש לי עכשיו. נינג'ה בתחום שלה, אסרטיבית, הולכת עד הסוף, תמיד השיגה את מה שרצתה. אשה מדהימה.

s h i r k u s h

New member
יאלא ניגשת לעבודה ../images/Emo66.gif

מהו הפמינזים בעיניכם? פמניזם בעיני זה שדואגים לזכויות שמגיעות לשני המינים ולא רק למין הזכרי. נשים- האם אתן רואות את עצמכן ככאלו? אפשר לומר שאני פמניסיטית אבל לא מאלה ששורפות חזיות

Akuna Matata

New member
מה אתה צוחק?

בוא נראה אותך פותח אחת! עם יד אחת!!
READY? <מכינה את הסטופר>

duduamar

New member
זה דורש הרבה אימון אין ספק...

אבל אני גאה לומר שאחרי הרבה יזע ודמעות רכשתי את היכולת הזו

magenta73

New member
מה זה משנה איך אתם מורידים אותן

העיקר, אתם יודעים מה לעשות אחר כך??? כי מחלבה זה לא...

duduamar

New member
../images/Emo6.gif כמובן שאת צודקת...

ולשאלתך - אין הנחתום מעיד בעד עיסתו...

למעלה