נשים, גברים, והשירותים שביניהם...

נשים, גברים, והשירותים שביניהם...

יש לי שאלה שמסקרנת אותי זמן רב: למה בכל המקומות הציבוריים יש חדרי שירותים נפרדים לגברים ונשים? כשהייתי ילד חשבתי שהאסלות מעוצבות במיוחד לשני המינים אחרת... אבל היום אני יודע שהאסלה היא אותה אסלה והח´ היא אותה ח´... אז לאיזה צורך מפרידים ביניהם?

orrin

New member
בשביל ש...

נוכל להתאפר ולרכל ולסדר את הבגדים בלי שעדר גברים יבהה בנו....

RANINA

New member
לי יש תשובה מספקת

כי גברים לא יודעים להשתין (וסליחה ) באמת , אני עובדת בבית קפה ואני נגעלת להיכנס לשמה כי כל הרצפה פיפי , ממש גועל נפש!!!!

bulb

New member
לא שמעת על סימון טריטוריה?

מענין ,דווקא נסיון העבר מלמד כי בנות רבות מבכרות את שירותי הבנים. אולי כי שירותי הבנות סתומים במוצרי היגיינה שונים (ע"ע תחבושות ,נ"ט ,מלפפונים...).

RANINA

New member
אתה יכול לעשות לי טובה

תשמור ממני מרחק ואל תגיב על מה שאני רושמת , תודה תביע את הדעה שלך וסלמאת . תודה ואם נפגעת זה בדיוק מה שרציתי לעשות

bulb

New member
אוי ,אני מצטער...

קילקלתי לך את הפורום? חומד ,כנראה שלא הפנמת את מהות הפורום. כאן מביעים דעות (כן ,גם בצורה עילגת עם עברית קלוקלת כמו שלך) ,שואלים שאלות (ולפעמים נענים ברצינות) ,משתפים ומשתתפים... את צריכה חיזוקים? יש מספר פורומים שישמחו לקלוט אותך. לא אוהבת את דעתי? זבש"ך. נ.ב. אין לך מושג כמה נפגעתי. אפילו ברמודה לא הצליחה לחדור כל כך עמוק לנימי נפשי העדינה כתחרה של ויקטוריה סיקרט. ברשותך ,אפרוש לפינה ואמחה דמעה בסתר.

אני גוררת אותך לשפל פיך ואני מצליחה

ההפסד יהיה רק שלך . בהמשך יש לי הפתעה עבורך בקרוב

orrin

New member
כמה הזוי אפשר להיות?

הסיבה היומית שלי לצחוק מתחילה כאן, כנראה....

נימשון

New member
ממש סוזי סופרייז ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ענק

shaniza

New member
האמת?

גם בשירותי בנות יוצא לי להיתקל בפיפי על הרצפה.... לדעתי זה רק בגלל ריכולי הבנות בשירותים כשהן הולכות ל-powder the nose... הבנים ישתגעו אם יקשיבו לדברים שנאמרים שם

ארטמיס1

New member
גם לנשים לא חסר..

אפילו נראה לי שמלוכלך יותר,לפעמים. בכל מקרה,בהרבה מקומות כיום,ישנה מגמה מבורכת של שירותי יוניסקס

ההפרדה נועדה כי...

בחלק מהמקרים השירותים הם לא זהים, לגברים יש מין כיור כזה שכולם עומדים בשורה ורואים אחד את השני. ואני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם אנחנו הנשים היינו צריכות לראות אתכם משתינים בשורה בכיורים האלו. לא הכי נעים, לא הכי אינטימי ובטח לא נחמד! דבר נוסף גברים הם כמו שלומפרים וחלקם אפילו לא נועלים את הדלת כשנכנסים לשירותים אז זאת עוד סיבה לא לא לחלוק עימכם את מושב האסלה. חוץ מזה שהגברים צריכים להגיד תודה כי אם היו צריכים להשתין בשירותי הנשים ספק אם היו זוכים להגיע לאסלה בהתחשב בתור שיש בשרותי הנשים

למעלה