נשים? גברים?

cottoneyejoe

New member
נשים? גברים?

מה זה הא? כולנו בני אדם, גברים רוצים בידיוק מה שנשים רוצות רק קצת אחרת ובשינוי אדרת כל בנאדם והתחושות שלו:) Peace

cottoneyejoe

New member
אממממ

נשים הם גברים וגברים הם נשים רק עם אברי מין שונים! וזה לא הופך את הכל לשונה! זאתומרת אם היה מקובל בחברה מסויימת לעשות את מה שהגבר עושה היום בחברה שלנו(להתחיל עם בחורות וכולה) והייתה חווה את על מה שעובר על גברים בחיי היום יום, אז אישה היתה "גבר" וחוזר חלילה :)

Koshka 1

New member
../images/Emo8.gif כן ולא.....

נכון שכולנו בני אדם אבל
גברים ונשים מאוד שונים ברצונות שלהם, ושונים מאוד ביחס לזוגיות

cottoneyejoe

New member
זה נכון - במיקרה ו.....

הגבר או האישה הם אידיוטים.....ויש להם איזה בעיה פסיכולוגית מוסוות, או כל בעיה אחרת שהתפתחה למחשבה מעוותת... למשל יש נשים שחושבות שבגלל שהן נשים מותר להן קצת יותר בכמה שיותר, או יש גברים שחושבים שאם הם גברים שנשים אף פעם לא יוכלו להחליף אותם ודברים כאלה... ויש עוד המון תפיסות/מחשבות כאלה ואחרות שמפריעות לראות מה באמת מסתתר מאחורי איברי המין והצורה או מאחורי "הנשיות" או ה"גבריות" - בנאדם שחיי את חיו בחברה. אם נוריד לרגע את הכותרות - כולנו נהיה שווים. לפי דעתי יש לנו רק אברי מין שונים. וחוצמיזה... יש גברים שרוצים מה שנשים רוצות והם יכוליים להיות הכי "גבריים" שיש ולהפך...הרבה נשים למשל רוצות להצליח בחיי בקרייה שלהן בידיוק כמו גברים - ויש גברים שלאו דווקא.... את יודעת מה אני אומר - "הכל בראש שלך" :) ואחרי זה אל תתלולנו שאין שיוויון, בחיים לא יהיה שוויון אם הנשים לא יתחילו לחשוב קודם כל על עצמן כבני אדם ואחרי זה כנשים... אני רואה הרבה נשים כאלו...

Koshka 1

New member
הכל תלוי- תגובה

"הגבר או האישה הם אידיוטים.....ויש להם איזה בעיה פסיכולוגית מוסוות, או כל בעיה אחרת שהתפתחה למחשבה מעוותת..." 1.אם כבר לכל אחד בעולם הזה במידה מסוימת יש בעיה פסיכולוגית מין הסתם
"למשל יש נשים שחושבות שבגלל שהן נשים מותר להן קצת יותר בכמה שיותר, או יש גברים שחושבים שאם הם גברים שנשים אף פעם לא יוכלו להחליף אותם ודברים כאלה... ויש עוד המון תפיסות/מחשבות כאלה ואחרות שמפריעות לראות מה באמת מסתתר מאחורי איברי המין והצורה או מאחורי "הנשיות" או ה"גבריות" - בנאדם שחיי את חיו בחברה" 2. זהו זה- ה ח ב ר ה
- היא זו שנותנת את הכללים! ואם לחשוב עד כמה אנחנו באמת צריכים את השוויון
האם זה יהיה מעניין

cottoneyejoe

New member
ואנחנו,

כן כן אנחנו, חלק בלטי נפרד ממנה :) (וכן זה יהיה נורא מעניין, לפחות לי, סוף סוף אני אמצא אשה בנאדם, ולא אישה "נשית" עם כל הסטרייוטיפים הכי טריים, אישה שלא מפחדת מעצמה ומכירה את עצמה :) כמו שרק בנאדם יודע)

Koshka 1

New member
מעניין

....טוב.... אני יודעת בוודעות שאני לא מפחדת מעצמי ומכירה
את עצמי ובכל זאת נישארת נשית
ואם לחשוב אצל גברים יש לא פחות (אולי יותר) סטריאוטיפיפים

cottoneyejoe

New member
וזה בעצם...

עוד סטריוטיפ שאת חייה לפיו :) איך תדעי בוודעות? תורידי את כל התחפשות הרגשות האישיות כל המצבים(כי בעצם הכל סטרייוטיפים ודגשי חברה שנטבעו בך), תראי את עצמך - האמת העירומה, איך את מרגישה עכשיו? האם את מרגישה כי אמרתי לך שאת צריכה להרגיש? אז מי את באמת? :) ותחשבי על זה? ביי דודה :)

למעלה