נשים...הענותכן בבקשה

אני

נגעלת מהמחווה הרומנטית... אבל אני זו לא זו שאתה יוצא איתה ויכיול מאוד להיות שהיא דווקא תתלהב..

niva99

New member
קודם כל ../images/Emo49.gif [מחר יום הולדת]

הבאת ורד לפגישה ראשונה נראית כמחווה נחמדה. לא נראה לי שזה כ'כ נפוץ ומקובל בארץ. מראה על בן אדם רומנטי. לא מומלץ להביא לבחורות שאוהבות אתה באד גייז / לבוצ'יות קשוחות.

אם כך אז

גם לך...מזה יום או יומיים שנית כמובן שהבחורה היא לא אופנוענית מצטיינת(למרות שגם אלו לפעמים זקוקות לקצת נוי בחיים) שבוע מצויין

דנה551

New member
../images/Emo141.gifורד

אני קיבלתי ממישהו פעם ורד שהוא פתאום שלף לי עם המילה "טטאם" מהמושב האחורי באוטו ומאוד אהבתי את המחווה. אבל אני בחורה מאוד רומנטית כך שאני לא יודעת אם זה משקף את כולן. אהבתי, התרגשתי וזה היה ממש חמוד שיהיה לך בהצלחה

niva99

New member
פעם הייתה זמרת בשם ורד קלפטר

ששרה את השיר:"רק אל תביא לי ורד בעטיפה של פרגמנט רק אל תביא לי ורד כי אז אומר את האמת שמי שמביא לי ורד הוא האיש הלא נכון". -אז אוכלוסיית הבנות מתחלקת (בין השאר) לאלה שאוהבות ולאלה שלא.

ghatto

New member
נראה לי שאם זו סתם ג'סטה

שאין בה רגש אז גם אין לה הרבה טעם.כשיש שם רגש אז גם המתנה הכי אינפנטילית יכולה להיות נחמדה.

אני לא חושבת שיש יותר מידי

רגש בדייט ראשון. בכל אופן, ברור שהכוונה [במקרה זה הרגש..] היא שחשובה, אבל עדיין סוג המתנה מעיד על הבן אדם שמולינו ואני אישית לא מתלהבת מחבר'ה רומנטיים..

ELIELI22

New member
את לא לבד ...

רוב הנשים של שנות ה2000 סולדות מרומנטיקה .. הן חושבות שאנחנו עדינים לא מספיק קשוחים לא מספיק גבריים . העובדה היא שאני כל כך מרגיש גבר וטוב לי עם זה שאין לי בעיה להתחבר לצדדים נשיים שבי אני בטוח בעצמי . רומנטיקה היא משחק כיף למי שאוהב ולמי שמבין , מחוות רומטיות עושות המון המון המון בלב .. סקס נהיה חוויה שמימית כל נשיקה קטנה הופכת לטעימה של המתיקות הגדולה והטובה של החיים . פרח , הוא כל כך קטן וזול ויכול לעשות כל כך הרבה בלב , משפט הערצה קטן מבחורה שאתה אוהב יכול לעשות לך כל כך הרבה ... נימוס , נימוס נימוס שגם הוא חלק מרומנטיקה כל כך חסר בבנות המין היה בארץ . הנשים בארץ כל כך לא מנומסות שלאחר שהן פותחות את הפה כל היופי שלהן נעלם ... זהו . יום טוב .

tookmy

New member
נ.ב ואני לא חושבת

שורד בפגישה ראשונה היה משמח אותי.

מתי יתחילו לתת בארץ כבוד ליוצרים

עצמם ולא לקול היפה שמכסה את הכל? יעל לוי שרה, אמת, אבל ורד קלפטר כתבה.

מוותק

New member
תלוי...

אם זה מישהו שאני מעוניינת בו כבר כמה זמן אז ברור שאני אוהב את רעיון הורד, אפילו מאוד. אבל אם זה מישהו שאני פשוט יוצאת איתו בלי רגשות לפני כן אז אני לא בעד...

לאאאאאאאאאאאאאא

נתקעים עם זה אחר כך בסרט/מסעדה וכ'ו. ואין מה לעשות עם זה וזה קצת מיושן. זה אומר שהבחור לא יצירתי ולא מקורי (מבחינתי)

למעלה