נשים וגברים מעל גיל 18 ב-ל-ב-ד-!!!

yesh2006

New member
נשים וגברים מעל גיל 18 ב-ל-ב-ד-!!!

הסרט והבעיה!!! חזרת מהעבודה שטוף אורגזמות חיוביות. אתה מתכנן ומתלהב להוציא אותם על אשתך. אוכל. שתיה. מקלחת. שיניים. ו... למיטה... האוירה רומנטית. אתה משקיע את כל הכח והמח בכדי שהיא תהיה באמת מרוצה. מפנק, אולי גם מלקק, מסא'ז. הופך אותה מלמעלה ללמטה וחזור. הפיטמות מזדקרות להם. היא כבר רטובה... נשפכתתתת התנשפויות. אנחות. כעת אתה מנסה לרמוז לה: עשיתי לך את המקסימום?! עכשיו תראי את את כחך!!! היא נשארת כאבן דוממה. בשביל להרגיע אותך, היא דוחפת/מטיסה לך את האבר, כאילו גם זה די והותר בשבילה. להתפנק, היא יודעת. יודעת מצוין. עושה עם כל החושים את המקסימום. לפנק? לפנק, זו כבר בעיה. למה היא לא יכולה להוזיז את עצמה בשבילי. אני עשוי מפלסטיק. או אני בובת סקס. אני רק אמור להביא אותה לאורגזמות?! למה היא לא עוזרת? כשפעם שוחחנו ע"ז, היא אמרה לי 'יהיה בסדר'. הייתי רגוע. בפעם הבאה. היא הפתיעה אותי, משהו עם החזייה. דווקא היה מתוק. אפילו כיף. אבל מאז ועד היום, כ-ל-ן-ם-. רק נגיעה באבר. שפשוף. לחיצה. כאילו אומרת: תגמור כבר ולך לישון. מה דעתכם. נשים וגברים, האשה אמורה רק להתפנק? הגבר אמור רק לפנק? או שההנאה שייכת לשניהם, והתוצאה שייכת לשניהם???

magenta73

New member
אבל למה פעמיים?

תשמע. לא כולם באים עם ספר הנחיות... מין - סקס- זה דבר שלומדים. יש כאלו שלומדים מהר יותר ויש כאלו שלאט... קשי תפיסה תקרא לזה. יש ביישניות. אפילו שאתם זוג. יכול להיות שהיא מתביישת. יכול להיות שהיא לא ממש יודעת מה לעשות... היא כן מראה נכונות. היא כנראה פשוט לא יודעת מה לעשות וקצת חוששת. אני ממליצה לך שוב, לדבר איתה. להראות לה מה אתה אוהב, רוצה, כמובן, רק אם זה בהסכמתה... הכי הרבה, יש וידאו/דיוידי שמלמד על "רזי האהבה". לא סרט כחול, אלא ממש עיצות וטכניקות וכו'... להנאה זוגית.

למעלה