נשים ופורנו

love and life

New member
נשים ופורנו

האם הסטיגמה שרוב הנשים אינן אוהבת פורנו נכונה ? היו לי מספר מערכות יחסים ושמתי לב שחלק מהנשים ממש היו בקטע וחלק ממש לא, אלו שלא היו בקטע פשוט לא אהבו את הרעיון בכלל... אני תוהה האם היה לי מזל שנתקלתי בכאלו שכן אהבו את זה או שפשוט יש הרבה נשים שכן אוהבת את זה אבל לא ממהרות להודות בזה?

magenta73

New member
אמ...

אני לא אוהבת פורנו. יש הרבה סיבות למה. מעבר לכך שהם מייצגות נשים בצורה מאוד מעליבה והופכות אותן לחפצים מיניים, הם לא מייצגים את המציאות. לדעתי האישית. (ולדעת עוד כמה חוקרים תקשורתיים, פסיכולוגים, סוציולוגים וסתם ירקות)... יכול להיות שיש נשים שזה עושה להן את זה - סבבה. לי זה לא.

jewel4

New member
כן, כי "המלאכיות של צ'ארלי" כן מייצג

את המציאות ולא מציג את הנשים בתור אובייקט מיני. הציניות היא בגלל שלא צריך שהסרט יהיה פורנוגרפי כדי לעוות את המציאות או כדי להשתמש בנשים כאובייקט מיני (כמעט בכל סרט כשאישה רוצה להשיג משהו היא משתמשת במיניות שלה, ורוב הסרטים לא יכולים להיות מציאותיים, בגלל זה הם סרטים.) הסיבה שנתת, לדעתי, היא שיא הקטנוניות של הפמיניזם המזוייף של היום. אני חושבת שיש נשים שאוהבות פורנו אבל מתביישות להודות בזה בפני גברים. אולי כי הן חושבות שזה ישפיע על מה הגברים חושבים עליהן. כמובן שיש גם נשים שלא אוהבות פורנו, פשוט כי הן לא אוהבות פורנו.

magenta73

New member
אני אמרתי משהו על המלאכיות של צ'ארלי?

למה להכניס לי מילים לפה? למה? ומה הקשר?... אם את נורא רוצה שאני אכנס לתוך הקרבים של הסרטים/לסדרת הטלוויזיה של צ'ארלי, אין בעיה, חכי קצת ואני אעביר לפה את העבודה הסמינריונית שלי. ולא, זו לא סידרה פמיניסטית, בכלל. ובכל מקרה, לא זכור לי גם שבמלאכיות של צ'ארלי רואים כוס פתוח לרווחה או נשים מגמרות מזה שמכניסים להם זיין לתוך הפה וגומרים להם בפנים והן צועקות עוד עוד עוד עוד. פלוס יש הבדל בין אישה שמשתמשת במיניות שלה בכדי להשיג דבר מה - משמע יש לה רצון פלוס יכולת, לבין אישה שמזדיינת. יש הרבה נשים שלא אוהבות פורנו ולא בדיוק מבינות למה. ואולי הלמה הזה נמצא בחתך הקטן הזה בין - לא משהו פמיניסטי למשהו שהוא לגמרי סוג של ביזוי. וזה משהו שאפשר להסביר רק לאחר שאת חוקרת את כל הייצוגים התקשורתיים לעומק, ואני לא אתחיל לעשות את זה עכשיו.

זמשוש

New member
אני חושבת שזה תלוי

תלוי בשני בני הזוג תלוי ברמת הפתיחות של כל אחד מהם בנפרד ושל שניהם ביחד בתור זוג.

למעלה