נשים ורפואה

TinkerBell21

New member
נשים ורפואה

שמעתי ששואלים את זה בראיונות אז תהיתי באמת... האם אתם חושבים שנשים רופאות יכולות לקיים משפחה? ילדים?

mickeym

New member
וגברים כן?

זה קשה מאד עד בלתי אפשרי לעשות את זה ללא משפחה תומכת, זה נכון. אבל אם יש מי שישא בנטל לפחות באופן חלקי זה אפשרי ואני רואה את זה אצל אנשים שכן מצליחים. מה שכן, אין מצב ביניים- אם שני ההורים קרייקיסטים ואין סבא/סבתא שלוקחים חלק פעיל בגידול הילד בעיני יסבול מאד וייצא "דפוק".

natalysh

New member
למה?

רצחת כרגע אוכלוסייה שלמה שגודלה ע"י סבים וסבתות. בעיקר עולים חדשים שהיו עובדים כל היום.

חלילה,

תראי, זה לא סוד שגידול ילדים אצל אנשים מבוגרים, בדר"כ בעלי השקפת עולם מיושנת יותר (לאו דווקא, אבל לרוב) היא מתכון לשינויים אישיותיים (רעים? טובים? על זה ניתן להתווכח). זה עוד בסדר אם זה עד גיל 4-5, אבל אם זה עד גילאים מאוחרים יותר (10-11) יש כאן השפעה ניכרת. גם תלוי אם מדובר בסבתא, או סבא, וכו'. פרויד עשה על זה קריירה.

mmm wondering

New member
כן בטח למה לא?

יש הרבה רופאות אשר מנהלות חיי קריירה וחיי משפחה מוצלחים במקביל אני לא אכחיש שלפעמים זה קשה ועבודת הרופאה לא קלה מצריכה הקרבות אבל איכשהו מסתדרים בסוף

ברור שכן, למה לא../images/Emo35.gif

נכון שזה יהיה קצת יותר קשה, אבל אם יש בן זוג ומשפחה תומכים, אין סיבה שזה לא יהיה אפשרי. יש לי חברה שהיא כבר כמה שנים מטפלת של שני ילדים שאמא שלהם עכשיו סטאז'רית. אז נכון שאמא שלהם לא רואה אותם הרבה שעות מהיום, אבל איזו אמא כן
רוב ההורים היום עובדים לא מעט שעות, לא משנה במה הם עוסקים. אני חושבת שעדיף שתהיה אמא עסוקה ומאושרת, שתעביר את השמחה לילדים, מאשר שתהיה אמא מתוסכלת מהעבודה שהיא ויתרה על החלום שלה. או במילים אחרות: כשהאמא מאושרת המשפחה מאושרת.

למעלה